При зведенні в 0,05 не тримала кромку хвилею, причому виломувалася шматками

, а після підведення десь по 0,15 мм все устаканилося. І це вже клин в дерев'яху був посажений

.
Але куди було відступати вже? Підвів до 0,15, заточив, порубав ріг середніми ударами, порубав і постругав тверду деревина нагло і без пощади. Витримала на раз.
Взагалі я собою в цьому плані дуже незадоволений і це є риса мого характеру. Встрелило в бошку, що хочу збирати ось цього ножа з ось чим клинком, а перед цим встрелило, що хочу ось саме цього клинка відслюсарити. І хоч гопки скачи

Відслюсарив, але забув протестувати перед збиранням. Цього разу повезло, але так не завжди може бути. Схаменися, чуваче, бо прийде час і ти просто попрацюєш на своє "хочу"

. Це я так себе намагаюся схаменути

Знайомі хлопці, неклиночники, ніколи не зберуть ножа не протестувавши клинка, а я починаю тестувати лише тоді, коли щось не так. І кожного разу питаю себе: чого ти боїшся? Якщо той клинок не витримає тестів, нахолєру його взагалі людям на очі показувати? І все шкода своєї праці. Треба з цим зав'язувати, бо як буду крепко працю шкодувати, то може й репутація полягти

Цього разу звезло, завтра може не туди звезти.