Автор Тема: О вреде курения и бросании оного  (Прочитано 45411 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Alexdo

• Местный
  • Розташування: Днепр
Re: О вреде курения и бросании оного
« Reply #225 : 05 Грудня 2012, 18:12:52 »
"Выдохнул в маршрутку"- тоже самое,  что в лицо. Сразу в еба...ик.

Offline ja)d.

• Эксперт
  • Розташування: Kyiv
  • Забанен навсегда
« Reply #226 : 05 Грудня 2012, 18:21:46 »
просто такi наїзди через те що хтось пахне не так як вам подобається в маршрутцi...

справа не в тому хто і чим пахне, а в тому, що одна така людина здатна реально засрати атмосферу у всій маршрутці.

не знаю як для курців, а для мене є відчутна різниця між роботягою, який напахався сьогодні, але не користується антипреспірантами і курцем, який тільки що цигарок одну-дві всмоктав перед тим як зайти в маршрутку і своїм диханням отруює всю маршрутку.

Або інший приклад - коли за вечір (дві-три години) в барі випалюють півпачки цигарок, при тому що половина з них тупо лежала в попільничці і коптіла над столом. 

Треба ж бути якимись терплячишими мабуть, і толерантніше ставитися до не курців.
« Останнє редагування: 05 Грудня 2012, 18:27:55 від ja)d. »

Мова – душа народу

Offline ja)d.

• Эксперт
  • Забанен навсегда
« Reply #227 : 05 Грудня 2012, 18:24:43 »
До речі - люди, які не користуються антипреспірантами теж по своїй суті не кращі за тих же свиней, що курять в маршрутках, чи тих, що перед нею накурюються і т.д. Якщо ти не хочеш з якихось причин цим користуватися, то роби так, щоб ти не смердів при цьому - обмазуйся спиртом, приймай душ двічі на день, знайди рішення, не будь свинею.

Взуття це теж стосується - купи три-п'ять пар взуття на сезон і одягай кожен раз нову пару, так щоб кожну з них два дні підряд не вийшло носити - від цього і взуття на довше вистачить, заведи на роботі також робочу пару взуття - прийшов, перевзувся, ідеш додому - перевзувся.

це елементарні речі, імхо. Просто це має бути частиною культури, цьому дітей треба вчити, хоча б коли вони вже починають у ВУЗи поступати, щоб у них вироблялося розуміння таких речей.
« Останнє редагування: 05 Грудня 2012, 18:27:24 від ja)d. »

Мова – душа народу

Offline igorluk

• Эксперт
  • Розташування: Львiв
« Reply #228 : 05 Грудня 2012, 18:30:33 »
та ну ja)d., не знаю як та у Кийовi а у нас у Львовi зали для курцiв i не курцiв роздiленi, причому є бари де взагалi для курцiв не вiдведено мiсця, i вони виходять на вулицю.
я не про "антипреспіранти" я про те що хоч раз на тиждень душ приймати, та це таке...
.. в мене склалося враження, що ти (нiчо якщо на ти?) колись палив, кинув i будь-яка згадка про це викликає шаленi враження.. перепрошую якщо влiз в щось особисте.

Offline ja)d.

• Эксперт
  • Забанен навсегда
« Reply #229 : 05 Грудня 2012, 18:40:38 »
ну якщо людина паше фізично, починає смердіти за день-два і не приймає тиждень душ, то ти ж розумієш, що тут треба або перевиховувати відповідними методами, або горбатого могила виправить...

і я за життя не випалив ні одної цигарки. І коли ми збираємося ножовою тусовкою, то люди ж курять навколо, і я їх не чіпаю (хіба як яке страшнюче дешеве лайно іде в хід - там зазвичай всидіти не можна), але це не змінює моє відношення. Просто ввечері того ж дня усе шмаття іде в прання.

Люди просто думають, що це теж саме, що і дихати - можна скрізь і завжди. Якби їх воля, то вони б де хоч палили, і в офісі і т.д. імхо - це не правильно - піди покури на дворі, балконі, тощо, видихай там ще хвилинку, тоді вали в офіс назад.

зали для курцiв i не курцiв роздiленi

уявляю нашу тусовку після СГ в суботу ввечері - 15 курців в одному залі, 15 не курців в іншому ))

і чомусь в компанії терпіти завжди змушені не курці )))

Мова – душа народу

Offline igorluk

• Эксперт
« Reply #230 : 05 Грудня 2012, 18:51:16 »
ну я не про це на тусовках подiбних не був, жалкую, звичайно.
Цитувати
і не приймає тиждень душ, то ти ж розумієш
та я розумiю а от ти нi.
в загальому я проти курiння, абсолютно i категорично - то є зло, ну але я й проти пепсiколи, проти макдоналдсiв (краще взяти пельменi чи курку чи борщ), ну жиж... а в тебе просто якась "ну вбивав би", тому й спитав про палiння. просто дивує i не знаю чому.
на рахунок "палити в офiсi" - тут можу поспорити... та то тема не чергову вiтку  :D
.. було б в нас проблем тiльки в цьому...

