Мої вітання шановному товариству

Дозвольте представити
мою четверту роботуОсобисто мені цей ніж дуже подобається, він вже більш усвідомлений, вже з деякими мласними напрацюваннями в процесі виготовлення, потрошку накопичую власний досвід.
Фотки вже наче кращі, нарешті забрав фотоапарат...
Отже нові матеріали, нові враження, новий досвід, нові косяки, нова шкіра...
Клинок від
dozlod (це той клинок який був присланий на заміну, та з яким був презентований подарунок - клинок який на моєму первенці), лежав він довго чекав свого часу (він просто великий і я боявся за нього братись щоб не запороти)
Клин - Х12МФ ковка і термічка вищезгаданого комрада 135/30/4мм 62 одиниці по роквелу (вимірював папік), зведений тоненько 0,3мм, бутилку дряпає впевнено, дуже кошерно ріже, волося на руці підскакує ще до того як лезо торкреться

, протравлений в Х/З
Руків"я - 129мм Скумпія (від
Бойка), даніш, рідкий воск, суперфініш - карнауба. (Тріщини виявились глібшими ніж я думав, але при склеюванні епоксидка вийшла через тріщини, отже все проклеєне (на всіх ножах використовю італійську епоксидку від Дімека, неймовірно якісна!))
Больстер - мельхіор, чорний тонкий Ж10, нержавійка, ріг буйвола.
Ножни - нова шкіра рослинного дубління від Диониса (прислав мені кусочок на пробу), дуже якісна, товщина 4-4,2мм, формовані, спробував глибоку посадку, не красив, це майже її власний кольор, покрито рідким воском зовнє та з середини, фініш аппретурою (хлястик підвісу з іншої шкіри, тому трішки відрізняється, на хлястик пробного куска не вистачило), на торцях силіконова фарба коричньова.
Ось
ссилка на фотоальбом, там більше фоток і зручно переглядати

далі фотки ножен з телефона

Нож досить великий ось фото порівняння з іншими моїми ножами
На цьому фото клинки від одного майстра (брати)

а тут ще мій самій свіженький ніж який я продемонструю в новій темі, вчора закінчив

п.с. Ніж певно поїде у барахолку...
Дооформил.