Мої найщиріші вітання вельмишановному товариству

Дозвольте представити мою чергову роботу.
Нож робився на замовлення! Всі матеріали обговорювались. ("Буковинський", бо поїхав в рідні моєму серцю Чернівці, де я провів кращих 5 років свого життя студентом ЧНУ)
Нож з серії "Патріот", чому з серії: планую зробити ще подібних як мінімум 5 штук (замовили хлопці з АТО, побратими мого товариша "Лєшого", якому я відправив подібний нож, дякувати Ігору Кононову, клинки для АТО надав безкоштовно, 2 шт вже лежать в мене, а 3 шт ще поступово підкує). Цей ніж замовив один з наших форумчан, хотів саме в повній комплектації, але від комбінованих підвісів вирішили відмовитись. Щоправда спочатку планувався клинок від Ігора з кованиною (я замовив клинок з кованиною і без, в підсумку замовник вибрав клинок без кованини, (аргументував, що з кованиною в нього вже є))
Дабавив доречі до комплекту ще консервний нож армії США "Р-38" (хлопцям теж укомплектую такими відкривачками).
Нове клеймо ))
ТХТ:
Клинок:
128/27/4,5мм ШХ-15 (60-61) від Ігора Кононова Руків"я:
больстер - титан, фібра, титан, деревина - стабілізований кап лохаНожни:
шкіра рослинного дубління 4,3-4,5мм (США), Краска спиртова професійна (Італія), густернько просякнуто рідким воском, аппретура.
Брусочок для правки в польових умовах (800/1500 китайських грітт), Ферроцирієвий стержень (огниво) (ручечка кап акації), консервний ключ Р-38.
ФОТОальбом (багато фоток)

Ну наче й усе ))
Сподіваюсь власник відпишеться в темі і поділиться враженнями про нож, а також вкаже на косяки