Автор Тема: Вонючая ROZETKA  (Прочитано 2065 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Fes

• Администратор
  • Эксперт
  • Розташування: Дніпро
    • НОЖиК
Вонючая ROZETKA
« : 18 Грудня 2018, 11:48:46 »
Зарекался что-то покупать у этого говнистого посредника, но, блин, предложение показалось очень выгодным - оплата частями на 8 месяцев, и я таки купил (хотя это слово стоит поставить в кавычки) стабилизатор напряжения Укртехнология НСН-12000 Optimum
И вот моя эпопея:
18 ноября, в воскресенье, оформляю заказ и плачу первый взнос.
На мой вопрос - "когда отправите?" - ответ - "в четверг". Сразу показалось странным - почему через 4 дня, а не на следующий? Написано ведь "есть в наличии"? Ну да ладно.
Стабилизатор получаю в субботу - т.е. почти через неделю после оплаты. Это нормально?
Далее спорт вприпрыжку с приседанием - агрегат как-то странно работал, вырубался при входящем 130В и нагрузке всего в 4 кВт (хотя в характеристиках написано совсем другое) Поработал он в таком "режиме" три дня и загорелось "Авария", отправляйте в сервисный центр.
14 дней (время возврата без всяких объяснений) не прошло, и я отправляю товар в этот долбаный магазин. Адрес оказался даже не в Киеве, а в Броварах.
Спустя 3 дня я получаю СМС "товар получен, с Вами свяжутся"
Проходит неделя (!) - со мной никто не связывается. Пытаюсь "связаться" сам, но вот что интересно - на сайте этой Розетки указаны только киевские телефоны, бесплатный "горячей линии" (0-800-303-344) хрен где найдешь, но я таки нашел. И он - в Полтаве! Отвечают по нему через пень-колоду, часто просто не отвечают, но в результате многократного вызванивания в течении дня и после 20-ти минутного прослушивания музыки я таки услышал голос живого человека. На мои вопросы ответ - "товар на экспертизе, она может продолжаться 14 дней". Какая, блин, двухнедельная экспертиза? Для проверить внешний вид, комплектность - сохранность пломб нужно ДВЕ НЕДЕЛИ? На мой вопрос "почему так долго?" ответ - "сервисный центр загружен, у него возвраты со всей Украины". (Какой же товар вы продаете, если завалены возвратами? Но это так, вопрос риторический)
В общем проходит еще несколько дней и наконец-то 15 декабря, в субботу(!), в 9 утра (!) мне звонят - "замена готова, мы Вам вышлем во вторник" (т.е. - сегодня) Прошу перезвонить в понедельник для уточнения деталей - обещают позвонить в то же время, т.е. в 9.00. В понедельник, ясный перец, никто не звонит. В обед (наверное с 15-й попытки) дозваниваюсь сам. Ответ - "с Вами свяжутся сегодня, ожидайте". Ожидаю. Фиг кто звонит. Но сегодня утром, в те же 9.00 таки звонят. Спрашиваю - "когда отправите? Обещали сегодня", ответ - "в пятницу"
Блин, ну какого хера в пятницу, когда замена в наличии, обещали во вторник? Менеджер что-то бубунит о неимоверной загруженности. Мне все это надоедает и я прошу разорвать договор и вернуть мне мои деньги. Ответ - "в течении недели" (в чем я глубоко сомневаюсь).
Итого - месяц назад (день в день) я оплатил товар.
На сегодня я не имею ни товара, ни денег на счету.
Десять раз подумайте перед тем, как что-то заказывать в этом "супермаркетепосреднике" - лучше, безопаснее, быстрее выйти на прямого продавца. Пусть это будет несколько дороже, зато без головняка и лапши на уши...
"Я зранку випив самогону - бо в світі справедливості нема.."

Offline seroggaa

• Местный
  • Розташування: полтавская обл
  • тел. viber +380965282525
Re: Вонючая ROZETKA
« Reply #1 : 18 Грудня 2018, 12:11:23 »
так так
розетка уже не та розетка {no} #8

в мене подібна вашої ситуації була влітку, в спеку замовив там холодильник, прийшлось на сух пайках мені сидіти три тижні поки пришло замовлення, дружина сказала "нема холодильника - нема їжі, для того, щоб кисло я варить і переводити харчі не буду"
с тих пір розетку використовую на кшталт "єкаталога", лише для моніторингу товару та цін, є набагато кращі ресурси з вигоднішніми цінами і доставкою. гугл в поміч
не ми перші не ми останні
Познай то, что перед Лицом твоим, и то, что скрыто от тебя, — откроется тебе. Ибо нет ничего тайного, что не будет явным.
не вижидати нам чудес, щоб ворог сам собою щез. не скинуть ласки небеса, сами творім чудеса.