Offline ja)d.

• Эксперт
  • Забанен навсегда
« Reply #231 : 05 Грудня 2012, 19:06:32 »
я пепсі і інші коли в побуті не вживаю :D дуже рідко де на якій вечирці і зазвичай не більше стакану. Макдональдс - чесно, шаурма на дворі і то краще, просто на мій смак.

я особисто не проти паління - мені паралельно, хочете? Ради бога. Я проти того, щоб чиїсь забаганки, звички, тощо, впливали на мій комфорт і самопочуття. І я в цій своїй позиції не єдиний.

взяти, наприклад, коноплю - повно ж людей курить! І що? Хай собі курять, кому шкода? Але подивіться як вони курять! Нікому не заважаючи! Не коптять на кожній зупинці, за кермом в маршрутці і т.д.! Люди взагалі практично ніколи не здогадуються, що сусіди у них марьвану стаканами споживають.
Оце класний підхід! І нікого не турбує та конопля, ніхто не скаржиться.

на рахунок "палити в офiсi" - тут можу поспорити...

маю гарну пропозицію для нариків тих, кого ламає без цигарки, підгледів у знайомих - вони купили собі очищувач повітря, з вугільним фільтром. Щось біля сотні баксів. Затягують косяк і повні груди диму видихають прямо в очищувач - ні граму запаху марьвани в квартирі немає :) при чому і під час процесу практично не помітно запаху.

для офісів можна потужніше обладнання брати - такі фільтри з витяжкою в Харкові якась контора робить для майстрів з манікюру, всю ту їхню хімію абсорбувати під час обробки (а воно там смердить дай боже) - кожному курцю підвести витяжку, щоб він в неї видихав (коли не курить - перекривав, щоб тиск підтримувати), апарат на повну потужність і всім буде благо! Куріть на здоров'я! :) Ну і кожен місяць з кожного по пару гривень на нові фільтри.
« Останнє редагування: 05 Грудня 2012, 19:08:05 від ja)d. »

Мова – душа народу

Offline igorluk

• Эксперт
« Reply #232 : 05 Грудня 2012, 19:18:36 »
ja)d. менi подобається ваш "ход мыслей", серйозно. - вiрна концепцiя.
скажу так - я iнодi палю в офiсi, вiдкриваю вiкно i туди димлю - правда це дуже рiдко буває, частiше спуститися з 4 поверху на 1 i там си вдуть.
а от про коноплю, мак i далi. я готовий спорити. моя прабабка обсiювала свiй город коноплею, мак рiс там де посiяли... чому це має змiнитись???

Offline ja)d.

• Эксперт
  • Забанен навсегда
« Reply #233 : 05 Грудня 2012, 20:12:16 »
чому це має змiнитись???

не мало б, але бабку пограбують. Наркоманія - це зараза, от і намагаються боротися. Люди ж - вони зазвичай приймають рішення емоціями, а не розумом, от і здавалося нормальні, здорові, з нормальних сімей все одно лізуть в наркоту. Чому? Тому що емоції переважають над розумом, усілякі хочу, фє, злість і т.д. частіше керує нашими рішеннями, ніж розум. Найлегше це помітити через язик - наші емоції дуже багато через язик виходять на зовні )) коли ляпнуть не подумавши, із злості, тощо.
а коли людина вже влізла в наркоту, то вона і людиною перестає бути, принаймні в частині випадків точно.

Мова – душа народу

Offline влад-ч

• Эксперт
  • Розташування: Чернигов
  • 063 71-68-263
« Reply #234 : 05 Грудня 2012, 22:44:25 »
В Швейцарии хороший способ борьбы с наркоманией, нарикам бесплатно дают еду, ночлег и дозу, это выходит дешевле чем борьба с наркоторговлей и преступностью вызваной поиском денег над дозу, а так естественый отбор в действии и все довольны.

Offline ja)d.

• Эксперт
  • Забанен навсегда
« Reply #235 : 05 Грудня 2012, 22:55:49 »
як думаєш, порівняно зі Швейцарією, який відсоток від населення нариків у нас вийде, якщо їм безкоштовно харч і дозу роздавати? ))

Мова – душа народу

Offline влад-ч

• Эксперт
  • Розташування: Чернигов
  • 063 71-68-263
« Reply #236 : 05 Грудня 2012, 23:35:28 »
Я думаю особо не увеличится, кому без дури свет не мил и сейчас деньги на нее находят любыми путями.

Offline ja)d.

