Війна!
0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Трудновато будет...
Классная идея!
якби тільки сталь була не погана
стоит ли такое делать? и что из этого может получиться?
сподобалась, і те, що в ТС з"явилась цікава ідея з цього жахливого сікача зробити гарний ножик.
цена исходника 160-180 uah
твердість матеріалу "топріця" в районі РК може відрізнятися від твердості в районі обуху
топорик то 8мм толщиной, лениво как-то... Вот и валяется, как чемодан без ручки.
Сдайте плиз явки и пароли, где они по таким ценам. Возьму 3 . Я серъезно.Кизляровский похожий 850 грн. стоит.
sso А Вам не спадало на думку, що твердість матеріалу "топріця" в районі РК може відрізнятися від твердості в районі обуху? Це я до того, що у даному випадку, можливо, дійсно шкурка вичинки не варта.
+якщо мова йде про Вінзер, то там сталь не дуже, в мене є ніж цієї фірми.та й низька ціна про це говоритьмоя думка: не варто псувати посередню сокирку, щоб отримати ще більш посередній ніж.
а какая модель ножа у вас?
НО швейцарци не китайци! если написали марку значит так оно и есть.
Цитата: sso від 13 Жовтня 2012, 20:40:36НО швейцарци не китайци! если написали марку значит так оно и есть.Ви настільки вірите в автентичність нанесеного на продукт логотипу "Vinzer"? Думаєте, він є свідченням швейцарського виробництва? Без образ