Автор Тема: № 13, який виправдав нумерологічні забобони.  (Прочитано 4600 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline пгупгу

• Шах и мат.
  • Эксперт
  • Розташування: Рівне
Так, значить ось він, мій нещасливий (див. http://www.knife.com.ua/forum/index.php?topic=19802.0 ) номер тринайцять.

Клин Мора з Бризи, 120 мм, ламінат. Був і так не грубий, а після обробки голомені став ще тоньшим. Клинок після якого мені хотілося кинути цю дурну і нікому непотрібну справу - обкладки мягеньки, а були б ще
тепленьки, то асоціація була б повною, ги ги. Довелося зняти спуск обуха від останньої третини клинка і зробити його від больстера.
Больстер - латунь. Попортив попередню заготовку, та й цю не довів до ідеала. Проставка - фібра.
Дерево (Привіт, Ярославе) платан, дуже сподобався - плотний, твердий, тільки масло погано бере, ну і колір не айс, але як на робочий ніж
то це нормально. Довжина руківля 115 мм. Інші ттх, якщо треба розкажу як прийду додом.
Шкіра на піхвах від Tala und bibo, яким я висловлюю свою вдячність за гарний матеріал. А за нитку з Яриком не розплачуся ніколи мабуть.

Вибачайте, шановні за фото, але вчора в мене була алкофотосессія, з якої з трьох сфотографованих ножів у фотоапараті товарища залишилися фотки тільки цього ножа і наші нетверезі обличчя. В недалекому майбутньому будуть і інші фотки.

Пінаєм.

Более крупные фото (до 1900x1267) по ссылкам: 1, 2, 3, 4.

Ссылки с превью должны вести на на фото, а не на страницу с фото! (_23)
Мурзилка - в Технозоне:
Как вставить фото в сообщение.
« Останнє редагування: 24 Червня 2011, 16:48:51 від Cynic »
Голова носорога придает ножу художественный образ, а лезвие, зоб и сквозная удочка гарантируют оптимальное распределение веса

Offline serg_if

• Эксперт
  • Розташування: Станіславів
    • мої роботи
Та нічого йому не бракує - нормальний ніж!
"Мы рождаемся со вдохом, на выдохе - умираем. Остальное - дело техники... Нет! Вдох - и мы приходим в этот свет голыми, выдох - и мы уходим ни с чем. А все что между - это творчество!"  из х/ф "Буча в Гуче"

Offline NSeg

• Лучше быть, чем казаться
  • Старожил
  • Розташування: Poltava
Вполне приличный нож.
Зачем только носик на ножнах обрезал?   {not}. И подвеса не видно...

Offline gandelf

• Бывалый
  • Розташування: г.Кривой Рог
Мне понравился нож в целом  8-), а дерево на рукояти в особенности  {_11}!
Очень хотелось бы увидеть фото со стороны устья ножен с вложенным ножом...
Прошу оставить объективный отзыв http://www.knife.com.ua/forum/index.php?topic=18802.0

Offline John

• Старожил
  • Розташування: Заставки Красилів Хмельницький
  • люблю любити
   Чудовий ніжик  {_11}. Піхви мені щось не теє  {23} ...
Не потрібно побоюватися кінця свого життя, потрібно боятися того, що воно так ніколи і не почнеться.

Offline пгупгу

• Шах и мат.
  • Эксперт
Мне понравился нож в целом  8-), а дерево на рукояти в особенности  {_11}!
Очень хотелось бы увидеть фото со стороны устья ножен с вложенным ножом...
Буду робити завтра, викладу і ззаду і зверху і інші. Переживаю за здоровля вже.
Голова носорога придает ножу художественный образ, а лезвие, зоб и сквозная удочка гарантируют оптимальное распределение веса

Offline ярослав

• Эксперт
  • Розташування: Рівненська обл., м.Костопіль.
  • МОРГ – место отдыха разочарованных граждан.
    • Мій сайт.
Гарний ножик!  Лаконічний. :)  {_11}

Offline Юрий

• Эксперт
  • Розташування: Мариуполь
Ему бы больстер чуть наклонить...

