Не можу перекласти це слово.
Ніж народився з бажання попрацювати з питанням: яким має бути роздєлочний ніж. Одним з пріоритетів була невелика габаритність виробу та, звичайно ефективність; таким я його і побачив.
З задоволенням поговоримо про концепцію, я збираюсь цей напрямок продовжувати.
Хоча його планована спеціалізація, звичайно, не є застереженням до використання його в якості універсального ножа.
Отже. Клин 117*27*4, Х12МФ 61 HRC від АНЗАРА, спуски від обуха прямі, з натяком на легеньку лінзу, зведені практично в нуль, незаточений.
І при поліровці було помітно, а травління проявило фантастичний рівномірний булатний малюнок. Фото його передало слабо. Покриття надзвичайно стійке.
Больстер титан, фібра, титан, морений дуб 117*30(25)*18(26). Просочував Аура Терраса, Даніш.
"Задраність" клина планувалася з огляду на таке розуміння кута атаки леза на м"ясо і наступний ріжучий протяг, вірно це чи ні, але задумав саме так.
Є явний косячок: на одній з титанових проставок вибоїна, зариватись в ручку щоб зточити не хотів (вибоїна бо перед монтажем проставки обрізав впритик, і там заліз зайвого).
Піхви в процесі, вишуканими не будуть, але функціональні на 100%, причому шитиму на витягання - встромляння зворотнім хватом.

Поправил ссылки - убрал "посылы" просто на радикал.С полноразмерных фото ссылок на сайт быть не должно - это просто мусор.