• Эксперт
  • Забанен навсегда
« Reply #237 : 06 Грудня 2012, 08:47:17 »
хоча, якщо формалізувати все, мовляв - доведи що ти нарик, то теж думаю, що не збільшиться ))

Мова – душа народу

Offline ножелюб

• Участник
  • *
  • Розташування: КИЕВ
« Reply #238 : 12 Грудня 2012, 16:18:32 »
16 ДЕКАБРЯ вступает в силу ЗАКОН о запрете курения в заведениях (общественного питания )- ресторанах, пабах,
И.Т.Д.
Честно?-Я в шоке :huh:
Я пришол -плачу деньги-хочу-курю!
Хозяин ресторана обеспечил все условия согласно ранним законам (кондишн: вытяжка: отдельный зал)
Тем более он у себя учередитель! (заменим слово (хозяин))
Это тупая диктатура (безпридел) ИМХО
Напрашивается вывод:10- 20 человек выходят на улицу курят и дышат в лицо прохожим (Центр города)

Offline ja)d.

• Эксперт
  • Забанен навсегда
« Reply #239 : 17 Грудня 2012, 21:54:22 »
Это тупая диктатура (безпридел) ИМХО

та я теж в шоці! і уявляєте, маріхуану і до цього закону там не можна було курити!  {no}

Мова – душа народу

Offline Bizzy

• Раби до раю не попадуть
  • Эксперт
  • Розташування: Україна Одеса - Жари Польща
  • Я українець і пишаюсь цим
« Reply #240 : 11 Липня 2013, 23:06:17 »
А я покинув. Знав, що сили волі просто не палите не вистачить,тому пообіцяв дружині що покину. А не зтримати слова я не можу. От і не палю з нового року. Перші пару місяців рвало башту страшно- 15 рокув стажу... Досі іноді хочеться, аж слина пидходить, але обіцянка не цяцянка.
Зражу передбачаючи питання:
Так тяжко.
Так погладшав трохи, але не тому що покинув палити-їсти треба менше.
Ні не кашляв
Ні не відхаркувалось
Ні до жінок цікавість не зникла
Так смердіти перестав і я і машина й речі всі.
Так досі буває що хочу.
Ні не жалкую
....
Порадив бі я покинути палити будь кому ?!
 Так, сьогодні ж!

Offline serg_if

• Эксперт
  • Розташування: Станіславів
    • мої роботи
« Reply #241 : 12 Липня 2013, 12:35:10 »
І я вже з пів-року не палю (після 20 років стажу)... Не дуже воно і напряжно - можна жити  {sm}
"Мы рождаемся со вдохом, на выдохе - умираем. Остальное - дело техники... Нет! Вдох - и мы приходим в этот свет голыми, выдох - и мы уходим ни с чем. А все что между - это творчество!"  из х/ф "Буча в Гуче"

konunghmel

• Гість
« Reply #242 : 12 Липня 2013, 17:05:46 »
Поделюсь своей историей)
Курил на протяжении 8-9 лет, точнее не скажу потому как точно не помню когда точно закурил. За это время желания бросить не возникало ни разу. Ущербным себя не считал, хотя объяснить почему курю не мог. Говорил что просто не вижу смысла бросать.
Но собственно месяца полтора назад собрал волю в кулак и решил бросать, по своей причине, хотя и со здоровьем и со всем остальным проблем не было, думал фигня, "да что я не мужик, что я не смогу бросить плохую привычку". Но было реально страшно, начитался всякого про бросание...

На выручку пришла, как ни странно жена, нашла она во всемирной паутине некую книжку которую якобы помогает бросать курить, при чем во время прочтения можно, более того, автор утверждает что нужно курить, то есть как курил по пачке в день так и продолжал курить.
И как-то успокоился я, то ли подумал что, "та, книга - фигня, если не брошу, значит виновата книга, а с меня взятки гладки", но приблизительно к средине прочтения действительно стал курить меньше, а к концу перестал вовсе. С начала нифига не верил в происходящее, но действительно перестал курить. Сложнее всего было продержаться трое суток после прочтения, там состояние колеблется от "Епт, уши сворачиваются, хочу курить" в первый день, до "Неплохо было бы закурить"  на третий день. Думаю разъяснять в чем разница не нужно, после третьего дня, как то и забывать начал "что вот при таких условиях я курил".

Но ребята я железно уверен в том что решение бросить мое, и самое главное я доволен как слон, от того что бросил. Чудесного исцеления не произошло, но постепенно я стал чувствовать улучшение обоняния и вкуса еды. А теперь еще и просыпаюсь по утрам нормально, хотя раньше я в семь утра выглядел, да чувствовал себя как труп, единственное что насчет сна я не уверен что виноваты сигареты, со сном у меня всегда были проблемы {23}

Во общем как итог, доволен тем что бросил курить, чего и остальным желаю. Книга действительно может помочь бросить курить.
Название книги не скажу, если нужно обращайтесь в ЛП вышлю вам ее на почту, либо название скажу, сами скачаете где-то, название я не буду говорить не потому что такой вредный, а потому что не хочу срача на эту тему, ведь сам помню как относился к этому.

