Автор Тема: BPS Knives  (Прочитано 1169 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Ножеман-новачок

• Участник
  • *
  • Розташування: Київ
BPS Knives
« : 27 Червня 2024, 17:30:56 »

Колись ще давно купив цю модель у бпс, вони тоді ще тільки починали. Мій товариш з Броварів розповів про них, показав сайт от я і замовив собі модель bs3 і от досі зі мною

Offline Palych

• Бывалый
  • Розташування: Черкаси
Re: BPS Knives
« Reply #1 : 27 Червня 2024, 20:30:11 »
Така собі "наша відповідь" на Mora Companion. Правда, дорожче.
Якщо затупилася сокира, і якщо лезо її не буде загострене,
то необхідно докладати зусиль; мудрість зарадить цьому. (10 Еккл. 10)

Offline Nehai

• Don't buy a rifle, own a MAUSER.
  • Global Moderator
  • Эксперт
  • Розташування: Київ - Бровари - Шостка
« Reply #2 : 27 Червня 2024, 21:26:24 »
Хм, дійсно Companion 1:1. Лише  руків'я інше. (_24)

2 Ножеман-новачок
Ну раз вже відкрили тему у гілці "Огляди" то і давайте огляд 8-): скільки він у Вас, які враження, для яких робіт гарний, а для яких не дуже, як тримає заточку, чи є піхви у комплекті (які?), чи самому робити треба і т.д. і т.п. Чим більше інформації, тим краще.
Москаля ху@ч в голову! Господь відділить агнців від козліщ.
Nehai's stabwood&bone
Сергій Одіяненко in Fasebook

Offline Ножеман-новачок

• Участник
  • *
« Reply #3 : 30 Червня 2024, 10:13:25 »

Знайшов фото з сайту зараз нема можливості зробити фото з ножнами мого ножа. Для дерева супер, ще використовував його в якості приготування їжі в дорозі також добре підходить. Я  замовив його минулого літа поки що дуже добре тримає заточку. Згоден що схоже на мору, але мені більше підходить дерев'яна ручка, просто вона більш універсальна

Offline Ножеман-новачок

• Участник
  • *
« Reply #4 : 30 Червня 2024, 10:15:09 »

це що зміг сфоткати вам, це невелика колекція усі інші моделі в селі залишив

Offline космос

• Эксперт
  • Розташування: Украина, Донецкая обл.
  • Все будет хорошо!
« Reply #5 : 30 Червня 2024, 11:32:02 »
мора нож специфический, и удобен именно пластиком на рукояти(он довольно ухватист в мокрой руке) и родными ножнами с хорошей фиксацией, в модели на фото взяли и забрали все плюсы у предка , и добавили минусы в виде накладного монтажа с деревом из обычного ореха  еще и на стяжке, дерево  зачастую ведет на фултанге, стяжка его не удержит, а это щель-грязь и антисанитария и само собой недолговечность всего ножа в целом- конструктивно , что как раз напрочь отсутствует у пласиковой моры.
Вся проблема родной моры современной(я не про старые ламинатные) , это паскудная сталь и мягкая термообработка соответственнно, в предоставленной выше модели и это повторенно - стиоит жиденькая китайская железка, хотя возможно они ее более качественно затермичили. То что они предлагают на модели с углеродкой вообще никуда не годится - ибо тсм 65Г {))}...это вообще разговор в тупике.По нерже вообще неясно - на клинке одно написано в каталоге на их сайте еще хуже все {gig}...и там же глянул термичку- таки все печально(вернее предсказуемо из марки сталей) могли бы хоть что то пориличней ставить из железа.
ну, мне так кажется, если что то копировать- то нужно пытаться это делать во всем лучше исходника.
« Останнє редагування: 30 Червня 2024, 11:55:31 від космос »
мои работы http://www.knife.com.ua/forum/index.php?board=561.0
канал
https://www.youtube.com/user/MsDtkbh/featured?disable_polymer=1
отзывы http://www.knife.com.ua/forum/index.php?topic=14606.0
Если вы не умеете радоваться  жизни, то вы старый пердун (с)

Offline Ножеман-новачок

• Участник
  • *
« Reply #6 : 27 Серпня 2025, 10:58:32 »
До речі, нещодавно бачив, що BPS Knives запустили свій Ютуб канал, там є трохи відео оглядів і відео в польових умовах. Можливо буде корисно тим, хто придивляється до їхніх моделей