Автор Тема: Подготовка к веерному звиздецу или откуда взять 220.  (Прочитано 31279 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Vladyslav Chulan

• Эксперт
  • Розташування: Закарпатская обл.
Так на фото все видно ((

Offline Leo Lexx

• Moderator
  • Эксперт
  • Розташування: Київ
  • Ми,українці, народ роботячий...
мои ЗВЕРИ :) ;)

Offline Valerio

• Активный участник
  • Розташування: Кривой Рог
Скажи пожалуйста, на красном после букв ЕР какие буквы последние.
И как он ,заслуживает внимание, по работе и характеристикам?
А на правом фото что за агрегат?

Offline Leo Lexx

• Moderator
  • Эксперт
EP6500CX -полностью "ручной" зверь, в работе с 2006г {_11} еще Япония 8-)
Справа прошлогодняя Франция- полный автомат с АВР на микроконтроллере-2,6 в час при 5,5кВт на выдаче
Главное вовремя кормить вкусным правильным маслом :)

moses

• Гість
Привіт! Підключили в підвалі БРИГАДИР Professional BGP-603Н ,буцімто,молотить .Бензу чаває нехило,бо все-таки 6квт.
Може хтось займався,підкажіть ,як вивести назовні вихлоп .Бажано безпечно ,грамотно,недорого.Діаметр вихлопної 22-23мм.

Offline novak

• Будемо жити!
  • Бывалый
  • Розташування: Тернопіль
  • Головне - не проспати своє життя.
мои ЗВЕРИ

так і хочеться спитати: а де сіно-солома бочка з бензином?  ;)
До таких коней тре хоч зо дві бочечки пального мати про запас.

В цілому, якщо взяти до уваги вартість пального (а "коні-звірі" теж недешеві), то може краще задуматися про вітрячок? Звичайно, там треба вкласти мінімум 3-4 тис. долларів, але взамін отримуємо не просто захист від відключень, а майже енергонезалежність.
Ніколи не здавайся! Вихід завжди є!

Offline Leo Lexx

• Moderator
  • Эксперт
6квт.
підкажіть ,як вивести назовні вихлоп .Бажано безпечно ,грамотно,недорого.Діаметр вихлопної 22-23мм.
В Епіцентрі купити комплект перехідників з генератора на гофротрубу , купити саму трубу (нерж) термостійку або звичайну та вивести назовні уникаючи кутів 90 (бажано 45) та вибираючи мінімально можливу відстань =)
« Останнє редагування: 28 Вересня 2014, 20:47:21 від Leo Lexx »

Offline Leo Lexx

• Moderator
  • Эксперт
а де сіно-солома бочка з бензином?  ;)
До таких коней тре хоч зо дві бочечки пального мати про запас.
У Хонди бак 25л, у СДМОхи-18. Запас хода кожного до перезаправки біля 10 годин  {_11} цього більш ніж достатньо 8-) а кілька каністр не є проблемою
А з вітряком все не так просто_тай й вартість на порядки більша від Ваших цифр {))} крім того- вітер не передбачити та й акумуляторно-перетворювальну станцію треба чималу {sm}щоб повною мірою можна було використати забрану у вітра енергію =)
« Останнє редагування: 28 Вересня 2014, 20:57:48 від Leo Lexx »

Offline Fes

• Администратор
  • Эксперт
  • Розташування: Дніпро
    • НОЖиК
У Хонди бак 25л, у СДМОхи-18. Запас хода до перезаправки біля 10 годин 
Тобто 1,8 л (це про СДМО) за годину, 43,2 л за добу. При нинішній вартості бензика - майже 700 грн  {_26-} {_18} (Про Хонду й рахувати стрьомно..)
Я за такі гроші краще каганець поставлю і багаття у дворі розведу...  :D
2Leo Lexx - ти, часом, не олігарх, якщо здатен викидати такі кошти за 220В?  ;)
"Я зранку випив самогону - бо в світі справедливості нема.."

