Ось буквально щойно в "свідку" був сюжет про те що хлопець з дівчиною перебрали спиртного, хлопець почав домагатися, дівчина його заколола...
власне нічого особливого, але нам цікаво інше - а саме чим вона його заколола?..
Так от заколола вона його кухонним ножем, але не таким як у мене наприклад чи багатьох тих у кого нормальні ножі, а шматком лайна 1,5 мм товщиною, 100 мм довжиною і з руків'ям з пальми - я це знаю бо не одноразово бачив такі ножі на розкладках де майже все по 1 чи 2 гривні...
Іншою особливістю ножа є те, що в ньому немає ніяких обмежувачів - там всього дві виїмки завглибшки не більше 2-х мм, при цьому руків'я близько півтора сантиметра завширшки і не більше сантиметра завтовшки, пряме, тобто явно потягне за методикою на травмо небезпечне... так от вона цим чудо "ножем" (до речі - клинок там гнеться без особливих зусиль) просто заколола його ударом в груди... одним...
от і постає питання - "про яке лайно йдеться коли хтось десь про якусь холодну зброю каже, коли зарізати можна майже будь-чим?"
з.і. думаю цей приклад можна вважати відповіддю YVM'му на питання - чому в Ізраїлі заборонено ножі, які у нас і ножами не назвали б...
з.з.і. у нас мабуть два шляхи на майбутнє - Ізраїльський чи альтернативний, за прикладом країни де ножі спокійно користують люди (хтось знає приклади?)