Автор Тема: На замовлення  (Прочитано 8665 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Дионис

• Гість
Re: На замовлення
« Reply #25 : 14 Липня 2013, 22:07:06 »
Очень нравится,окуратно,карелка супер,интересно если не секрет какова цена  этого заказа? {wh} {_09},если можно в личку =)

Offline Garun

• Старожил
  • Розташування: Украина. Владимир - Волынский
  • Дорогу одолеет идущий.
« Reply #26 : 15 Липня 2013, 09:32:57 »
Цей підвіс дозволяє носити ножа на поясі ....
Все може бути! Але сумніваюсь що це буде зручно і практично. Особливо під час полювання, особливо в загонці в густих чагарниках. Продираючись через які, цей ніж можна дуже легко залишити вовкам. Зрозумійте мене правильно, я не шукаю сало в ковбасі. Просто я практик і коли бачу гарний, робочий ніж з піхвами на гламурному підвісі одразу бачу картину як майбутній власник в корчамахах згадуючи автора не злим, тихім словом намагається зняти ремінець з сучка. А це дуже не просто, бо на ньому тепла куртка, рюкзак і рушниця. І після першого полювання цей ремінець піде собаці на ошийник.  {sm}

old tankist

• Гість
« Reply #27 : 15 Липня 2013, 09:57:14 »
Очень понравился комплект  {_11}
Хороший подбор материалов и исполнение.

Offline Воля

• Эксперт
  • Розташування: Глухів
« Reply #28 : 15 Липня 2013, 18:55:45 »
Для Garun. Якщо Ви уважно розглядали фото, то могли побачити на кінцях шнурка шматочок шкіри. От за допомогою того шматочка ( штопора) можна робити підвіс коротким, впритик до пояса.  Таким підвісом я користуюсь вже більше 2-х років, і , повірте, у нас хащі на болотах не менші ніж у вас.  ;) Якби я сам  не перевірив на практиці такий  підвіс, то ні в якому разі не зробив би його. А заодно подивліться , як можна носити ножа на такому підвісі:. ( Фото  з Ганзи).   До речі, такий спосіб підвісу широко використовувався нашими пращурами.

Offline Oliver

• Эксперт
  • Розташування: Буковина. Вижниця
« Reply #29 : 15 Липня 2013, 19:26:57 »
Маю теж що сказати по вільному - жорсткому підвісу, і їх практичності. (на власному досвіді). Але це вже буде оффтоп. Можливо десь є вже тема, чи варто б створити нову?
одразу бачу картину як майбутній власник в корчамахах згадуючи автора не злим, тихім словом намагається зняти ремінець з сучка.
Скажу тільки, що підтримую на всі 100%
З повагою, Олег.
Мій блог - http://oliverua.blogspot.com/

Offline Воля

• Эксперт
« Reply #30 : 15 Липня 2013, 19:32:45 »
А як же якутський ніж? Там підвіс вільний ;)

Offline Oliver

• Эксперт
« Reply #31 : 15 Липня 2013, 19:41:22 »
Та чому тільки якутський? І фінський, і мабудь ще якісь. Можливо тому, що в тих місцевостях немає густої ролинності і полювання проходить в основному на більш - менш чистих  територіях.
Принаймні мені в нас в Карпатах ідеальним варіантом є ніж взагалі "в рюкзаку" :) І так за кущі чіпляється все, що стирчить.
Що мені особисто найзручніше (в наших умовах) - це жорсткий вертикальний підвіс на лямці рюкзака, або жорсткий горизонтальний на пузі.
Може все таки перейти в іншу тему? {23}
« Останнє редагування: 15 Липня 2013, 19:43:22 від Oliver »
З повагою, Олег.

Offline Воля

• Эксперт
« Reply #32 : 15 Липня 2013, 19:53:02 »
Що мені особисто найзручніше (в наших умовах) - це жорсткий вертикальний підвіс на лямці рюкзака, або жорсткий горизонтальний на пузі.
Отже, діло в смаку ;)

Offline Сытник Дмитрий

• Бывалый
  • Розташування: Нововолынск
« Reply #33 : 15 Липня 2013, 19:55:33 »
 {_11} {_11} {_11}, дерево огонь, клинок сама гармония, но вот брюшко растянуто {sm}

Offline Oliver

• Эксперт
« Reply #34 : 15 Липня 2013, 20:06:33 »
Отже, діло в смаку ;)
Мабудь все ж таки ні. Скоріше справа в умовах використання. Десь немає густої низької рослинності, а десь є.
Якщо лазиш корчами проклинаючи все і вся (особливо, коли твоя черга гнати  {_18}) - то немає різниці, який підвіс тобі подобається, різниця тільки в тому, який буде практичніший в даних умовах.
Візуально мені наприклад вільний подобається більше, ніж жорсткий, та ще й горизонтальний. Але умови диктують своє. (( Як можна менше висячих і виступаючих частин одежі та спорядження.
Часто бачу наприклад фотки людей з полювання, мисливські куртки з капюшонами. Якби в наших умовах одягнув би ту куртку з тим капюшоном - то через десять хвилин він би був повний хвої і снігу, а через годину зубами би вже його відривав (якшо ножа нема  {))}).  А в інших умовах люди носять, і воно їм ніц не заважає.
« Останнє редагування: 15 Липня 2013, 20:13:26 від Oliver »
З повагою, Олег.

Offline Воля

• Эксперт
« Reply #35 : 15 Липня 2013, 20:14:01 »
Але умови диктують своє. (( Як можна менше висячих і виступаючих частин одежі та спорядження.
Згоден.І вільний підвіс дає змогу це зробити. Один із способів:перекинути на шию і заховати під верхній одяг. Що сам і робив не одноразово 8-).

Offline Mentor

• Эксперт
  • Розташування: г. Калуш
« Reply #36 : 15 Липня 2013, 20:16:01 »
Чумовой нож получился. И клинок наконец дропнутый {_09} {con}. Все понравилось, кроме подвеса, но...то дело хозяйское
Кому я понадоблюсь - ищите на Фейсбуке

Offline Oliver

• Эксперт
« Reply #37 : 15 Липня 2013, 20:18:48 »
перекинути на шию і заховати під верхній одяг.
Та тоді вже краще кинути його в рюкзак ще дома, і нехай там сидить, чекаючи роботи. :) {con} (__3) І ремінець шию муляти не буде, і спокійніше, не загубиш. {))}
З повагою, Олег.

Offline Воля

• Эксперт
« Reply #38 : 15 Липня 2013, 20:29:18 »
Ну я так і знав, що кожен залишиться при своєму {con}.

Offline seroggaa

• Местный
  • Розташування: полтавская обл
  • тел. viber +380965282525
« Reply #39 : 15 Липня 2013, 20:56:31 »
отличный нож, отличная работа.у всех есть своё "НО"  (( сколько людей ,столько и мнений. я бы тоже мог добавить от себя -сделал бы так и эдак, но нож делали вы и вам виднее ,как лучше .отличный нож и отличные формы  {_11}
Познай то, что перед Лицом твоим, и то, что скрыто от тебя, — откроется тебе. Ибо нет ничего тайного, что не будет явным.
не вижидати нам чудес, щоб ворог сам собою щез. не скинуть ласки небеса, сами творім чудеса.

Offline Воля

• Эксперт
« Reply #40 : 16 Липня 2013, 20:40:17 »
Міркування щодо практичності вільного підвісу: http://www.knife.com.ua/forum/index.php?topic=36956.msg567087#new