Мої вітання вельмишановному товариству

Дозвольте продемонструвати
мого 5-го ножа "Швед"
Передісторія: клинок притбаний в нас на форумі, не буду казати в кого, бо приїхала така какашка, що я б соромився її навіть дарувати вже не кажучи що продавати (сфотканий був під такими ракурсами що там нічого не зрозуміло), ну я вже розстроївся бож дуже зотів собі ножа саме з ДИ90МП від
Інструментальщика і десь так одиниць на 63-64... гріндера поки не доробив ще і слесаркою поки не займаюсь. Але добра людина в особі
Руслана "Парруса" взявся його радикально переслісарити і виправити максимально кількість косяків. З а що йому велика подяка і моє захотплення золотими руками. Отже ніж повністтю змінився він навіть віддалено не нагадує той жах що я притбав.
Отже зновуж новий досвід нові враження та матеріали, а також поліровка в ручну на бумазі з алмазними пастами, яка зайняла в мене 2 вечори по 3-4 години... спуски були фінішовані на 150-й ленті, а як виявилось ДИ90 не дуже той любить коли її полірують (пасти: алмазні 125/100, 60/40, 40/28, 20/14, 7/5; єльборові 3/2 та 1/0), ну як на мене то поліровка не ідеальна... але як мені казали, що для цієї стали це норм.
Клинок ДИ90ПМ на 63 одиниці по роквелу від
Інструментальщика, 116/28/3,1мм, спуски і фальш в дзеркало (закос під Тоні Карсона, дуже вже мені подобаються його клинки)
Руків"я 135мм, деревина - сувель берези від
Олександра "а.Кукера", вставка кап клена (кап перед фінішем спеціально, відпрацьованою лентою трішечки підпалив, щоб підкрасити центра сучків, бо був дуже блідий)
Больстер Титан (фактурований), проставки тонкий Ж10 і тонкий теж титан.
Ножни будуть пізніше, це мають бути перші мої ножни у сканді стилі...
хочу ще раз похвалити сувель!!! це щось неймовірне, твердий як кімінь, полірується просто в дзеркало, на сонці переливається волнами, неумовірна краса в живу.... фото не передає (доречі саме зараз Саша продає тікий сувель на іншому ресурсі...)
Традиційно ссилка на альбом де зручніше переглядати і більше фоток
https://plus.google.com/u/0/photos/115234669747839653618/albums/6037365116669352113
Нажаль фотоапарат сфкусувався не на відображеня, а на саме свердло, тому здається відображення мутновате, але насправді воно кристально чисте... ще просто мало опиту фотографувати такі ракурси, тай фотік старий ще на 3,2 мегапікселі

зроблю ножни, додам фоток

Дооформил.