Доброго дня, панове-браття! Після появи на форумі довго нічого не виставляв не тому, що нічого не робив, а тому, що якість моїх робіт мене не задовольняла. Всі вони були роздаровані друзям в якості робочих ножів. Друзі були раді, і моїми терзаннями щодо якості не переймались. Якість пропонованого до огляду ножа теж мене не задовільняє, але нещодавно спілкувався з одним із гуру форуму і виявилось, що він теж собою не задоволений. Отже, щоб не склалось враження, що я тільки гриби збираю огляньте, будьте ласкаві, мою роботу. ТТХ: клинок 130*35*3.5, К110 від Анзара, гартована, протравлена в ХЗ, спуски злегка увігнуті, до заточки був зведений майже в нуль, заточений в лінзу, руків"я 120*27*22, латунь, нитки (була фібра, але попробував вперше використати "Швидку" закордонну епоксидку, не розрахував час дуже швидко почала схоплюватись, в результаті не до кінця затиснув, між фіброю утворились зазорчики, які псували весь вигляд, прийшлось фібру вирізати і намотати ниток на харківську епоксидку) ясен, морилки, фініш на 600, даніш, карнауба, піхви шкіра торгової марки "Інола корпорейтед" рослинної вичинки, ті ж морилки, карнауба. Тиснути пробував уперше підручними інструментами.
Більше фото в альбомі
http://io.ua/25956549p . Компактніше, фото розставити, на жаль, не можу. Прошу Ваші зауваження.
Увеличил полноразмерные. Перестроил ...