Автор Тема: Долгожданный интеграл  (Прочитано 38323 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline leoyas

• Слава Україні
  • Эксперт
  • Розташування: Іршанськ
  • Героям Слава
Re: Долгожданный интеграл
« Reply #200 : 29 Лютого 2012, 12:24:25 »
Тут давно є продажі ці всі супер сталі,і нікого особо не інтересують,все іде своїм чередом,майстри  працюють з АТС-34  440с, 690 на класа люкс ставлять РВЛ-34,або спм 154,і ніхто не гонеться за надрезультатами,все іде розмірено і спокійно.
Не знаю я по іншому це все бачу.
Василь, як вважаєш сильно відрізняються між собою сталі Х12МФ, Х12М1Ф1 і Х14М4Ф. Чи можна сказати, що якась з них набагато дешевша?

Льоня,  тобі самому не смішно?
Ярославе, брате, мені так смішно, що аж плакати хочеться. Мене турбує підміна понять. Поясню що це значить. Коли мені кажуть, що сталь "така-то", твердість 60 одиниць - віриш, мені це ні про що не скаже, тому що вона може й не різати, а може шмаляти так, що "держите меня семеро". Постійно говорив і говоритиму, поки не понесуть ногами вперед, що те, який матимемо різ вирішує СТРУКТУРА, а твердість лише один з її показників. Уявімо кромку в котрій карбідні брили розміром 50 мікрон. Яку б ми не давали їй твердість, довго вона різати не буде, карбіди повиломує і залищаться кратери, а єфект мікропили зникне миттєво, бо матриця не витримає навантаження і зімнеться. І на яку б твердість не гартувала іспанська фабрика(та хоч би й французька чи наша українська), це нічого не означатиме, все вирішить те, що туди запихнули, в ту пічку для гартування. Сталь стає хорошою ще задовго до пічки, пічка лише підкреслює те, що в сталь вже закладено.

Наблизишся до таких показників -  десь здибаємось, порівняємо.
Я вже готовий. Коли і де? Від спілкування з тобою я не відмовлюся {con} {_14} (__3)
Не сперечайтеся з росіянами. Ті, у кого є совість - самі все розуміють. Решта вже зробили свій вибір.

Нехай лани широкополі і Дніпро, і кручі стануть вам поперек горла, москалі @бучі.

"Русский мир"- це коли тебе п@здять мусора та гопники, а боятися потрібно НАТО.

Offline Bizzy

• Раби до раю не попадуть
  • Эксперт
  • Розташування: Україна Одеса - Жари Польща
  • Я українець і пишаюсь цим
« Reply #201 : 29 Лютого 2012, 14:29:51 »
Василь, я довго думав як тобі відповісти, і вирішив цього в загалі не робити, нехай спільнота робить висновки сама...
Нажаль, ( а я в цьому й не сумнівався) ти мене не почув.

Altyn_inox

• Гість
« Reply #202 : 04 Березня 2012, 21:52:31 »
Вживую кость немного "живее".

Offline alexfab

• Местный
  • Розташування: Украина-Днепропетровск
« Reply #203 : 05 Березня 2012, 23:24:37 »
Это реально круто! На такое не каждый решится... Недостатков не вижу (придираться к такому может мастер, чьё самолюбие пострадало после релиза ножа). Правда кое-кто называет такие формы ножа "селёдочными"... Но как же можно...! Это же ...!
Может форма и на любителя, но сложность работы, с инженерной точки зрения, уже вызывает уважение (если не восхищение) =)

Offline ja)d.

• Эксперт
  • Розташування: Kyiv
  • Забанен навсегда
« Reply #204 : 30 Березня 2012, 01:42:04 »
хе, оце Я пропустив темку... ))

Таки не правий - дивись уважно  http://pics.livejournal.com/sinkevich/pic/000f0pef
http://www.fototime.com/0D54DC5DAE95068/orig.jpg
http://www.fototime.com/398F1DAF0B31B08/orig.jpg
Особливо тутhttp://www.fototime.com/BD35329A99F1494/orig.jpg
Всі  ці ножі - зі сходинками, тобто - з  косяками   Темні люди, не розуміють...

відверто кажучи - тут це технологічний прийом, зроблений навмисне, і скоріш за все зумовлений відсутністю шайб на всіх тих складнях. Робота Джонсона виділяється з цього ряду (хоча нормального фото з обуху не вистачає для висновків), але чому він так зробив - це ще питання. Але, абсолютно нічого поганого в цьому немає, якщо така ідея виникла, якщо такий дизайн намалювався, то без проблем - в роботу!

Але, ну чесно - ти ж не задумував зробити так, як воно є зараз, а воно так просто вийшло? Задумано було ж ідеально підійти на грань обуха? От чому в даному випадку це виглядає як косяк, а на фото, процитованих вище - як продуманий хід.
Втім, можливо біда лише в якості фото - але невеличкий ефект переходу між спусками і рікасо по обуху видно.

Мамонт не люксовий, але, як на мене, виглядає цікаво - ну це якщо про матеріал. Хоча, може і не для цього випадку, але треба ще нормальні фото, щоб остаточно затвердитися в думці.
Руків'я за формою чудове, як на мене. Але дірка потворна :) В цілому ніж за дизайном не сподобався через занадто симетричний клинок, і ще тому що він ширший за руків'я :)

По якості - підгонка деталей не дуже, звуження хвостовика теж якесь недолуге. Навіть не знаю, чи можна сказати, що не гірше за того ж Джонсона (це ж про нього народ пише в коментах слова типу "не гірше"?). Втім, щодо хвостовика, то тут, очевидно, проблема обробки саме заготовки на станках.

Мова – душа народу

Offline Fes

• Администратор
  • Эксперт
  • Розташування: Дніпро
    • НОЖиК
« Reply #205 : 30 Березня 2012, 09:53:19 »
В цілому ніж за дизайном не сподобався через занадто симетричний клинок, і ще тому що він ширший за руків'я
Дехто Чкылчи колись пхав мене мордою у багнюку за те, що на моїх ножах рукіів'я ширше за клинок  :D (можу знайти цитату  8-))

"Я зранку випив самогону - бо в світі справедливості нема.."

Offline ja)d.

• Эксперт
  • Розташування: Kyiv
  • Забанен навсегда
« Reply #206 : 30 Березня 2012, 11:01:22 »
Та ні, він може бути і ширшим, і вужчим, просто Я відчуваю, що саме в цьому випадку і при такій формі клинка воно трохи не того... якось не іде :)

Мова – душа народу