Offline СК

• Старожил
  • Розташування: Одесса
« Reply #2 : 18 Грудня 2018, 12:24:48 »
Издержки МаркетПлейс  {sm}

"Никогда не спорьте с идиотами. Вы опуститесь до их уровня, где они Вас задавят своим опытом."(Марк Твен)

Offline seroggaa

• Местный
  • Розташування: полтавская обл
  • тел. viber +380965282525
« Reply #3 : 18 Грудня 2018, 12:33:12 »
та не знаю що це (МаркетПлейс), але то все закореніла безвідповідальність та безкарність.
в нашій країні захист споживачів лише на папері. від магазинів до комунальщиків
Познай то, что перед Лицом твоим, и то, что скрыто от тебя, — откроется тебе. Ибо нет ничего тайного, что не будет явным.
не вижидати нам чудес, щоб ворог сам собою щез. не скинуть ласки небеса, сами творім чудеса.

Offline novak

• Будемо жити!
  • Бывалый
  • Розташування: Тернопіль
  • Головне - не проспати своє життя.
« Reply #4 : 18 Грудня 2018, 12:54:37 »
Не знаю нащо купувати, особливо габаритну та складну техніку, якщо є інші продавці, той же Ельдорадо, який надає ту ж саму привабливу фішку - оплату частинами від Приватбанку і магазини якого є в кожному обласному центрі і не тільки.
У Розетки, ясна річ, асортимент на порядок кращий, але... ризикнув я там купити один раз і поки досить (купував SSD по акції, дуже ціна була приваблива і нічого, працює добре).
Іншого разу вибирав товар, помістив в корзину, натиснув "оплатити" через оплату частинами, а потім передумав і ні даних картки не вводив, ні не підтверджував оплату, передумав і викинув товар з корзини. Яке було моє здивування, коли через пару хв. мені прийшла СМС, що товар буде відправлено сьогодні ж і забрати я його можу завтра на НП в себе в місті. Це так мене здивувало, що я швиденько знайшов номер на їх пряму лінію, додзвонився і запитую: "Як так?. Я не оплачував товар, чого він до мене їде, з якої радості?"
Мені пробубніли щось про збій в системі, пару разів перепитували чи я дійсно хочу відмовитися і скасувати замовлення, потім з зітханнями таки відмінили."
Тому... до Розетки я ставлюся обережно, як і належить ;)
Ніколи не здавайся! Вихід завжди є!

Offline Fes

• Администратор
  • Эксперт
    • НОЖиК
« Reply #5 : 18 Грудня 2018, 13:07:20 »
той же Ельдорадо, який надає ту ж саму привабливу фішку - оплату частинами від Приватбанку
Угу, але на 3 сплати - в Розетці було 9

Offline novak

• Будемо жити!
  • Бывалый
« Reply #6 : 18 Грудня 2018, 13:14:50 »
Так, в Ельдорадо різний підхід до різних товарів. На дещо взагалі нема оплати частинами (як і в Розетці, до речі), на дещо кілька платежів, а дещо і до 25 платежів. Я так взяв пралку Бош в них. Прийшов, оглянув її в магазині і пішов оформляти на 25 платежів. А менеджер почав вмовляти перевести на 10 платежів і за це дав у подарунок сковорідку Тефаль за 1150 гривень (15% відсотків від ціни пралки), я і погодився  :_)
Мобілку брав дружині теж: або на 6 частин з чохлом у подарунок, або на 10 частин, але без подарунка. Взяв на 10 частин, бо чохол там був поганенький.

Offline Fes

• Администратор
  • Эксперт
    • НОЖиК
« Reply #7 : 18 Грудня 2018, 13:16:41 »
Так на біса Ви пишете
Не знаю нащо купувати, особливо габаритну та складну техніку, якщо є інші продавці, той же Ельдорадо, який надає ту ж саму привабливу фішку
Аби писати?
І до чого тут той Ельдорадо, коли тема зовсім про інше?
Чи мені теж потрібно викласти величезний перелік того, що я купував за сервісом "оплата частинами", але тільки не в Розетці?