И самое главное "БРОСИТЬ КУРИТЬ ЛЕГКО!" чтобы вам там не говорили {y}.

З.Ы. Никогда не думал что меня хватит на такой епос  :D, но все выше сказанное правда.

Offline Fes

• Администратор
  • Эксперт
  • Розташування: Дніпро
    • НОЖиК
« Reply #243 : 12 Липня 2013, 17:15:11 »
Книга называется "Легкий способ бросить курить", Аллен Карр http://www.loveread.ec/view_global.php?id=2334
Здесь упоминалась неоднократно, на меня не подействовала  ((
"Я зранку випив самогону - бо в світі справедливості нема.."

Offline Сытник Дмитрий

• Бывалый
  • Розташування: Нововолынск
« Reply #244 : 12 Липня 2013, 17:17:34 »
 "БРОСИТЬ КУРИТЬ ЛЕГКО!" Сам бросал пятьдесят раз, как сказал Марк наш дорогой Твен. {))} и я в этом с ним полностью согласен
Скажи при чем здесь книжка, если я и без книги когда бросаю то тоже примерно дня три мучаюсь, а потом да просто начинаещь отвыкать, и забывать, но не обольщайся месяца через три четыре закуришь

Offline ja)d.

• Эксперт
  • Забанен навсегда
« Reply #245 : 12 Липня 2013, 17:59:26 »
но не обольщайся месяца через три четыре закуришь

куриво, як і усе інше - це вибір. Кожен його робить сам.

Мова – душа народу

konunghmel

• Гість
« Reply #246 : 12 Липня 2013, 18:00:28 »
2 Сытник Дмитрий
Вот собственно об этом я и говорил, тотальное неверие, ну на нет и суда нет, я поделился, ваше дело верить либо нет.
но не обольщайся месяца через три четыре закуришь

Ванговать не нужно, и по себе судить тоже не надо. У вас не вышло, вышло у кого-то другого...

Повторю опять не верите не надо, но и считать что сами дзен познали не нужно.

З.Ы. на выпады в свою сторону отвечать не буду, скажу одно, кому будет интересно почитать ту книгу, обратятся в ЛП, ну а если нет, мне от этого ни холодно ни жарко {sm}

konunghmel

• Гість
« Reply #247 : 12 Липня 2013, 18:04:22 »

На меня подействовала=)
Вопрос в другом, а хотели ли вы бросить?

Offline Alexdo

• Местный
  • Розташування: Днепр
« Reply #248 : 12 Липня 2013, 19:58:20 »
Сам бросать боялся, догадывался (знал), что сорвусь. Посоветовали кенты к бабульке съездить. Вроде и недалеко, от города км 50 примерно. В общем взял жену (не курит, не курила, но на всякий случай, сказали, что бабуля видит наведенное и пр плохое). Приехал в понедельник или вторник, в 8 утра, уже очередь в 3 машины. Дождался. Бабушка очень приветливая, ветеран войны, дважды раненная, (как говорит, оба ранения были смертельные), рассудок здравый, живая (бодрая), пишет стихи и неплохо их читает. Все это за полчаса общения. И что поразило - руки у бабушки очень молодые, жена тоже заметила , объяснить не смогли.  Да, забыл, бабушка читает молитвы, а я за ней повторял. Забрала сигареты, зажигалку, и в яму ( у неё спец яма наполненная этим добром). Спросил за деньги, бабуля ответила, что сколько пожелаете. Когда я положил за двоих по 100 рублей, бабушка уговаривала забрать деньги (посчитала что для нас это тажело). 
Ну и итог. Желание возникло тут же, когда я сел в машину, "моторика", но длилось это желание 2-5 секунд, нет, наверное все таки  до десяти. И также быстро прошло. Я в шоке. Еду и думаю, как же так, я не хочу курить,  и действительно не хочу. Желание все таки   периодически возникало на протяжении 2х 3 х недель, но длились они очень коротко, ну максимум секунд 10. Бросил очень легко. Посылал к бабульке друзей,  примерно человек 7-8, закурили только двое, через 2-3 месяца, ОНИ ДАЛЬНОБОЙЩИКИ.  Ожидания груза, да просто ожидание, могут убить все. Теперь хочу съездить к бабушке, что бы от пива отучила.
Дай бог бабушке здоровья, пожалуйста.

Offline Воля

• Эксперт
  • Розташування: Глухів
« Reply #249 : 12 Липня 2013, 20:22:09 »
Без всяких книг і бабульок  з 7 серпня 2012 року не палю.  Хоча висмалював по 3 пачки на добу.
« Останнє редагування: 12 Липня 2013, 20:24:01 від Воля »