Автор Тема: Ikary Gendo vs Roman8  (Прочитано 46283 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

doctor.virgin

• Гість
Re: Кидалово от Roman8
« Reply #200 : 06 Березня 2012, 23:58:58 »
...наверное, не мешало бы и публично извиниться (_3) (_3) (_3)
.... прошу извинения.
Вот это дело уже =)....ждем объяснений от Романа (_3) !!!! Хотя ТС неправ, он же извинился...

Итог: форум дружная семья, давайте ж выпьем ка друья (__3) (__3) (__3) (__3) {_14} {_14} {_14} {_14}

Altyn_inox

• Гість
« Reply #201 : 07 Березня 2012, 00:24:38 »
Если бы тема сейчас не поднялась, то что бы было через месяц  {23}

Offline leoyas

• Слава Україні
  • Эксперт
  • Розташування: Іршанськ
  • Героям Слава
« Reply #202 : 07 Березня 2012, 00:46:53 »
а кто даст час человеку
Ага 8-) А хто дасть час йому? Роману? Хто дасть йому гарантію, що я поверну йому гроші? Він писав хоч раз про тих, хто винен йому? Винен вже більше року? Писав? Запитаю прямо у всіх форумчан: Я винен комусь гроші більше року? В межах місяця є, Ярославу винен вже два з половиною(а то й більше), а півроку є?
Роману я винен за часом вже півтора року, і ми жодної хвилини не припиняли співробітництво, ЖОДНОЇ ХВИЛИНИ. І всяко бувало. ВСЯКО.  Хто без гріха киньте в мене каменем... І, як би не було, Роман завжди вирішував  питання з плюсом. Вирішував досі, вирішить і потім. Я ручаюсь за нього. Мені можуть дорікнути, як і Роману за термін виконання, але хто дорікне мені за невиконання?.  Анзар тільки. У нього замовив стрічку, застовбив і не забрав досі, пройшло вже більше півроку, маю гріх, каюся, сподіваюся Андрій не відвернеться від мене (_3) і стрічку я заберу.
Але ж ми про Романа...
Я ручаюся за нього. Повторюю: Він все вирішить, де в чому я допоможу- я його боржник, але він вже не раз розрулював і зараз розрулить.
Дайте людині час!!! Будьте люди!!!...
Не сперечайтеся з росіянами. Ті, у кого є совість - самі все розуміють. Решта вже зробили свій вибір.

Нехай лани широкополі і Дніпро, і кручі стануть вам поперек горла, москалі @бучі.

"Русский мир"- це коли тебе п@здять мусора та гопники, а боятися потрібно НАТО.

Offline космос

• Эксперт
  • Розташування: Украина, Донецкая обл.
  • Все будет хорошо!
« Reply #203 : 07 Березня 2012, 00:52:24 »
появился он на соседнем форуме...
дело не все так просто
мои работы http://www.knife.com.ua/forum/index.php?board=561.0
канал
https://www.youtube.com/user/MsDtkbh/featured?disable_polymer=1
отзывы http://www.knife.com.ua/forum/index.php?topic=14606.0
Если вы не умеете радоваться  жизни, то вы старый пердун (с)

Offline Cova

• Бывалый
  • Розташування: Полтава
« Reply #204 : 07 Березня 2012, 01:04:26 »
а кто даст час человеку
Ага 8-) А хто дасть час йому? Роману? Хто дасть йому гарантію, що я поверну йому гроші? Він писав хоч раз про тих, хто винен йому? Я ручаюся за нього. Повторюю: Він все вирішить, де в чому я допоможу- я його боржник, але він вже не раз розрулював і зараз розрулить.
Дайте людині час!!! Будьте люди!!!...

+10000000000!!!!
я присоединяюсь к словам!!!

