Здоровенькі Були!
От і я зовсім нічого не передбачаючи став ножозалежним..

Вірус був занесений ще в дитинстві, протікав то з черговим загостреннями , то до майже цілковитого виздоровлення.

Але не передчуваючи нічого "лихого", познайомився з двома чудомайстрами Єлісєшею який "заставив" мене повірити у власні сили і організував мене, і Яреком який мав завжди готові відповіді на всі мої питання.

Отак, помаленьку занурився у світ ножеманії...
Хочу представити свою страшно косякову роботу Nakolini

( в мене була ідея назвати цей ніж Косяк, але вирішив що ніж не винний у моїх кривеньких ручках

) . Назва вийшла сама собою, адже вислів "на коліні" означає - зроблений будь-як, зроблений без інструменту, брак. А написавши на латинці вийшло доволі милозвучне італійське слово.

Все що ви побачите доброго в тому ножі то тільки заслуга Єлісєші і Ярека, все що є погане то я "старався" .
Ніж мій перший , зроблений - двома напильниками , молотком,ручною пилою і наждачним папером(теж в ручну), зайняла робота десь 2 тижні, вечорами на кухні .
Отже ніж Nakolini - Клинок Lauri 95 Carbon , рукоятка - карельська береза, покрита тунговим маслом, монтаж наскрізний з розклепом, тильник латунь, ножни на 90% по Єлісєшиному туторіалу (заді.ру).