этот олх- сборище жулья...
Шахраїв там багато, але я б не був настільки категоричним. Можливо тому, що сам придбав і продав на ОЛХ немало всяких речей (більше сотні, це точно). Шахраїв видно майже відразу, особливо після спроби поспілкуватися. Зараз я вже маю досвід і шахраїв (майже всіх) оминаю і навіть не пробую з ними контактувати.
Хоча свою сверлилку я придбав на ОЛХ і в людини, яка мала реєстрацію менше місяця. Але подзвонив, поспілкувався і зрозумів по голосу і словах що то дійсно так і є: помер старший чоловік, любитель помайструвати і залишив внукові дещо із верстатів та інструментів. А внукові це все без потреби, от він і вирішив продати. Я, щоправда, не ризикнув купувати усе, взяв лише мініатюрну сверлилку, думаючи, що потім, якщо все буде гараз по стану, докуплю решту. Але де там! В нього все швиденько розкупили.
Так що і таке буває.
П.С. До речі, сверлилку ту я потім таки продав знову через ОЛХ (трохи шкодую, але були потрібні гроші на лікування). Покупець явно мені не довіряв, багато разів дзвонив, перепитував, я йому висилав і додаткові фото і навіть відео роботи. Потім він таки зважився і придбав. Який же він потім був радий! А купа людей, які перед ним намагалися придбати і вимагали накладну оплату, пролетіли мимо і ще обзивали мене шахраєм

Я продаю на ОЛХ тільки по передоплаті, за рідкісним винятком. Купую так само.