Offline Shveik

• Бывалый
  • Розташування: Глобинський район - Міжгір'я
  • Memento mori
    • Memento mori
« Reply #8 : 18 Грудня 2018, 13:38:21 »
Теж мав з Розеткою гіркий досвід, хоча я таки все стерпів і дочекався. З того часу там не купую. В топку  #8
Біда, коли людина раптом заходиться філософствувати - це завжди пахне білою гарячкою. (Йозеф Швейк)

Lingua Latina non penis canina.

Offline novak

• Будемо жити!
  • Бывалый
« Reply #9 : 18 Грудня 2018, 13:59:44 »
Аби писати?
І до чого тут той Ельдорадо, коли тема зовсім про інше?

то було швидше до seroggaa, з його випадком

хоча і в Вашому випадку причина Вами ж висловлена
но, блин, предложение показалось очень выгодным - оплата частями на 8 месяцев

Offline Воля

• Эксперт
  • Розташування: Глухів
« Reply #10 : 18 Грудня 2018, 14:11:48 »
Теж мав гіркий досвід з розеткою. З телефоном була лабуда. 200$ подарував козлам.
Категорично не рекомендую {_17}.

Offline tacha79

• Активный участник
  • Розташування: Киев, Харьковский
« Reply #11 : 18 Грудня 2018, 14:41:29 »
Колега по роботі тричі замовляв і тричі вертав товар. Довго ми його підй глузували. Але нам простіше, ми в Києві, 30 хв. на метро.
Після того, як уже писали, розетка гарна як каталог.
Але інколи спиртне замовляємо, але самі забираємо.

Offline break

• Старожил
  • Розташування: Київ, передмістя
  • Поки сонце зiйде - роса очi виїсть(с)
« Reply #12 : 18 Грудня 2018, 15:28:06 »
А мені як сервіснику (представник офіційного дистрибютора в Україні кількох брендів)  Розетка останнім часом три рази (не ваше?  :D )вертала товар, "не працює".
Всі три рази все працює.
Раз у вертушці вінілу користувачу здалось, що воно аж занадто тихо - а те, що є вбудований фонокорректор і потрібно натиснути кнопочку "on" ніхто не здогадався.
Другий - "не читає флешки", а те, що воно підтримує тільки ФАТ, теж велика мабудь таємниця, бо в книжечку глянути лінь.
Третій в тому ж дусі.
І про строки - дзвонив, писав їм, що все працює, забирайте. Другий тиждень нікого нема. А з того боку клієнти на сервіс матюкаються...

Offline Fes

• Администратор
  • Эксперт
    • НОЖиК
« Reply #13 : 18 Грудня 2018, 15:45:28 »
Ні, не моє - в мене реально не працювало (як - див. вище)
І скаржуся я не на сервіс виробника, а на "сервіс" сраного посередника

Offline Wowan m

• Участник
  • *
  • Розташування: Хмельницький
« Reply #14 : 18 Грудня 2018, 15:57:07 »
Добрий день. Кiлька разiв користувався розеткой . Все було нормально. Проблеми напевно з продавцем а не з платформою.

Offline Fes

• Администратор
  • Эксперт
    • НОЖиК
« Reply #15 : 18 Грудня 2018, 16:07:18 »
Угу - "експертиза" два тижні, потім - "відправимо у вівторок", а у вівторок - "відправимо у п'ятницю" - то звісно, що проблеми з продавцем  {))}

Offline break

• Старожил
  • Розташування: Київ, передмістя
  • Поки сонце зiйде - роса очi виїсть(с)
« Reply #16 : 18 Грудня 2018, 16:47:59 »
Про "ваше-не ваше" я до повідомлення вище мого.
А про строки - написав же "веселе" про Розетку.
Клієнт повернув в магазин. Розетка через пару днів передала мені, як сервіснику. Я день перевіряв, ввечері відписав - "забирайте". Розетка не забирає другий тиждень. І мабудь клієнтам разказує про "загружений сервіс". :)

Offline Fes

• Администратор
  • Эксперт
    • НОЖиК
« Reply #17 : 18 Грудня 2018, 16:58:22 »
І мабудь клієнтам разказує про "загружений сервіс"
Саме так. А ще вони розповідають про черги до того самого сервісу, про величезну зайнятість менеджерів, про неймовірну завантаженість транспорту, тощо. Словом - локшина на вуха.
Хоча там "є все, що треба, і навіть більше" )))
Блін, невже в нас таки країна лохів???