Offline Adik

• Местный
  • Розташування: Кам'янське
вивести назовні уникаючи кутів 90 (бажано 45)
Leo Lexx, вибачте, що втручаюсь в Вашу розмову з шановним moses , але прошу підказати, чи можливо взагалі таке рішення: як що поставити бензогенератор у підвалі приватного будинку, а трубу вихлопа продовбати крізь стунку на вулицю (метрів три вийде). Такий вихлоп потягне? Чи буде тягнути на зовні? 

Offline Leo Lexx

• Moderator
  • Эксперт
на жаль ні {))} а зазвичай напруги немає 1,5-2 години один раз у 2 неділі-  {sm} і якщо не грузити всі 5-6кВт-а 2-2,5 то і  витрата бензину у 2 рази менша
А Хонда хряцає 2,5 при 5,5 та 1,5 при 2-2,5 (( старенька {sm}

Offline Leo Lexx

• Moderator
  • Эксперт
(метрів три вийде). Такий вихлоп потягне? Чи буде тягнути на зовні?
Звичайно потягне- тільки бажано зробити гарну шумоізоляцію (90-100децибел це  {_18}) та передбачити гарний приток свіжого повітря для годування та  охолодження генератору :) Крім того треба гарно термоізолювати вихлопну трубу- бо буде жарко дуже в підвалі

Offline Fes

• Администратор
  • Эксперт
    • НОЖиК
зазвичай напруги немає 1,5-2 години один раз у 2 неділі
Таки так, але ти можеш дати гарантію, що так буде й далі? Раз на два тижні, а не два рази на добу?  ;)
Для себе вибрав оцей - http://storgom.com.ua/shop/product/generator-benzinovyi-weekender-x950i.html
Вистачить на котел, холодильник, ТВ, комп і лампочку в кожній кімнаті. Більше - при стані війни - не треба, переживемо. Стакан пального на годину роботи - вражає! Реальна потужність (див. відео) вища, ніж декларована.
Отримаю - відпишусь

Leo Lexx, вибачте, що втручаюсь в Вашу розмову з шановним moses ,
Вибачте,що втручаюсь, але не дуже розумію - навіщо в приватному будинку ставити генератор в підвалі, та й взагалі в приміщенні, а не на дворі?

Offline Chuwee

• Местный
  • Розташування: Киев
  • тыц-тыц-аууууу
2 Fes:
Ну я же по-моему подробно объяснил откуда в кондиционерах берется такая эффективность. Неужели из объяснения не ясно, что кондиционер - это нифига не вечный двигатель и дело всего лишь в различиях канонической и потребительской трактовок термина КПД? Вы ведь не глупый человек и я не верю что Вы с самого начала не знали из-за чего у нас возник конфликт? Почему было с самого начала не сказать: "Я считаю неправильным использовать термин "КПД" в данном контексте. Правильнее будет сказать - "коэффициент трансформации".
Я бы ответил что полностью согласен, но народ обычно не понимает как кондиционер с КПД 60% от силы, греет лучше чем масляный радиатор с КПД 95%. И поэтому для двух категорий устройств: котлов на органике и тепловых насосов используют потребительскую трактовку термина для понятности.
А вместо этого от Вас начинаются вбросы про вечный двигатель, нобелевскую премию и опровержение закона сохранения энергии, хотя я специально еще сказал что законов термодинамики мы не нарушаем.

Мой вывод - Вам не интересно поправить, Вам интересно сделать конфликт. Что и не раз наблюдал в отношении других участников форума.

1volusik

• Гість

Таки так, але ти можеш дати гарантію, що так буде й далі? Раз на два тижні, а не два рази на добу?  ;)
Для себе вибрав оцей - http://storgom.com.ua/shop/product/generator-benzinovyi-weekender-x950i.html
Вистачить на котел, холодильник, ТВ, комп і лампочку в кожній кімнаті. Більше - при стані війни - не треба, переживемо. Стакан пального на годину роботи - вражає! Реальна потужність (див. відео) вища, ніж декларована.
Отримаю - відпишусь

дуже добре щоб Ви випробували його і виклали результат.дуже інтересно  сам щось шукаю.

