почему это неграмотный мой родной язык украинский по русски я пишу не очень хорошо вот и потому ошибок много ну извините как есть
не спрашивай почему не пишу по украински потомучто украинский мне не нравится !
??? Тому що освічена людина так не напише. А чим Вам не подобається наша рідна українська мова? Це занадто провінційно, "не круто", "отстойно" чи... інші варіанти. Ви ж, скоріш за все, етнічний українець, (а невже ми, як нація, таке ганебне явище - щоб спілкуватись рідною мовою було непрестижно?), чому для Вас краще писати "русским языком"(якого Ви, до речі, не знаєте), ніж рідною мовою? Чим саме вона вам не подобається (існує думка , що українська мова - одна із самих милозвучних і гармонійних)? Не можу зрозуміти... Я теж на форумі спілкуюсь переважно російською (але це, скоріше, з міркувань зручності для коллег, яким справді важко зрозуміти українську мову), але в побуті я розмовляю українською, та і просто вважаю, що вона не заслуговує тієї зневаги, яку все частіше можна зустріти останнім часом (особливо серед молоді). Шановний, поважайте себе, свою мову, історію, традиції - це, поки що, єдине за що нас поважають інші! Якщо Ви не поважаєте себе самі - хто Вас буде поважати?
Вибачайте, якщо це видалось Вам надто пафосним, але, це від щирого серця!
"...чужому навчайтесь і свого не цурайтесь."(с) Т.Г.Шевченко
+10000000000!