Вітаю! Прошу Вас прийняти мене в свої ряди. Думав поки не буду робити ножі, хоч приблизно схожими на Ваші, не буду показувати тут. Але. Так як я новачок, і смак і бачення у мене тільки формується. Думаю було б добре, як що б саме Ви вплинули на це (Ведь ежели мудаку не говорить, что он мудак - он может и всю жизнь прожить в уверенности, что он не мудак, а напротив – вполне приличный человек. Тем самым вы лишаете его возможности самосовершенствования и препятствуете духовному росту личности (с)
Отже, мехпилка Р6М5 , загальна довжина 180 мм, довжина леза 80 мм, товщина 2 мм, зведений в 0,5 мм, спуски "хаотичний конвекс"

, заточений близько 35 град. Фініш Р180

. Поки немає як краще фінішувати .
Больстер - акріл, дерево - поперечний спил венге, даніш.

Чохол без підвісу зі шкіри від Діоніса - мрамор по кольору підішла , тому я її наклеїв на стару шкіряну сумку

та пропитав в желатині.

Ніж дістанеться сестрі в сумку

Як референс брався китайський керамічний ніж, та в процесі обробки рукв"я , ті поперечні пори, що з"являлися - я сприймав як сліди від рашпіля і намагався їх прибрати , а за ними з"являлися наступні, аж поки я все не зрозумів

. Потім підганяв лезо до форми руків"я

. Думаю Вам стало зрозуміло на якому етапі навчання я знаходжусь, тому жду побільше порад та критики , дякую за увагу