Offline Leo Lexx

• Moderator
  • Эксперт
Фес, згоден {con} чекаю результату тестів
Но при всем богатстве выбора разумней и рациональнее альтернативы этому добру
+чугунная топка https://www.youtube.com/watch?v=NTj0zmMdv4w + чугунная буржуйка
ПРОСТО НЕТ ;)
« Останнє редагування: 28 Вересня 2014, 22:05:42 від Leo Lexx »

Offline Fes

• Администратор
  • Эксперт
    • НОЖиК
2Chuwee - Ваш вывод - это Ваш вывод, и не более.
Я не сторонник конфликтов - я сторонник точных определений
Вы лично используете термин (КПД), который - по Вашему же мнению - не соответствует тому, чему он должен соответствовать. (Глубоко сомневаюсь, что Вы этого не понимаете)
Зачем тогда Вы это делаете? Кто провоцирует конфликт - я, или Вы?
Или я - по Вашему мнению/желанию - должен был проглотить ахинею о КПД в 300%?

Нет "потребительских трактовок" термина КПД - есть точное определение его.
Трактовки - от лукавого желающих продать, навешать лапшу на уши недалекому потребителю и т.п.
Вы - сторонник этого? Если да - скажите прямо. Если нет - не смешивайте в кучу физику и менеджмент для лохов.

Offline Fes

• Администратор
  • Эксперт
    • НОЖиК
Но при всем богатстве выбора разумней и рациональнее альтернативы этому добру...
ПРОСТО НЕТ ;)
Почему нет?  {_07} Обычный камин, правильно построенный...

Offline Vladyslav Chulan

• Эксперт
Де можна побачити той обігрівач з кпд 150% ткныть будь ласка силку  =)

Offline Leo Lexx

• Moderator
  • Эксперт
Почему нет?  {_07} Обычный камин, правильно построенный...
имел ввиду дрова :D
А расскажи ка о КПД открытого камина правильно построенного {23} и о правильном построении камина для понимания

а то чугунная топка напрямую предназначена для обогрева помещений, как и буржуйка, имеют тепловую мощность 10-14Квт (до 100м2 отапливаемых помещений). быстро и хорошо нагреваются и долго держат тепло

Offline Chuwee

• Местный
  • Розташування: Киев
  • тыц-тыц-аууууу
2 Fes:
Ответьте, пожалуйста, честно: Вы используете в своей речи слова
"ксерокс" в смысле: копировальный аппарат
"джип" в смысле: машина с кузовом "универсал"
и т.п. ?
Это - та же самая причина почему я использовал термин КПД.
Я знаю что Вы - любитель точных определений. Любой кто что-то пишет на форуме, в любой момент может стать провокатором конфликта с Вами - это тоже для меня факт.

2 Wlad:
КПД больше 100% не бывает. Да и 100% в реальной жизни тоже не бывает. Написали же выше.

1volusik

• Гість
у мене вдома грубка з кафелю на дві кімнати топиться через стінку з третьої кімнати,2 відра дров простих не мус твердої породи зимою тепло в двох кімнатах до ранку..чугунна топка з склом як тепере популярна,ні камін так протримати температуру не зможе ні при яких обставинах там немає в чому так акумулювати тепло...

Offline Fes

• Администратор
  • Эксперт
    • НОЖиК
2 Fes:
Ответьте, пожалуйста, честно
Для начала ответьте на мои вопросы выше - потом я отвечу Вам.
Или Вы считаете себя не обязанным отвечать на заданные Вам вопросы, но в то же время требуете просите ответить на Ваши?

Offline Fes

• Администратор
  • Эксперт
    • НОЖиК
А расскажи ка о КПД открытого камина правильно построенного {23}
Максимум - 20%, и то редко. Обычно - 10-15.
Буржуйка - меньше.
Печь (с дымоходами, грубами) больше, но не намного.

и о правильном построении камина для понимания
Все есть в сети, Леня  8-)

Offline Vladyslav Chulan

• Эксперт
Ну то вже так про КПД в жарт, цікавий сам апарат шукаю той кондиціонер ні як не можу знайти.