а вообще обидно - обхаяли человека хорошего, не разобравшись и потом просто
Цитувати
"По поводу "кидалова" - его не было и не планировалось, имело место хреновое стечение обстоятельств. Обвинения забираю, прошу извинения"
честно говоря я хренею (прошу прощения ибо на уме крутятся слова покруче)!!!! потому как дефиниция "кидалово" предпологает злой умысел со стороны обвиняемого, и если его не было(а я уверен что его не было), то как то нехорошо выходит....
типа сначала ведро помоев вылили а потом извините, ошибочка вышла....

Offline Roman8

• Активный участник
  • Розташування: г. Новая Каховка
« Reply #205 : 07 Березня 2012, 01:08:49 »
Даа, Витяня добро забывается быстро. В течении года ты от меня килограммами поковки получал, хоть копейку ты мне заплатил и этого от тебя никогда не требовал, знал, тяжело тебе было. Но ты же их успешно продавал, жил не тужил... это можно проследить по твоим темам о продажах. И за четыре дня задержки ты такое пишешь, зная меня. Раз такое дело, объясню все сначала. Купил гриндер у Тараса за 2600 грн. Ни разу не пользовался, тебе отдал за 2000 грн. Ты перевел 1600 грн, 400 грн остался мне должен на неопределенный срок. Тебе бы вообще, кто-то бы продал так что-нибудь. А то, что задержка была в 4 дня, так от кого, но от тебя такого точно не ожидал. Ты был человеком, кто получал ВСЕ БЕСПЛАТНО больше года. Дай Бог, тебе еще в жизни встретить таких КИДАЛ. Жаль, у меня нет времени писать про тех, кто кинул меня, забыл заплатить или как нибудь еще.

Offline Lemon

• Местный
  • Розташування: Овруч
« Reply #206 : 07 Березня 2012, 01:15:05 »
В жизни всякое случается, будет ответ Романа8, будем судить прав он или же нет. Не судите да не будете судимы. Каждый имеет последний шанс. Давайте не ставить точку на авторитете этого человека, этот человек делает с металлом то что я например не могу.
И прошу модераторов изменить название темы "Роман 8??????????????"
В жизни всякое бывает, человек может оступиться но у него есть шанс все исправить. =)

Offline Lemon

• Местный
  • Розташування: Овруч
« Reply #207 : 07 Березня 2012, 01:16:34 »
Пока писал и Роман 8 появился в теме, а тема то какая большая получилась, за такое бабло и частями я б тоже гриндерок прикупил {_07}
« Останнє редагування: 07 Березня 2012, 01:22:01 від Lemon »

Offline Cova

• Бывалый
« Reply #208 : 07 Березня 2012, 01:44:28 »
прошу модераторов изменить название темы "Роман 8??????????????"
присоединяюсь к просьбе по причине
Цитувати
дефиниция "кидалово" предпологает злой умысел со стороны обвиняемого, и если его не было(а я уверен что его не было),
и его таки не было!!!!
и в свете выяснившихся фактов(скромно умолчаных ТС) можно например назвать тему "Ikary Gendo и гриндер" или толерантнее "Ikary Gendo и Роман" или например "как разрушить репутацию человпеку".....
обиндно бл...

Offline leoyas

• Слава Україні
  • Эксперт
  • Розташування: Іршанськ
  • Героям Слава
« Reply #209 : 07 Березня 2012, 01:51:51 »
Не потрібно поспішати, як, власне й не потрібно було поспішати досі. Дасть Бог день, дасть Бог і їжу...
Не сперечайтеся з росіянами. Ті, у кого є совість - самі все розуміють. Решта вже зробили свій вибір.

Нехай лани широкополі і Дніпро, і кручі стануть вам поперек горла, москалі @бучі.

"Русский мир"- це коли тебе п@здять мусора та гопники, а боятися потрібно НАТО.

