Тут в сусідній темі якраз обговорюють, чи варто знати "Методику...". На минулому тижні мого знайомого на автомобілі зупинили в місті працівники ДАІ з "беркутівцями" (спільне посилене патрулювання). Ну, як завжди у них відпрацювання "чогось і когось" і просять провести
огляд автомобіля. Так як моєму знайомому ховати не було що, він відкрив дверцята, щоб ті заглянули в салон (ззовні). А тут між передніми сидіннями лежить розкладний китайський ніж, яких на кожному кроці повно. І тут пішло... Та це ж ХО, та це ж стаття...,

а самий знаючий ДАІшник взявши двома пальцями в перчатках ніж поміряв лезо на ширину долоні і з дуже розумним виглядом констатував: "ХО". А знайомий у відповідь почав розказувати їм пункти "Методики...", про які, на жаль, співробітники міліції обох підрозділів і не чули

. Закінчилось все це повчальною фразою "самого знаючого": "Ну добре, їдьте, але більше з собою це не возіть". От і висновок сам-собою напрошується, що інколи знання стають в нагоді

.
Але є ще одне "і". Про "Методику..." мій знайомий почув вперше за кілька днів до цієї "події" (зайшов якраз до мене, коли я з руків*ям ножа возився), ну і розговорилися... А тепер попросив скинути її ("Методику") всю (для більш детального вивчення).