І так, ножик посилився в мене, перші враження були двозначні якісь, навіть хз чому.
Спочатку оглядав і крутив виріб в руках, не заточував навіть. Візуально дуже приємні лінії, форми і розмір.
Відкривати і складати зручно, хоч пластина замка наче ж і глибоко в руків'ї.
В руці чудово сидить, але в роботі грані накладок натирають трішки.
Заточив потім, як звикся до нього трішки, сталь сподобалася, в заточці на х12мф схожа, але ще приємніша і процес контрольований досить.
Різ і його стійкість порадували, ТО чудове, хоча ще й мало користувався, та потенціал є.
Ношу в чохлі-кобурі, досить зручно, в кишені через меншу зручність і кілька нюансів не ношу.
Фіксація клинка у закритому стані не досить сильна, отвір у клинку під кульку не досить глибокий просто, а ще кінчик клинка піднімається з руків'я і можна вколотися, при необережності. Але чохол всі ці особливості перекриває і не несуть небезпеки чи дискомфорту вони.
Якість виконання й комплектуючих хороша, лиш осьовий не ідеально, але й не погано підігнаний до клинка, що не критично, а у випадку ручної роботи допустимо навіть. Але сама конструкція осьового з вставками-шайбами в г-10 і гвинтами з обох боків чудова задумка і виконання норм.
Фініш клинка і всього металу в цілому, дуже порадували, викликають теплі відчуття, в серійці такого не відчувається, а сам ножик досить збитненький і надійний помічник.
Але на фіксатор потрібно посадити всі гвинтики, бо розкручувалися в мене дуже швидко.
По замку- чудове виконання і якісно тримає і користуватися зручно, титан справляється теж нормально.
Дякую за цікавий ножик і нові враження