Катря

• Гість
« Reply #210 : 07 Березня 2012, 02:15:29 »
Жодних пояснень причин інгору щось так і не знайшла {z} (попри багаторазове перечитування - мало лі, мо' щось із зором стало ). Хоча мова в гілці, якщо не зраджує пам'ть, ведеться власне саме про це, а аж ніяк не про те, хто кому що і скільки часу і фінансів винен... :(

Видається, що відповідальність знову підміняється матеріальним :(
« Останнє редагування: 07 Березня 2012, 02:19:13 від Катря »

Offline Cova

• Бывалый
« Reply #211 : 07 Березня 2012, 02:22:16 »
Хоча мова в гілці, якщо не зраджує пам'ть, ведеться власне саме про це, а аж ніяк не про те, хто кому що і скільки часу і фінансів винен...
мабуть таки зраджує 8-)
бо гілка має назву "Кідалово от Романа"....
до речі підтверджень щодо "кідалова" я теж не знайшов...чи в мене щось із зором {_07}

Катря

• Гість
« Reply #212 : 07 Березня 2012, 03:00:12 »
То Cova

Думаю, якщо тут почуться ще й придирки до слів (хоча вони вже й так почалися), то тема розростеться до кількадесяти сторінок... Думаю, ми з Вами обоє достатньо дорослі й розумні люди, щоб крім назви теми звертати увагу ще й на зміст її стартового повідомлення.

Щодо підтвердження кидалова - повторюся (все одно вже придираємося до цього слова) - навряд чи людина в здоровому глузді після такого обговорення не виконала б обіцянку. Чи Ви вважаєте інакше?

Ну а щодо кидалова у глобальному розумінні (тут уже багато говорилося про людяність та людські цінності) - то важко не погодитися, що коли одна людина підставляє іншу, при чому робить це свідомо - це кидалово...

Факт, що із ТС мене пов'язує не лише "сусідство" на форумі. Втім, від самого початку і донині вмішуюся в цю ситуацію лише публічно - тут, бо мені щиро - до сліз і до безсоння (попри розуміння того, що за кілька годин мені вже йти до студентів із запухшими червоними очима і намаганням робити вигляд, що все впорядку) - прикро, що так сталося і просто через те, що Роман не зміг (та й досі не може) просто пояснити ситуацію (ні до появи цієї теми, ні після; ні приватно, ні тут) за короткий час на ноль (та в мінус, блін, при чому нереально великий) зіпсувалися нормальні відкриті стосунки. Чогось впевнена була, що подібне варте чогось більшого, ніж простого відмовчатися (і я не беру тут до уваги - чи кидалово то було чи таргани, чи щось ще - всі ми люди і всі все розуміємо, але є електронна пошта, приватні повідомлення і телефони...). А ще є чесність, честь, відповідальність і мужність відповідати за свої слова і вчинки - ви всі тут - чоловіки, і чи ж мені вам усім про це тут говорити? Думаю, ні.

Катря

• Гість
« Reply #213 : 07 Березня 2012, 03:08:16 »
Не знаю, може для когось забагато патетики, а хтось закине суб'єктивність і предвзятість. Втім, зараз я щира, і вже просто не могла не сказати цього всього.
« Останнє редагування: 07 Березня 2012, 03:12:23 від Катря »

Offline РЕЗОН

• Активный участник
  • Розташування: Киевская область, Васильков
« Reply #214 : 07 Березня 2012, 05:14:46 »
Время расставит все по своим местам. 8-)
Никогда не стоит вешать ярлыки, не разобравшись.  {kh}

Offline OldRiy

• Эксперт
  • Розташування: Донецк
« Reply #215 : 07 Березня 2012, 06:04:17 »
все равно не понимаю громаду - человек уже не первый раз пропадает, ничего не желая обьяснять заказчикам, из-за чего они остаются кинутыми на время и упущенные возможности, а вы говорите, что это все нормально.
не нормально это, но зато показало, кто насколько ответственен и у кого заказывать, и кому продавать

