Дякую дуже, друзі,що так багато відгуків написали

. Вибачаюсь, що не відписав відповіді одразу.
Трішки роз"яснень. Чому саме відзнято саме це, пояснити важко. Мені воно здалось цікавим, але я дуже уважно сприймаю вашу критику . Зі сторони, як говориться, видніше. Також було враження, що куди не потрібно зносить. Очевидно, що варто трішки попуститись з практикою і засісти за теорію. Майстрів визнаних альбоми подивитись.І так далі. Так що спасибі за сигнал.

По умовах зйомки. Ці 3 фото за період попередніх 2-х місяців.
На 1-му останній яскраво сонячний день року, десь коло 0, в другій світовій плямі можна розгледіти дитину в теплій куртці. 2-ге фото відзняте під час сильного туману, це обід, людей майже не видно було, а на плівці з"явились. 3-тє, на Св"ятоюрській горі, вечірнє, також під час туману відзняте, він і зробив м"яким контраст на бані собору та проявив підсвітку в повітрі. Мені здалось, що людина на архітектурному фото потрібна, хоча б задля оцінки пропорцій. Знаки, надписи та плакати я не замальовую, стараюсь навіть не кадрувати, коли є можливість. Шум присутній, трішки від сканера, і зерно полізло від невідповідності iso до умов зйомки. Від відповіді #68 в темі, всі фото - плівка. Якщо цікаво глянути на більший розмір фото, чи на яку конкретно плівку було знято, можна клацнути по зображенню, відкриється сторінка на Flickr.