Offline leoyas

• Слава Україні
  • Эксперт
  • Розташування: Іршанськ
  • Героям Слава
Гарний ніж {_11}. Сподобався (__3)
Не сперечайтеся з росіянами. Ті, у кого є совість - самі все розуміють. Решта вже зробили свій вибір.

Нехай лани широкополі і Дніпро, і кручі стануть вам поперек горла, москалі @бучі.

"Русский мир"- це коли тебе п@здять мусора та гопники, а боятися потрібно НАТО.

Offline Al.P

• Эксперт
  • Розташування: МАРИУПОЛЬ -Смела
Що тут казати...Виконання- як завжди- взагалі, відпад  {_11} (_22)...Але, що вразило найбільш- це ніж в пихвах, на четвертому фото... =) {_14}

Offline пгупгу

• Шах и мат.
  • Эксперт
Дякую, шановні, мені дуже приємно, але я очикував критики, а тут її нема. Якщо ніж не критикують, то він нікого не зачепив, а це - обідно вдвойнє )).

Що тут казати...Виконання- як завжди- взагалі, відпад  {_11} (_22)...Але, що вразило найбільш- це ніж в пихвах, на четвертому фото... =) {_14}
Дякую, шановний, а чим так вразив ніж саме у ножнах? Як на мене - нічого надзвичайного...

Offline Al.P

• Эксперт
  • Розташування: МАРИУПОЛЬ -Смела
Как- то очень гармонично смотрится все вместе.Прямо как улитка с домиком... (__3)

Offline Romul

• Активный участник
  • Розташування: Белгород
 Нож нормальный рабочий, сделан аккуратно, но без излишеств. Так что и критики нету.
 Правда есть один вопрос, который меня давно волнует,т.к.у самого есть идея: сточка обуха ламинатного клина не скажется ли на его характеристиках (прочности например, или вообще, отслоение может пойдет)?

Володимир:)

• Гість
Зроблено акуратно, і нумерологія майстру перешкодою не буде.

Offline пгупгу

• Шах и мат.
  • Эксперт
Нож нормальный рабочий, сделан аккуратно, но без излишеств. Так что и критики нету.
 Правда есть один вопрос, который меня давно волнует,т.к.у самого есть идея: сточка обуха ламинатного клина не скажется ли на его характеристиках (прочности например, или вообще, отслоение может пойдет)?

Ви знаєте, я навть не задавався питанням, я роблю це діло вручну, сильно нагрітися воно не може, а що ще може вплинути на міцність зварювання шарів я навіть і не знаю.

Offline пгупгу

• Шах и мат.
  • Эксперт
Цитувати
Ссылки с превью должны вести на на фото, а не на страницу с фото!
Мурзилка - в Технозоне: Как вставить фото в сообщение.

« Последнее редактирование: Вчера в 15:17:11 от Cynic »

Дякую, перепрошую, винуватий, виправлюсь.

Семен

• Гість
Понравился нож {_11}! Чем недоволен? Номером?

Offline пгупгу

• Шах и мат.
  • Эксперт
Як і обіцяв доповнюю фото.
Це блін просто опа - файли знайшлися, ги ги.

Offline Бойко

• Эксперт
  • Розташування: м. Суми
  • Я український націоналіст і пишаюсь цим
А чого на платан нарікати? Симпатичне дерево, я все ніяк не "заполучу"  ;)
З щитом, або на щиті.

Offline пгупгу

• Шах и мат.
  • Эксперт
Гм... для чого викопувати таке старе а...но? Звертайся в ЛС, є в мене ще платана, трошки.

Offline Бойко

• Эксперт
  • Розташування: м. Суми
  • Я український націоналіст і пишаюсь цим
Тю, почитав, прокоментував  {dr}
Можна на СГ помінятись.
З щитом, або на щиті.

Offline пгупгу

• Шах и мат.
  • Эксперт
мене там не стоятиме. Я А лопатана можу і так дати )).