Найди фото подобного (утоньшение хвостовика и "ласточкины хвосты" с обеих сторон под наклоном один к одному) - с меня поляна
Дуже людлю бухнути на шарка,і навіть не полінувався спуститись в майстерню,і сфотати свою заготовку під інтеграл,думвю моя заготовка буде трохи правильніша.

Спочатку приємне,інтеграл зроблено,за що респект майстру,як на перший досить не погано.
Тепер по ділу без образ.
Інтегал є,але ріень однозначно далекий від істини,є грубейший косяк,вихід спусків на обух,думаю оправдання типу мені так подобається не конає,спуск має не виходити на обух,це ясно всім,тут навіть неможе бути жодних дискусій,чи не так?
Питання-чому початок клинка в найгрубшій його частині тонший,чим початок звостовика в найгрубшій його частині,це суперечить логіці,по перше придає ваги рукв"ю і порушує гармонію,ну і якщо опиратись на європейські аналоги виводи з больстера в клинок,і в руків"я мають бути одинаковими.
Про сатин і все остальне говоритине буду,всі і так розуміють,що поперечний і повздовжний сатин трохи різні у складності виконанні,але це дрібниці.
По дизайну також не буду говорити,це особиста справа майцстра,якщо він бачить ніж таким,це його право.
От такі грубі недостатки я побачив.
Моя думка.