Автор Тема: холодна зброя? Криминальний досвід...  (Прочитано 3497 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline ja)d.

• Эксперт
  • Розташування: Kyiv
  • Забанен навсегда
Ось буквально щойно в "свідку" був сюжет про те що хлопець з дівчиною перебрали спиртного, хлопець почав домагатися, дівчина його заколола...

власне нічого особливого, але нам цікаво інше - а саме чим вона його заколола?..

Так от заколола вона його кухонним ножем, але не таким як у мене наприклад чи багатьох тих у кого нормальні ножі, а шматком лайна 1,5 мм товщиною, 100 мм довжиною і з руків'ям з пальми - я це знаю бо не одноразово бачив такі ножі на розкладках де майже все по 1 чи 2 гривні...
Іншою особливістю ножа є те, що в ньому немає ніяких обмежувачів - там всього дві виїмки завглибшки не більше 2-х мм, при цьому руків'я близько півтора сантиметра завширшки і не більше сантиметра завтовшки, пряме, тобто явно потягне за методикою на травмо небезпечне... так от вона цим чудо "ножем" (до речі - клинок там гнеться без особливих зусиль) просто заколола його ударом в груди... одним...

от і постає питання - "про яке лайно йдеться коли хтось десь про якусь холодну зброю каже, коли зарізати можна майже будь-чим?"

з.і. думаю цей приклад можна вважати відповіддю YVM'му на питання - чому в Ізраїлі заборонено ножі, які у нас і ножами не назвали б...

з.з.і. у нас мабуть два шляхи на майбутнє - Ізраїльський чи альтернативний, за прикладом країни де ножі спокійно користують люди (хтось знає приклади?)

Мова – душа народу

кумец

• Гість
Re: холодна зброя? Криминальний досвід...
« Reply #1 : 16 Грудня 2009, 21:47:48 »
Раз такая пьянка по кухонным ножам- 2 истории .
1.Семейная пара пришла с Дня рожденя знакомого.Муж стал приставать к жене,а та в шутку схватила кухонный нож и приставила его к груди мужу.Муж от випитого не удержался на ногах-споткнулся и через 10 минут помер от проникающего ранения в грудь и потери крови.Итог- 2 детей остались без отца. (семья нормальная была).Жене дали условно.
2. В общаге в комнату первокурсницы вошла старшекурсница с претензиями по поводу кто в доме "главный". Первокурсница решила за себя постоять (тем более никого не ждала и не приглашала)- полоснула столовым ножом по плечу обидчице. а та чуть не обоссалась. Теперь вот перед судом стоит вопрос - что делать с первокурсницей? Пока вопрос не решен,но девка на подписке.

Offline Fes

• Администратор
  • Эксперт
  • Розташування: Дніпро
    • НОЖиК
« Reply #2 : 16 Грудня 2009, 22:58:42 »
з.з.і. у нас мабуть два шляхи на майбутнє - Ізраїльський чи альтернативний, за прикладом країни де ножі спокійно користують люди (хтось знає приклади?)
В Чехии нет понятия ХО - разрешено все.
"Я зранку випив самогону - бо в світі справедливості нема.."

Offline OldRiy

• Эксперт
  • Розташування: Донецк
« Reply #3 : 17 Грудня 2009, 00:03:11 »
не вижу смысла в теме, уже все давно обсосано ((
убить можно и спицей, но она не хо (не предназначена и технически не обеспечена для многократного поражения)

Chlorian

• Гість
« Reply #4 : 19 Грудня 2009, 21:09:17 »
от і постає питання - "про яке лайно йдеться коли хтось десь про якусь холодну зброю каже, коли зарізати можна майже будь-чим?"

Частково з тих міркувань, що суд розрізняє умисне та неумисне вбивство, заздалегідь холоднокровно ретельно підготовлене і т.п. Тому якщо людина прийшла до місця майбутнього злочину з девайсом, з усіх поглядів незручним і ні для чого не придатним крім одного - штрикати іншу людину, то це вже буде первний штрих до картини злочину. А якщо з віксом, то суду, може, і варто прислухатись до слів адвоката, що підсудний абсолютно не виношував злочинних намірів, а ніж на роботу кожного дня таскає, бо там хрестова викрутка зручна, це ж не багнет німецький, пане суддя.

ТАРАС

• Гість
« Reply #5 : 21 Грудня 2009, 08:01:41 »
В Чехии нет понятия ХО - разрешено все.

так не бывает...  шоб всё хорошо...