Или пол с подогревом. 
Є підстилки з підігрівачем

Працюю в маленькій майстерні 3х3м, місця теж замало, і вже років 15 мене якраз підлога і підігріває. Перебрав різні варіанти з дуйками та інфрачервоними обігрівачами, наганяв температуру в приміщенні до 28, а в ноги мерз, підлога – бетон, та і волога конденсувалася під столами і замерзала в лід ( по периметру вздовж всіх стін закриті до низу столи ) .
Потрапила в руки бухта залізного ізольованого дроту, таким в свій час в нас телефоністи працювали. Дріт в діаметрі 0.6мм. Зробив з нього по бетонованій підлозі застеленій поліетиленовою плівкою серпантинчики через 10 см від стіни до протилежної по всій площі майстерні, зверху шар бетону 3 см. Пішло десь метрів 70 дроту, послідовно з підлогою підключений сухий ТЕН на 1 КВт/ 127 Вольт, кінець Тену до фази, а вільний кінець дроту з підлоги до нуля, приблизна потужність всієї системи біля 1 КВт. При початковій температурі в приміщенні мінус 2 (після кількох днів невідвідування), за пів години температура підвищується до 8, а температура підлоги 15, працюю без верхньої одежі, ТЕН на стіні біля робочого місця, через години півтори, температура в приміщенні до 15, а підлога 20 -25, вимикаю. Все сухо, коли в ноги тепло то і при 8-12 градусах не холодно. Єдина моя помилка, не передбачив теплоізоляції підлоги від основного бетону, велика втрата тепла, з ізоляцією потреба в такій потужності відпадає, достатньо було б 400-500Вт.
Такий дріт працював і в мого знайомого в гаражі в оглядові ямі, але в нього була послідовно підключена саморобна дуйка.