Весело тут у вас

Один клинка довго робить, а покаятися потрібно всім. Групова відповідальність, аднака.

Тепер про серйозне. Спочатку про погане для мене. Так не хочеться писати лонгрід, але по іншому не вмію. Для початку АБСОЛЮТНО згідний з тезою, що проблеми виконавця - це всього-навсього проблеми виконавця і замовнику вони аж десь. Тут навіть і обговорювати немає чого. Ножові майстри, ковалі, інші творчі люди публіка доволі різнобарвна, власне як і замовники. В абсолюнтій більшості випадків замовники й майстри знаходять консенсус, інколи ні. Як сьогодні. Таке буває. Таке життя. Переважній більшості людей, які відписалися в цій темі, я щось робив і кожен з них отримував замовлення з затримкою. Це був їх вибір. В результаті написано те, що написано. Замовник в праві робити будь-який вибір, бо це його повне незаперечне право. Руслан не захотів більше чекати і припинив співпрацю. Його право. І мій косяк.
А от тепер про неприємне не для мене. Якщо замовник не задоволений темпами виконання замовленння і бажає припинити подальшу співпрацю, то він очевидно пише пости на форумах, спочатку про "кидок" зі знаком питання, а потім:
просто устал ждать, нет так нет, 650 грн. , пусть ему будет на новые ленты или излечение.
Правильно? Це ж так працює? Пане Руслан, у нас навіть в Конституції в 57-мій статті написано,що громадяни можуть бути притягнуті до відповідальності лише згідно тих нормативно-правових актів, що доведені до їх відома, а ті, що не доведені не є чинними. Ви розумієте, що цієї теми могло просто не бути, якби ви, як адекватна людина(УВАГА!!!) повідомили мені про те, що припиняєте подальшу співпрацю і бажаєте повернути кошти? Мені ваші гроші на лєнти і ізлєчєніє не потрібні, вони мені були потрібні в обмін на мої знання, вміння та навички, я їх хотів ЗАРОБИТИ. А якщо вам став не потрібен продукт моєї праці, то ПОВІДОМТЕ МЕНІ ПРО ЦЕ І ПРЕД'ЯВІТЬ ВИМОГУ ПОВЕРНУТИ ВАШІ КОШТИ. Ви це зробили? Ні? А чому? Ви були готові на перемовини в присутності модератора, чи як там ви бачили цей процес, але ж для початку варто було просто поставити вимогу повернути кошти і ви цього не зробили.
От тепер я впевнений, що про нас з вами, пане Руслан77, кожен зможе зробити свій висновок. І про вас і про мене. тчк.