Автор Тема: Фотообмінники  (Прочитано 8909 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline ja)d.

• Эксперт
  • Розташування: Kyiv
  • Забанен навсегда
Re: Фотообмінники
« Reply #25 : 21 Квітня 2011, 16:07:05 »
Ну, да... за доменное имя придётся платить.  ((

ужос..... {gig}
« Останнє редагування: 21 Квітня 2011, 16:42:16 від ja)d. »

Мова – душа народу

Offline Cynic

• Эксперт
  • Розташування: Днепр
  • Nihil habeo, nihil curo.
« Reply #26 : 21 Квітня 2011, 16:25:56 »
Ага. ~$0.5 в месяц. (Признайтесь, кто не потянет такую цену?)
(Не... ну... можно и больше. {_09} (Но больше $5/мес. - это уже сложно.)
Не откладывай на завтра то, что можно вообще не делать!

Offline Fes

• Администратор
  • Эксперт
  • Розташування: Дніпро
    • НОЖиК
« Reply #27 : 21 Квітня 2011, 22:56:07 »
Платить - хоть 0,1, хоть 100,1 - мы по природе не приучены, мы никогда не ценили чужой труд (свой тоже, кстати).
Но свинство файлообменников в другом - вы, блин, предупредите о переводе на платное использование ресурса, вы скажите, что будет так или эдак и когда. Ан нет - все делается внезапно, по решению х/з кого
Мне это все напоминает павловскую денежную реформу, результат которой - большинство (абсолютное) в жопе. Так и здесь...
"Я зранку випив самогону - бо в світі справедливості нема.."

Offline ja)d.

• Эксперт
  • Забанен навсегда
« Reply #28 : 23 Квітня 2011, 23:52:31 »
Платить - хоть 0,1, хоть 100,1 - мы по природе не приучены

та ну прям )) за інтернет же платять регулярно? :)

Мова – душа народу

Offline ja)d.

• Эксперт
  • Забанен навсегда
« Reply #29 : 05 Квітня 2012, 00:06:18 »
фото кіп ру в черговий раз (якщо пригадати ще фотофайл, з якого ростуть ноги у кіп) наламало користувачів переробив формулу лінків для фото. Нещодавно було так:
http://sergantzenker.users.photo.qip.ru/photo/sergantzenker/96332807/126823101.jpg

тепер так:
http://photo.qip.ru/photo/sergantzenker/96332807/126823101.jpg

як бачите, прибралися два перші слова (і точки) перед доменним ім'ям ресурсу (котре photo.qip.ru).

Якщо де у ваших темах зі знімками, розташованими на photo.qip.ru, не відображаються (тобто, походу, зараз скрізь), то пишіть модераторам з лінком на тему, щоб поправили.

Мова – душа народу

Offline Воля

• Эксперт
  • Розташування: Глухів
« Reply #30 : 07 Квітня 2012, 23:07:41 »
То як зараз вставляти по-людські фото з фото кіп ру? По старому на виходить (_23)

Offline ja)d.

• Эксперт
  • Забанен навсегда
« Reply #31 : 07 Квітня 2012, 23:20:38 »
Як це не виходить - коли під фото клацаєш "получить ссьілку", там вибираєш "для форума", там вибираєш "средние" і отримуєш наступний рядок:
Код: [Select]
[URL=http://photo.qip.ru/users/garpul/2519955/47874244/][IMG]http://photo.qip.ru/photo/garpul/2519955/middle/47874244.jpg[/IMG][/URL]

В цьому рядку копіюєш те, що знаходиться поміж тегами IMG /IMG. На даному прикладі ось: http://photo.qip.ru/photo/garpul/2519955/middle/47874244.jpg

І цей лінк вставляєш після значка URL= в першому тезі, замість того, що там було. Потім слово middle і одну похилу лінію прибираєш (замість middle може бути слово small - для малих прев'ю, і large - для більших прев'ю). В даному прикладі, після видалення слова middle виходить так: URL=http://photo.qip.ru/photo/garpul/2519955/47874244.jpg

В результаті виходить такий рядок:
Код: [Select]
[URL=http://photo.qip.ru/photo/garpul/2519955/47874244.jpg][IMG]http://photo.qip.ru/photo/garpul/2519955/middle/47874244.jpg[/IMG][/URL]
І в темі це виглядатиме ось так:

Мова – душа народу

Offline Воля

• Эксперт
  • Розташування: Глухів
« Reply #32 : 07 Квітня 2012, 23:40:45 »

Мабуть вийшло {!!!} Дякую =)

Offline leoyas

• Слава Україні
  • Эксперт
  • Розташування: Іршанськ
  • Героям Слава
« Reply #33 : 08 Квітня 2012, 15:20:28 »
Останнім часом на Кіп, на котрий ніколи не мав ніяких нарікань, навіть завантажити фотки не можу. Стосується останнього ножа. Плюнув, завантажив на Фотошейр і все вийшло. Приглядаюся до Piccy. Бачу, що багато користуються и ніхто ще не ругався.
Не сперечайтеся з росіянами. Ті, у кого є совість - самі все розуміють. Решта вже зробили свій вибір.

