Ну нарешті знову

, причому мав три ножі для пред'явлення, а покажу лише один і то під загрозою побиття, бо фотки хоч і робилися серьозною апаратурою, та все ж почали запізно

. Володар дзеркального
Niconа, ніяк не міг напитися горілки і чекання затягнулося до 19.10, а там вже темніє щохвилини

, тому два наступних завтра, та й до цього, додам фоток, бо ці лише те, що встигли

. Але ж бажання показати ніж на форумі переважить будь-що

Цей ніж був замовлений місяців шість тому, а може й більше і цейтнот обумовлений формою і матеріалами зіграв зі мною злий жарт

, мій мозок не бачив найближчим часом ніж з берестяним руків'ям, відповідно виконання замовлення, м'яко кажучи, затягнулося

........
Ото ж, L4: клинок 128Х29Х4, сталь Х12МФ від
Анзара, спуски вігнуті і виведені, власне на його ж гриндері до відправки в Харків і в якості перевірки робочих характеристик апарату

. Я мав шанс потренуватися і його не стратив

. Саме тоді мені вдалися перші вігнуті спуски на гриндері і що саме характерне - це мої перші і єдині вігнуті спуски не гриндері і смію зауважити вони вдалися. Ну принаймні в порівнянні з тим, що мої руки могли видавати до цього на нождаку...
Руків'я: бронза, фібра, білий пластик, генинакс, бареста і в зворотньому напрямку..., кінцівка-кап акації. Монтаж наскрізний на гайку М6 за гетинаксом, кап акації посаджений на штифти з епоксою.

Ну, власне й все(на сьогодні, решта - пізніше). Бийте.