так стало видно наползания латуни на фибру...
не згоден

. На збільшеному фото це краще видно. Чесно - ніякого завалу латуні на фібру немає, таких казусів я не допускаю

вопрос- в какой последовательности делаются такие ножны,если можно - хоть кратко(интересует как попасть в контур ножа,как происходит формовка)
1. За викройкою вирізаю 2 половинки, із запасом від 0.5см в районі леза до 1 см. біля руків"я (це, зрозуміло, крім припуску на шов)
2. Вмочую шкіру, формую (прищепки, біндери і т.д), не забуваєм під них підкласти полоски шкіри, щоб не відбилося на лиці ножен.
3. По формі ножа вирізаю полоски шкіри, які підуть в шов між двома половинками. Зазвичай вирізаю такої ширини, щоб потім підрізалося разом із шкірою половинок. Це суттєво, від цього буде залежати вигляд торців.
4. Клеїмо їх до однієї з половинок, використовуючи для цього сам ніж для правильного їх розміщення.
5. Пришиваємо підвіс.
6. Склеюємо половинки між собою.
7. Обрізаємо торці шкіри, залишивши правильну ширину внутрішньої проставки, щоб по ній потім ліг шов.
8. Обробляємо торці, майже до чистового (в мене - крім їх поліровки)
9. Якщо ножни не красяться (як в цьому випадку), то розмічаю циркулем місце під шов, проводячи паралельну до торців лінію.
10. Розмітка колесом, шиття.
11. Тиснення (якщо є).
12. Пропитка, поліровка.
Якщо коротко, то десь так.