сегодня зашел и приятно удивился!!!
дело в том что сразу после создания этой темы - мне показалось что ее снесли модераторы за плоховставленные фото....ибо доступа к ней не было..
я после стопитцотого просмотра фака по вставлению уж отчаялся, заимел комплекс неполноценности и решил тему не востанавливать....а тут на тебе )) на месте
потому прошу прощения за неотвеченные вопросы и буду по порядку:
1. клин загартован неа первинну твердість близько 60-61 од(зі слов Константина, в якого я брав залізяку існує деякий розброс від партії до партії), обробляється дійсно дуже важко на великому точилі, мені в цій спарві допомагав комрад Максим, але це ще квіточки у порівнянні з тим як вона шліфуєтся, я б сказав ніяк, або майже ніяк.
2. Джинса- це історія як із Г лепити кулю))), дуже вже хотілось мікарти, але жаба не дала заказати на брізі тому робів сам, мікарта (якщо оце можно так назвати) получилась дуже погана: липне в руках, залишився хоч і слабенький запах епокси, не полірується по якась вона рихла..дуже бистро забивається брудом і вимити його парктично не можливо, щоб повернути голубий колір, тільки через шліфовку наждаком.
3. дирки робили мені на нашому турбомехе, якимсь дивним способом, прожигали електродом в якомусь розчині... довго матюкались на цю сталюку бо зі слів пропалювали втричі довше ніж звичайну сталь.
Так і незнайшовши в цьому ножі того що шукав. ніж був подарен товаришу, якій потім сказав що ніщо так не ріже як цей ніж...