Карл

• Гість
« Reply #216 : 07 Березня 2012, 06:50:54 »
Катря +100500  =)
Некоторые, оказывается, тоже должники и как-бы оправдывают данное понятие необязательности. Наверное это уже входит в обычную практику конкретных людей..... Жаль....  #8

Offline vagrant81

• Старожил
  • Розташування: Севастополь
  • Чтобы найти новый путь, уйди со старой дороги!
    • [url]http://vagrant81.fo.ru/[/url]
« Reply #217 : 07 Березня 2012, 06:53:23 »
"Ну, вы блин, даете..." (с)
Fais se que dois adviegne que peut

AKS

• Гість
« Reply #218 : 07 Березня 2012, 07:40:39 »
Нет, ну я все могу понять, но почему  столько времени молчать?!!! Не знаю как так можно? ((
Ответь во время и никаких тем ни кто не открывал бы или, во всяком случае, столько не писали страниц на двух форумах.

Altyn_inox

• Гість
« Reply #219 : 07 Березня 2012, 08:48:31 »
+10000000
Почему молчать и не ответить {sh} , когда тебя обсуждают не в лучшем ключе - не понятно. ((

Offline John

• Старожил
  • Розташування: Заставки Красилів Хмельницький
  • люблю любити
« Reply #220 : 07 Березня 2012, 08:55:07 »
а хтось закине суб'єктивність і предвзятість

Приємна українська  =). але предвзятість = упередженість.

Сорі за флуд  =).
Не потрібно побоюватися кінця свого життя, потрібно боятися того, що воно так ніколи і не почнеться.

Offline Eretik99

• Олег
  • Эксперт
  • Розташування: Хмельницький
  • Слава Україні!!! ми всі різні :-)
« Reply #221 : 07 Березня 2012, 08:58:10 »
То Карл
в мене до вас є питання ви в цій темі маєте 13 повідомлень
і ще 6 в техзоні
в темах Романа в вас повний 0
так от питання:
Що ви робите ?
накопичуєте повідомлення чи (сорі) обсираєте людину з якою навіть не спілкувались?
якщо я не правий я можу вибачитись!!!
я в Романа брав заготовки і не раз!!!
да підтверджую били затримки!!!
але я з ним спілкувався і все вирішувалось!!!
Нарахунок того хто кому винен це справа особиста наприклад я нелюблю бути комусь винен
так в мене зараз є 2 заказа які і ще незробив !!!
То може камради відкрийте ще на мене темку?
поговоримо який я недобрий? ИМХО!! =)
Добре слово краще, ніж готові гроші.
Добрим словом мур проб'єш, а лихим і в двері не ввійдеш.
Шабля ранить тіло, а слово — душу
На ласкаве слово не кидайся, а за грубе не гнівайся
І від солодких слів буває гірко.

Offline mergen-71

• Эксперт
  • Розташування: Украина ,г.Бахмут
  • Будь внимателен к мыслям - они начало поступков.
« Reply #222 : 07 Березня 2012, 09:05:52 »

Почему молчать и не ответить {sh} , когда тебя обсуждают не в лучшем ключе  ((
+мульйон...ответил бы сразу,и не было проблемы...Бывают разные причины задержки,но МОЛЧАТЬ-не понимаю....

Offline Воля

• Эксперт
  • Розташування: Глухів
« Reply #223 : 07 Березня 2012, 09:08:47 »
Боже ти мій {_07}. Розпустили нюні на 5 сторінок. Не мужики, а баби.  Роману бажаю бути пунктуальнішим , а Віктору більш толерантним, чи що... Гроші лайно, люди все  8-)

Offline John

• Старожил
  • Розташування: Заставки Красилів Хмельницький
  • люблю любити
« Reply #224 : 07 Березня 2012, 09:14:58 »
  кузнец  -  все в ціль  {_11}.
Не потрібно побоюватися кінця свого життя, потрібно боятися того, що воно так ніколи і не почнеться.