Продовжу викладати свої старі роботи.
З цим ножем я, мабуть, експериментував найбільше з тих ножів, що робив сам

. Клинок був забраний у знайомих студентів, які вирішили ним розмішувати фарбу

. Трохи змінив форму, переробив спуски. Спочатку думав просто потренуватись виводити спуски, потім все-таки надумав зробити і руків’я, ну а потім і сая „прийшла”. Знаючи, що з цієї сталі нічого путнього не вийде все одно вирішив доробити роботу до кінця. Вже на готовому ножі був поперечний штрих від стрічки (400 гріт), потім вирішив зробити поздовжній сатин (от тут я і зрозумів, що клинок потрібно готувати „по максимуму” перед збіркою), потім вирішив цю пародію сатину зняти і потренувався полірувати. Фото зробив зараз, про всяк випадок, може мені ще щось на думку спаде і угроблю ніж так, що не буде, що і показувати

.
Сталь клинка м’яка – тупиться швидко, але і правиться недовго (а що ще можна було чекати від дешевого кЕтайця?)
Клинок: донор – китайський ніж, 192*34*1,8, спуски ввігнуті, зведені до 0,4-0,5 мм (побоявся зводити тонше).
Руків’я: 132*22*19, склейка з паркетини ебену південноамериканського, чорний пластик, саморобна червона фібра, склейка з паркетини мербау. Покриття Danish Oil.
Піхви: 205*46*11 мербау, саморобна чорна і червона фібра. Покриття Danish Oil.
Вага ножа/з піхвами: 112/167г.

Інтим:

Більше фото в альбомі
http://io.ua/21840344p