Автор Тема: Курит ли кто трубку?  (Прочитано 40166 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Степовик

• Участник
  • *
  • Розташування: Одесса, Украина.
Re: Курит ли кто трубку?
« Reply #250 : 30 Листопада 2012, 18:05:58 »
Трубку курю только в "полевых" условиях Табак-самосад молдавский+донник,чабрец и душица(называю это "чумацкой смесью"), трубочку резал сам.из вишни-мундштук ореховый.
Вольному-воля,а бешеному -поле!

Peter

• Гість
« Reply #251 : 01 Грудня 2012, 20:16:27 »
Всем доброго времени суток! Являюсь поклонником и любителем курения трубки больше 10 лет, хотя раньше сигареты никогда не курил. Первое время курил слегка ароматизированные сладкие табачки, Ларсен 50, ваниль и другие. Сейчас в основном курю  Орлик голден слайс, Capstan, Cамюэль Гэвиш (латакиевые смеси). Моя коллекция насчитывала более 120 трубок из которых курю около 40. В последнее время курю реже, раз в день, а  то и через день. Табаков перепробовал более 200 сортов.

Offline tapir

• Бывший.
  • Эксперт
  • Розташування: г Сумы
    • http://tapir.ucoz.ru/photo/
« Reply #252 : 15 Грудня 2012, 22:35:14 »
Трубка курево не спешное, наконец то завезли "капитан блек",знаю что химия, знаю что вредный а ничего с собой поделать не могу {gig}

Offline маньяк

• Эксперт
  • Розташування: г.Киев
« Reply #253 : 15 Грудня 2012, 23:13:01 »
 Peter
Что скажете о МакБарене, насколько я знаю-без химии?
Лет шесть курил "чери-амброзия", потом "по малодушию" съехал на сигареты  (_23) (_23) (_23).
Кляну себя, но Лень сильнее.
 =)
« Останнє редагування: 15 Грудня 2012, 23:14:15 від маньяк »
З повагою!

Offline Zahha

• Старожил
  • Розташування: Івано-Франківськ
« Reply #254 : 15 Грудня 2012, 23:32:12 »
Додаток Cherry - це вже, хімія. Перепрошую що наперед Peter відповідь пишу.
А загалом, якщо подобаються ароматизовані, то краще Davidoff або W.O.Larsen. Якщо без ароматизації, то як на мене, ціна-якість відповідає Peterson. Там уся лінійка, яка продається в Україні, хороша. Мої улюблені з Peterson - Old Dublin та Irish Whiskey.

ЗІ.
І ще Sweet Killarney. Це, звичайно щось. Але в Україні не бачив. То колєга з Германії привозив.
« Останнє редагування: 15 Грудня 2012, 23:34:09 від zahha »
Місяць спалахнув -
полум"ям холодним
на сталевім лезі.

Offline маньяк

• Эксперт
« Reply #255 : 16 Грудня 2012, 00:00:33 »
zahha
Я конечно не знаток, меня кум "присаживал".
Вот он-то и говорил, что из того, что есть (на тот момент) МакБарен использовал натуральные ароматизаторы.
Все остальное, что пробовал "с отдушкой" разит ХИМИЕЙ "за километр".
 =)
З повагою!

Offline Zahha

• Старожил
« Reply #256 : 16 Грудня 2012, 00:17:35 »
Мої вітання куму і многая літ =)
У Mac Baren дуже хороші і достойні суміші. І Mac Baren одина з найкращих датських тютюнових фірм. Спробуйте, наприклад Mac Baren Plumcake, і Ви відчуєте надзвичайно разючу різницю з Cherry Ambrosia

ЗІ
Усі написи - чері, ваніла, чоклет і тд. - хімар за визначенням. ІМХО.
Місяць спалахнув -
полум"ям холодним
на сталевім лезі.

Offline маньяк

• Эксперт
« Reply #257 : 16 Грудня 2012, 00:48:51 »
Дякую!
При нагоді спробую. Але не впевнений, шо сподобаю. Перш ніж "осісти" "перемацав" зо два дисятки різних сортів\виробників.
Зупинився на цьому, хіба,що ще Чойс тей самий.
А,ще є велика різниця, як на мене,у фасовці-банка краще (в пакеті сухіший).
Ще Флейк "не відпугнув".
 =)
« Останнє редагування: 16 Грудня 2012, 00:55:24 від маньяк »
З повагою!

