пока ничего не продается
угу, доки, доки мовчать ті, кому адресовано це:
могу продать
плюс, ще й профіль першого разу був не заповнений 
Отож-то,.. профiль був незаповнений, знайшли до чого "докопатися".
"ЦЕ" адресовано тому, кому потрiбен Анакрол. I тема, яка цiкава багатьом, вiдкрита не мною, тому "пиняти" на формат вiдповiдi не гоже навiть модератору.
Прошу Вас, скажите в какой форме положено ответить на вопрос топикстартера
у нас не заборонені лінки на постачальників і виробників, тому якщо маєте інфу де цей матеріал можна закуповувати у дистриб'юторів, то відповідайте на поставлене топікстартером питання. А усіляких перепродаванів, які на балконі по півлітровим пляшкам розливають, сьогодні нагуглити труднощів не являє.
Не забороненi лiнки кажете,.. а Ви самi давно бачили той лiнк, який Ви пишете у статусi "новачка"?
Я саме так i вiдповiв, "на поставлене топікстартером питання" - у мене можна "закуповувати". Тому що НЕМА в Украiнi дистриб'юторiв Анакрола, який робить "НПП Сатурн", м.Дзержинськ, Россiя.
Я i є саме той "дистриб'ютор", який дає вам можливiсть його купити значно дешевше, нiж у будь якого _неiснуючого_ дистриб'ютора.
А що стосується Вашого випаду про "усіляких перепродаванів", то чому ж Ви, як такий уважний модератор, досi не "нагуглили" жодного з дистриб'юторів, і не відповіли на питання топікстарера кваліфіковано?
Можете і далі ховати від своіх користувачів корисну інформацію, у надіі заробити на платній об'яві додаткових 100 гривень.
Баньте мене, не дуже буду хвилюватися. Навіть зовсім не буду.
Попробую расставить точки!
В анакроле на данный момент не нуждаюсь, так как использую при стабилизации жидкость немецкого производителя известного во всём мире!
А для остальных можно, в принципе, и линк дать на официальных дистрибьютеров в Украине, которые могут продать его по нормальным ценам!
Уважаемый nugges, Вы думаете я не мониторил Вашей темы на соседнем форуме?
Если Вы так хотите помочь форумчанам в покупке анакрола, так расскажите где? Что? Почём?
Думаю, что всем будет очень интересно!
Ваш пост вообще вызывает "восхищение"!
Да кто Вы такой, чтобы "расставлять точки"?!
Ну пользуетесь Вы известным во всём мире немецким раствором, так и пользуйтесь на здоровье!
Зашли в _общий раздел_, подняли _общий вопрос_, и теперь, продавая в три раза дороже то, что на самом деле стоит в три раза дешевле, точки будете ставить?
При чём тут Вы ВООБЩЕ?! Мониторили Вы мою тему, или не мониторили,.. Вы тут причём?
А тем форумчанам, которые нуждаются в Анакроле, рассказываю.
Где? - или НПП Сатурн
http://www.anacrol.ru/index.php?id_page=7 , или у меня.
Что? - Анакрол-90
Почём - дешевле, чем где бы то ни было в Украине.