Нехай лани широкополі і Дніпро, і кручі стануть вам поперек горла, москалі @бучі.

"Русский мир"- це коли тебе п@здять мусора та гопники, а боятися потрібно НАТО.

Offline Cynic

• Эксперт
« Reply #34 : 08 Квітня 2012, 23:18:18 »
Использую для "фотофайлохранения" сайт от google.
Одним из главных достоинств считаю возможность получения превью и "полноразмерного" фото любого желаемого размера.
(+ неочевидная возможность скачать "как залито".)
За более чем год один раз были замечены проблемы с заливкой.

Места достаточно много, можно раскладывать-структурировать по страничкам как хочется.
Ну и, естественно, делать описания - сайт всё-таки.  ;)

При использовании в качестве файлопомойки - всё делается довольно просто (вполне сравнимо с обычными файлохранилищами).

PS (Давно собираюсь сочинить man по этому поводу.  {smelly})

Offline break

• Старожил
  • Розташування: Київ, передмістя
  • Поки сонце зiйде - роса очi виїсть(с)
« Reply #35 : 02 Липня 2013, 00:59:54 »
Щось мені здається, що проблеми з фото на радикалі не тільки в мене. 90% того, що викладено тут на форумі з цього файлосховища я можу побачити тільки тут в вигляді прев"ю. Посилання на повнорозмірну картинку веде в  {_26-} .
Ну, після того, як Cynic   {tnx} підправляє посилання - стає краще, звісно. Але викласти свої фото робота користувача форуму, а не модераторів.
Може вивісити десь списочок сховищ НЕ РЕКОМЕНДОВАНИХ для розміщення фото, які викладаються на цьому форумі? Або - рекомендованих. Чи пояснювальну роботу яку провести - як потрібно викладати фото? З попередженнями і "занесенням".
Я розумію, що коли вже так зроблено, що фото зберігаються на сторонніх ресурсах - у користувача є свобода вибору тих ресурсів. Але не то такого ж, що кожен ліпить, як хоче, а щоб можна було щось побачити - модератор поправить.
Голосувалку, врешті-решт можна зробити. І за тиждень вибрати, скажімо, три ресурси. І тупо "прибити цвяхами" в правилах форуму.
А?  (_3)
« Останнє редагування: 02 Липня 2013, 01:01:30 від break »

Offline Cynic

• Эксперт
« Reply #36 : 03 Липня 2013, 00:33:13 »
Щось мені здається, що проблеми з фото на радикалі не тільки в мене.
Ну, да... Радикалы "ссучились". :(
(Для краткоскочных случаев - терпимо и даже удобно (можно получить "всё готовенькое", достаточно проследить за парой галочек и выставить правильный размер превью)... Но доверия к их надёжности у меня почти не осталось... :( А так хорошо начиналось...)

Ну, після того, як Cynic   {tnx} підправляє посилання - стає краще, звісно. Але викласти свої фото робота користувача форуму, а не модераторів.
Ну, да... Для большинства проще (и правильнее!) освоить один рекомендованный фотохостинг, чем методом тыка искать-осваивать-искать-осваивать...

Може вивісити десь списочок сховищ НЕ РЕКОМЕНДОВАНИХ для розміщення фото, які викладаються на цьому форумі? Або - рекомендованих. Чи пояснювальну роботу яку провести - як потрібно викладати фото? З попередженнями і "занесенням".

Списка не рекомендованных пока нет... Только отдельные комменты в их адрес...
Ну, не успеваю я за ними. А они - как дураки: "их не сеют, не жнут - они сами растут!"
А в общем: я крайне не рекомендую сервисы моложе 3-5 лет.

Что касается рекомендованных критерии относительно просты: срок существования - не менее 5-10 лет, желательно - не "отдельно стоящий" ресурс, а дочерний (дополнительный сервис) от крупной интернет-компании. (И чем она крупнее - тем лучше.)
На данный момент в моём рейтинге на первом месте находятся "гуглоресурсы". Весьма высоко "котируется" яндекс (там есть бонусы для владельцев сайтов и т.п.) Сервисы от Yahoo (и т.п. "грандов") и старые "буржуйские" фотохостинги - также доказали свою надёжность.

у користувача є свобода вибору тих ресурсів. Але не то такого ж, що кожен ліпить, як хоче, а щоб можна було щось побачити - модератор поправить.

Вот именно!
Я могу получить желаемое по программе-минимум (превью разумного размера + ссылку прямо на полноразмерное фото) почти от любого ресурса.
Но для большинства пользователей/ресурсов - это неэффективное расходование времени.

И то, что мне наиболее удобно (загрузить одно полноразмерное фото и "показывать" его в любых [по потребности] желаемых размерах) - могут только считанные ресурсы во всех пределах Сети! 

Голосувалку, врешті-решт можна зробити.
Ага, щазз! :D
Пользователи дебильного piccy (и т.п. недоношенных ресурсов) "массой задавят"!

И ведь даже пользователи вменяемых ресурсов в большинстве своём не используют их во всю силу. (_23)
Хотя там - "фигня вопрос!". 8-)

Спасибо за поддержку! {tnx}