Vladimir

• Гість
« Reply #258 : 19 Грудня 2012, 13:36:27 »
Приветствую единомышленников! Сам раньше курил в основном сигареты, бросал несколько раз, потом опять начинал. Сейчас трубку, раз в день (вечером), как говорит  tapir, неспешно... В выходные пару раз. А сигареты заменил на самокрутки. Купил станочек, бумагу, табачок (тот же Мак Барен), и, если сильно хочется, скрутил самокруточку (неспешно) покурил её. В удовольствие т.с.
Кстати, после мак-бареновского табака то что продаётся под видом сигарет за табак не считаю -), там мочевина какая-то. Ещё нравятся сигары, особенно под вискарёк.

Offline igorluk

• Эксперт
  • Розташування: Львiв
« Reply #259 : 09 Жовтня 2014, 15:27:51 »
вирiшив поновити темку :)
бо в темкi "Подарю" тому не мiсце, от камрад tehnicsan i rast gasser розказували про власне виготовлення трубок, так чом би й не показати? якщо варто уваги то й би собi придбав трубку унiкального виробника :)
..
з табачкiв, якщо вже тут, сподобався Skandinavik (причому майже всi, крiм ванiли), не знаю чому навiть, перепробував i Mac Baren i W.O. Larsen i Peterson, навiть голд вiд капiтана блека :) (ну треба було спробувати щоб мати уявлення). Пробував флейк (мак барена), також, прикольно але щось не зацiпило. Шкода що от тих (Samuel Gawith) немає у вiльному продажу, народ хвалить а спробувати не получається наразi.
Стаж не великий, як ото президента вибрали так i перейшов на люльку. З тих пiр жодної сигарети - з принципу. Маю маленькi 3 штучки - на робочий день вистачає, вдома бiльшенькi, пару/тройку ввечерi, наразi так. I таки планую зменшувати долю прийому нiкотину.

Offline Gekos

• ЖеКа
  • Старожил
    • http://knivesmaster.blogspot.com
« Reply #260 : 09 Жовтня 2014, 15:42:17 »
як ото президента вибрали так i перейшов на люльку. З тих пiр жодної сигарети - з принципу.
То якось зв'язано з політикою  {23}, чи дата кинути палити випала на вибори ?
"..пусть каждый познаёт свои способности и пусть строго судит себя, свои достоинства и пороки ". (Цицерон)
http://knivesmaster.blogspot.com/p/blog-page_9.html

Offline igorluk

• Эксперт
« Reply #261 : 09 Жовтня 2014, 16:12:09 »
неее з полiтикою точно нє.  {))}
просто часом питають "коли", "скiльки" а так маю дату конкретну

Offline demetrid

• Debes, ergo potes
  • Бывалый
  • Розташування: г.Вараш (Кузнецовск)
  • le mieux est l’ennemi du bien
« Reply #262 : 09 Жовтня 2014, 21:51:52 »
Отпишусь и я. Нашел очень неплохой трубочный сайт, не сочтите за рекламу, просто может кому интересно будет. (http://embargo.com.ua/) Брал у них трубочку недорогую маленькую на работу, чтобы сигареты бросить (не удалось пока (( )

И табак брал Mac Baren Navy Flake. Понравился. Пластинами идет. Отдает медом при курении. Долго горит. Но довольно крепкий на вкус.
« Останнє редагування: 09 Жовтня 2014, 21:55:15 від demetrid »
…ай, нож!
Синей стали. Кони встали вдоль клинка. Видно, в скачке подустали и застыли на века. Бликом возле острия отраженье: я? не я?! – и мерцают "я-не-я" те, далеко от рукояти. По изгибу ножевому режет солнце по-живому.©

Offline Frans

• Бывалый
  • Розташування: г.Чернигов
  • Не бойтесь совершенства, вам его не достичь.
« Reply #263 : 09 Жовтня 2014, 21:55:51 »
По табакам скажу так, все что прошло через наш акциз-не то пальто.

Offline igorluk

• Эксперт
« Reply #264 : 09 Жовтня 2014, 22:00:42 »
ага, хороший сайтец  {y}
B&B то Польща, такої в мну ще нема, груша. Не бріар. Є трубочка з груші, вітчизняного виробника, після доробки напильником - політ нормальний. Є в тому певний прикол - коли не бріар. Певний смак трубки. А "Navy Flake" пробував, дійсно, даєш мало а куриш довго.

По табакам скажу так, все что прошло через наш акциз-не то пальто.
вай, пачему?

