Автор Тема: Кабинетник  (Прочитано 10955 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline vagrant81

• Старожил
  • Розташування: Севастополь
  • Чтобы найти новый путь, уйди со старой дороги!
    • [url]http://vagrant81.fo.ru/[/url]
Re: Кабинетник
« Reply #25 : 06 Грудня 2011, 22:23:27 »
Нож отличный! {_11} Рог смотрится шикарно! Тыльник и больстер - у меня нет слов. {cli} Надеюсь я до такого доросту. {_09}
Fais se que dois adviegne que peut

Altyn_inox

• Гість
« Reply #26 : 07 Грудня 2011, 01:11:35 »
Не, ну нож реально оригинальный... Но второй мне больше нравится...

Offline Bazknives

• Бывалый
  • Розташування: СASTELLON
« Reply #27 : 07 Грудня 2011, 15:35:35 »

Щось я не можу зловити хід твоїх думок. Загальновизнано, що Д-2 від будь-якої фабрики чи заводу програє Д-2 у виконанні Дозьє, ну й зрозуміло, Дозьє - не фабрика. Виходить, що Дозьє не можна використовувати, як учасника тестів? Якщо ніж з Х12МФ у виконанні Колі з водокачки бере участь у тесті, то так і пишуть: Х12МФ від Колі з водокачки і це означає лише те, що написано і "РВЛ від Гошовського" означатиме:- РВЛ від Гошовського.  До чого тут фабрика?
Фабрика при тому,що почався спор,що краще моноліт,чи дамаск,а ножі на тестах з закалкою від різних виробників ні про що не говорять
Що стосується  Д-2 Дозієра,давай почнем з того,ким визнано?де проводились тести?де  це написано,окрім думок вслух Васі каліфорнійського.Так,це дуже відомий,і знаменитий майстер з продуктом,який має стабільну якість,але говорити що його ТО найкраще,думаю немає підстав,принаймі я не чув про масові тести,ти можеш уявити скільки людей в світі працює з Д-2,і жоден би не відмовився провести тест з Дозієром,так як всі розуміють,що нічим не ризикують,в разі поразки можна з"їхати на авторитет опонента,а у випадку везіння стати дуже відомим.
Тут люди сприймають тести,як піаркомпанію,і не більше.
Що стосується РВЛ від мене,то цей ніж може говорити тільки за моєТО,а не за саму сталь,і порівняння мого ножа з цієї сталі з ножом із дамаску нічого не покаже,  не залежно,виграє він,чи програє,так ,як я не маю жодного права представляти виробника.
Моя думка

Offline Fes

• Администратор
  • Эксперт
  • Розташування: Дніпро
    • НОЖиК
« Reply #28 : 07 Грудня 2011, 15:39:22 »
Василь - тема відокремлена, пиши сюди http://www.knife.com.ua/forum/index.php?topic=23539.msg329181;boardseen#new
"Я зранку випив самогону - бо в світі справедливості нема.."

Offline Bezik

• Эксперт
  • Розташування: ФРГ
« Reply #29 : 07 Грудня 2011, 19:16:31 »

скоко стоит жирафовой газели рог. {_09}...и где взять.

Не дорого стоил, просто хорошо подвернулся на базаре.   Подобные, мне раньше не встречались. А вообще цена на них в инете не маленькая , правда они не идут как материал для рукояток  :)  А конкретно коллекционные рога на стенку с черепом  или частью черепа.

... Но второй мне больше нравится...

Ніж з першою половиною рогу сподобався більше...

Ни чего не остаётся, как  выставить на обсуждение.  :)

Offline Юрий

• Эксперт
  • Розташування: Мариуполь
« Reply #30 : 07 Грудня 2011, 19:33:31 »
Просто бесподобно подобран материал к дамаску и выбран дизайн ножа. {_11} У Bezikа наверное по другому и не получилось бы, рог - его конек. :)

Offline Cynic

• Эксперт
  • Розташування: Днепр
  • Nihil habeo, nihil curo.
« Reply #31 : 07 Грудня 2011, 20:26:11 »
Не понял, с поворотом на 3 градуса  ((
Любопытно, что я нажабил такой же вариант, только исходя из другого ракурса:

А в остальном и в целом. {_11}
Не откладывай на завтра то, что можно вообще не делать!