1. Тільки для бійців АТО (але не для тих, які сидять на базах). Хочу сказати, що ця пічка в АТО далеко не всім потрібна, кажу це з особистої практики. Тільки тим, хто ходить малими групами на кілька днів в «секрети». Можна підігріти банку тушонки чи зробити гарячого чаю. Передача на совісті того, хто візьме. Розмір 90*90*140, матеріал нежавійка.

2. Бруски мореного в аміаці буку (колись проводив експерименти), 2 бруски мореного в аміаці дубу (саме ці бруски потравились нерівномірно), 2 бруски буку, 4 букові плашки (10*40*115). Бруски розміром 27-35*35-40*125-130. Все дерево сухе, зберігалось в квартирі мінімум 3 роки. Віддам одному бажаючому, або двом (поділю порівну).

3. Двигун від чогось, характеристики на фото

4. Двигун, здається від швейної машинки

5. Педаль, здається від тієї ж швейної машинки, що і двигун №4

6. Коловорот. При повному зажимі несиметрично стають губки (на фото видно). Свердла більших діаметрів зажимає нормально.

7. Стамески 2 шт. (позначені стрілками на фото)

8. Трансформатор

9. Трансформатор

Двигуни та трансформатори на працездатність не перевіряв (далекий я від цієї теми), але коли знімав їх (це було дуже давно) техніка була робоча.
Відправка Новою Поштою чи Інтаймом (оплата пересилки за Вами). Одночасно з бронювання в темі прохання писати мені в ОП свої реквізити для відправки.