Я не кримчак

я одесіт

( але якісь дивний, напевно єдиний одесіт націоналіст і бандерівець), і за це гімно не голосував, але живучі в Криму трохи знаю ситуацію. За ньго тут не голосували й 60% не те що більше, фальсифікації страшні були, але й не за про помаранчевих точно тут не голосували, яник і сєрьога тут були в лідерах. Люди почали плюватися ще на чесні минулого року, казали що яник їх зрадив, обіцяв російську мову й канікули податкові для підприємців, ціни на газ.... Коротше кажучи як і кругом, але до осінніх виборів тут про російські блоки рвали й метали, у тому числі за вищезгадане діючі владу, люди їх підтримували, але пізно пити Боржомі, коли хфедорович президент. Тотальну перемога партії регіонів, як наслідок, влада повністтю узурпована пацанами з Макєєвки та Горловки, все вирішується в Києві і бабло , збите з лохів, їде туди ж. Знов таки як і кругом. Так що тут теж люблють прохффесора, але більше поглядають на Севастопіль де повністтю заправляють росіяни, навіть даїшники тамошні в Сімферопіль душі крутять, в них свої закони та підпорядкування. Посилилось будвництво маєтків навколо Севастополя, кримчаки радіють, є робота, працюють собі на старших братів, а ті собі дачі з басейнами будують навколо города.
От така сітуйовина...