Offline demetrid

• Debes, ergo potes
  • Бывалый
« Reply #265 : 09 Жовтня 2014, 22:09:57 »
B&B №029 очень маленькая. На работу таскать нормально, но стандартный темпер из тройника не входит чтобы утрамбовать табак, пришлось делать самому меньшего диаметра.
…ай, нож!
Синей стали. Кони встали вдоль клинка. Видно, в скачке подустали и застыли на века. Бликом возле острия отраженье: я? не я?! – и мерцают "я-не-я" те, далеко от рукояти. По изгибу ножевому режет солнце по-живому.©

Offline igorluk

• Эксперт
« Reply #266 : 09 Жовтня 2014, 22:20:41 »
в мене на роботі вони й живуть, я їх не ношу. Ось такі (ще менша ніж твоя):

нічого особливого. Не знаю який там в тебе тампер, але стандартові явно менше діаметру камери.

Offline demetrid

• Debes, ergo potes
  • Бывалый
« Reply #267 : 09 Жовтня 2014, 22:33:14 »
У мене зараз така сама, один в один, навіть тиснення на боці таке ж саме, тільки у моєї торохо вище =) В неї діаметр камери 15 мм, та довжина 115 мм. А у B&B №029 12 мм, та 92 мм =) Ось такі з нею негаразди (( До речі, тампер у мене з підошвою 13 мм
…ай, нож!

Offline igorluk

• Эксперт
« Reply #268 : 09 Жовтня 2014, 22:43:48 »
а ну мейбі, мейбі. кажу ж не маю такої. Тут по ссилці надибав, вже думаю..
GG "Tomato" briar pipe

Offline demetrid

• Debes, ergo potes
  • Бывалый
« Reply #269 : 09 Жовтня 2014, 22:52:58 »
Хороша дуже, але це бріар, що не може не вплинути на ціну =) На embargo теж є Tomato, але дешевша та з рифленою поверхнею http://embargo.com.ua/product/trubka-goldan-gate-302-tomato/
Мені дуже подобається http://embargo.com.ua/product/trubka-golden-gate-303-oxnard/ але жінка мене не зрозуміє. Треба зробити на продаж ноже, тоді придбаю =)
…ай, нож!

Offline igorluk

• Эксперт
« Reply #270 : 09 Жовтня 2014, 22:56:23 »
 :)
покажи жінці спочатку цю
наприклад
а ту що ти сподобав, то вона навіть і не гляне вже на ціну :)

Offline demetrid

• Debes, ergo potes
  • Бывалый
« Reply #271 : 09 Жовтня 2014, 23:02:37 »
Як на мене, то ціну загнали щонайменше у півтора рази, хоч Dunhill, звісно, дешевим не буває. (http://embargo.com.ua/product/trubka-dunhill-root-briar-dpr-4103/) Така сама http://www.ebay.com/itm/Bens-Dunhill-Cumberland-Group-6-Large-Classic-1-2-Bend-From-1986-Smoking-Pipe-/390902050510?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5b0393eece
…ай, нож!

Offline igorluk

• Эксперт
« Reply #272 : 09 Жовтня 2014, 23:12:58 »
ebay то барахолка, а тутка магазин, та ладно :) я то точно то не прикуплю а тобі теж жінка за таке витисне очі :) так що чого там?
А взагалі в мені цікаво чому такі ціни, тільки за нейм? Чи там смак тютюну шо піпець.
Пробував також кукурудзяні, мушу сказати таки воно так, там чистий смак тютюну, от тільки більш-менш нормальні в табакерці не купиш, там тіко китай причому криво склеєний, ну але спробувати можна, правда живе вона мало.

Offline demetrid

• Debes, ergo potes
  • Бывалый
« Reply #273 : 09 Жовтня 2014, 23:18:40 »
Купляв з кукурудзяного початку. Нормально курити, але недовговічна. З груші чи з буку мені особисто більше подобаються. На вереск (бріар) поки що не зазіхаю за браком коштів =)
…ай, нож!

Offline пгупгу

• Шах и мат.
  • Эксперт
  • Розташування: Рівне
« Reply #274 : 26 Липня 2015, 13:43:12 »
Десь місяці зо три смакую самокрутками. Поки діло не пішло далі Мак Баренів, потихеньку пробую різні смаки і мені дуже подобається запах та й саме куріння такого - це не примасинясрібна, блін. Нещодавно почав цікавитися люльками і вирішив купити собі таку: Missouri Corncob Hardwood "Ozark Miniature I". Тепер вагаюся стосовно табачини: може порадите щось не крепке, щоб пахло сливою чи чимось іншим соолодкуватим і тягучим. Дякую.
Голова носорога придает ножу художественный образ, а лезвие, зоб и сквозная удочка гарантируют оптимальное распределение веса