Хто тебе коли чмирив просто так, аби обхаяти, що ти мелеш? Тобі пораду дали - ти викручуватися починаєш, тебе за дупу через брехню беруть - ти матюкаєшся. Скільки тут випадків твоєї брехні є? Знаєш? А знаєш скільки випадків твоєї брехні є, про які ще не говорилося? Це ті випадки, коли просто промовчували, не "не бачили", а промовчували. Грибок така справа, там дійсно, роби, як хочеш, але тебе по-іншому ніхто робити й не примушував,- сказали просто свої думки. Знаєш, як на таке відповісти можна? "Хлопці мені не подобаються оті аутентичні грибки, а цей тильник для мене найзручніший". І все, і ти прав, і ніхто не буде тебе примушувати, як, власне, і не примушували нікого іншого, і не примушували мене, і не примушували
Космоса, і всі відчепляться. Я нещодавно виклав ніж L7 з переломом лінії спинка руків'я-обух клинка, ну є, ну накосячив, ну писали мені хлопці, що не того, але ж то мій косяк, моя провина і я не викручувався і не брехав, тому мене помідорами ніхто й не закидував, у тебе ж пісні по-іншому співаються. Я теж колись був новачком і мене ніхто, ніколи не чмирив, бо я прислухався до порад і був адекватним у спілкуванні.
Нічого ти з моїх попередніх слів не зрозумів, нажаль.
"Поздравляю тебя, Шарик - ты балбес" (кіт Матроскін, м/ф Простоквашино)
Від сьогодні з тобою більше не спілкуюся, Всього тобі найкращого