Мої вітання

Дозвольте представити
мою третю роботуПерший мій фултанг, перші ножни з двох половинок, новий досвід, нові враження, нові косяки

Отже:
Клинок від
Маміржона ШХ15СГ 59-60 одиниць 239/125/34/3,2 мм зведений дуже тонко 0,3-0,2, увігнуті спускивід обуха.
Накладки - полісандр (тепер я фанат полісандра! прекрасна деревина як в роботі так і на вигляд, жирний такий даніша майже не взяв), трубки нержавійка,
Ножни - шкіра рослинного дубління, вимочена в розчині желатину, краска на відній основі (змішував 3 кольори щоб підібрати під кольор накладок, також наносив декілька шарів з розводами подібно до малюнку на деревині), фото не дуже корректно передало кольори, в живу кольор ножен і накладок дуже подібний, торці чорна силіконова краска, в середені теж чорні, чорна нитка, аппретура. Жорсткий підвіс.
Фотографував телефоном, то не дуже гарно...
ссилка на альбом

темні п"ятна то відображення, клинок - зеркало

Нажаль забув сфоткати в руці, але загалом ніж мені неймовірно сподобався дуже зручний, лежить як влитий, зручні ножни з кошерним "клацом", дуже шикарна слесанка від Маміржона, після заточки розділяє волосину, ніж поїхав в Ямпіль, на подарунок з нагоди 65ти річчя, тестю мого рідного брата... каже брат що тесть добу з рук не випускав )) поголив руки і порізав всі листочки і овочі )) Ріже просто божественно!!!
Дооформил.