Offline pam999

• Бывалый
  • Розташування: чернігів
« Reply #18 : 18 Грудня 2018, 20:44:00 »
Розетка для мене - місце де можна почитати відгуки про товар, купувати там і дорого і геморно. Але з гарантійними випадками майже скрізь кепсько, маю вже негативний досвід і з Брейн-ом і з Телемарт-ом.

Offline tericon

• Местный
  • Розташування: Чернівці
« Reply #19 : 18 Грудня 2018, 21:42:03 »
Да, розетка зараз понабирала продаванів, і ні за що відповідальності не несе, товар за кордоном, склади в портах, шо попало.
По телефонах купував 2 телефони в KOKOS за цей рік, один виявився бракованим, відправляв назад, пробували відремонтувати, не вийшло, подзвонив посварився - на наступний день прислали новий. Дуже рекомендую цю контору.

Offline Weltkind

• Осваиваюсь
  • **
  • Розташування: Мариуполь
« Reply #20 : 18 Грудня 2018, 22:39:16 »
Везде так с "возвратами". Продали товар и продали, а работает оно у вас или нет это уже не наши проблемы. Помню у знакомого эпопея с холодильником была, он доказывал что шумит сильно, сервисники убеждали что все норм. Закончилось тем что нашел контору с сертифицированным шумомером, те приехали, сделали замеры, написали акт с номером прибора сроком последней проверки и т.д. Только после этого сервисники забрали холодильник чинить(они еще доказывали что покупатель сам должен доставить холодильник в сервисный центр), потом месяц ждали новую деталь, бардак одним словом.
Так что везде сейчас так, не важно розетка или комфи, например)
Узнаю! Узнаю брата Колю!

Offline Fes

• Администратор
  • Эксперт
    • НОЖиК
« Reply #21 : 19 Грудня 2018, 00:43:47 »
Везде так с "возвратами".
Не надо возводить напраслину - я неоднократно возвращал товар в Комфи, в Алло и несколько других магазинов (в основном причина была - "не понравился") и все всегда было быстро, без проблем и лишних вопросов.
А не работающий агрегат (в то же Комфи, и тоже стабилизатор, но другой марки) вернул в течении одного дня, причем приехали, забрали сами и за свой счет.
Так что извините, но это
Так что везде сейчас так
ложь.

Offline Weltkind

• Осваиваюсь
  • **
  • Розташування: Мариуполь
« Reply #22 : 19 Грудня 2018, 13:43:22 »
Не исключено, в других городах ситуация может быть иная. Но, думаю, стоит разделить возврат товара за 14 дней "не понравилось" от ремонта. Вы получили изделие, которое сломалось в процессе эксплуатации, под пункт "не понравилось" уже не подходит.
Узнаю! Узнаю брата Колю!

Offline Fes

• Администратор
  • Эксперт
    • НОЖиК
« Reply #23 : 19 Грудня 2018, 14:04:12 »
Вы внимательно читаете то, что я писал выше?
При чем здесь пункт "не понравилось", если я получил брак и отправил его на замену до истечения срока в 14 дней. Я не просил ремонт - я просил замену. Что не ясно? (_4)
И если бы я просто написал "не понравилось", то так же имел бы полное право вернуть товар и получить обратно деньги.
И главное - с такой херней (головоморочкой в течении месяца {_26-}) я столкнулся только в этой долбаной и брехливой Розетке
Опять что-то не понятно?
Касательно других городов с разным сервисом - притянуто за уши, ибо политика того же Комфи во всех городах одинакова, т.к. не может быть разной по определению.
Ответственность продавцов и менеджеров - другой вопрос, но есть ведь головной офис, куда дозвониться не проблема и все решить в течении пары часов

Offline Leo Lexx

• Moderator
  • Эксперт
  • Розташування: Київ
  • Ми,українці, народ роботячий...
« Reply #24 : 19 Грудня 2018, 14:09:47 »

так дозвонись и тряси яйца