Бойко, так зроби без поліровки, просто грубо обдери, але так щоб рисочки були рівномірні, щоб виглядало нормально, щоб грань була, чи щоб відно було, що до обуха спуски, з чітким початком спуска (мені особисто вистачило 4-ї спроби, якщо не помиляюсь), форми ножа повинні бути єдині, а не наче спочатку зробили руків'я, а потім клинок туди вставили, дивися на форми, що виходять в процесі роботи, контролюй процес!
Пам'ятаю руків'я з кизилу, доволі цікава форма вийшла, чому знову прямуєш від цікавих, зручних форм, до зовсім не цікавих?
Можливо робиш ножі друзям, знайомим, за копійки, не бачиш сенсу робити щось таке, та наберися терпіння і зроби дійсно РІЧ, яку буде приємно тримати, чи хоча б було приємно дивитися, щоб було видно - робив від душі, з задоволенням!
поки цього не бачу, не рахуючи того кизилового
Сподіваюся, що не береш близько до сердця, хочу лише підштовхнути на правильний шлях
А вчитися можеш на роботах Майстрів, он Джеріко скільки роботи зробив і виклав вже 31 примірник підбірок з фото в процесі, мабуть же ж для того, щоб вчилися