Віддаю в тому стані, як є, без претензій. Відправка Новою поштою за Ваш рахунок. Відразу після написання в темі шліть свої реквізити для відправки мені в «особисті повідомлення».
1. Кріплення ременя безпеки (СРСР) нове.

2. Військовий телефонний апарат ТА-57 (в народі „тапік”). Батареї немає.

3. Речовий мішок військовий. Не новий, але використовувався тільки в якості тривожного.

4. Фляга військова алюмінієва. Стан на фото.

5. Пакет перев’язочний (ІПП) – є 2шт. (можливо комусь з військових в „тривожну сумку” потрібні).

6. Дріт мідний багатожильний. Довжина 11 метрів (з хвостиком). Діаметр самого дроту приблизно 3 мм, діаметр з оплетенням 4 мм.

7. Муфта з’єднувальна (не знаю, як правильно називається). Діаметр (зовнішній) „пластмасового входу” 44,5 мм. Стан на фото.

8. Муфта з’єднувальна (не знаю, як правильно називається). Діаметр середини на яку одягається „папа” 44,5 мм. До позиції №7 НЕ ПІДХОДИТЬ по розмірам (діаметр частин, які стикуються не співпадає між собою).

9. Струбцина для вклейки клинка в руків’я (при владному монтажі). Розміри дерев’яних площадок 140*80 мм. Шпильки М6 довжиною 310 мм.

10. Бєрци НАТО, б/в, носив особисто тільки я (брав новими). Халява з м’якою проставкою. В деяких місцях постиралась підошва і її відрізали для того, щоб підібрати та приклеїти нову. Так як весь процес заміни підошви у мене займає вже кілька років – вирішив, що можливо хтось собі це зробить швидше і взуття ще комусь послужить. Шкіра м’яка, в доброму стані. Білі цяточки (на фото видно) витираються. Пройтися чорною фарбою по шкірі – і вигляд зовсім поміняється. Розмір 41. Довжина по зовнішій підошві 285 мм, внутрішня 245-250 мм.