Автор Тема: Зареєстровано законопроект "Про вогнепальну зброю цивільного призначення".  (Прочитано 122411 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline рисовальщик

• Активный участник
  • Розташування: Украина г.Запорожье
  • Художника обидеть может всякий...
Спасибо за внимание...

Offline Юрий

• Эксперт
  • Розташування: Мариуполь
Парни, а при чём здесь през вообще? Чуть, что так през виноват.  {))} Андрій Тетерук: «Суспільство не готове до законодавчого права мати короткоствол».- http://zbroya.info/uk/quotes/7298_andrii-teteruk-suspilstvo-ne-gotove-do-zakonodavchogo-prava-mati-korotkostvol/. Cвідомий громадянин знайшовся.

Offline Fes

• Администратор
  • Эксперт
  • Розташування: Дніпро
    • НОЖиК
Парни, а при чём здесь през вообще?
А петиция к кому была? К Пушкину? Отменил ее тоже Пушкин? Или таки шоколадное чмо, которое срать хотело на Украину и ее народ?

Андрій Тетерук: «Суспільство не готове до законодавчого права мати короткоствол».
Так пусть этот дебил откровенно признает - общество не готово защищать само себя, призовет к отзыву с Даунбасса добровольческих батальонов, предложит посадить всех волонтеров в тюрьму, а саму нацию признает неполноценной, которой просто необходимо сдаться Хуйлу и стать раком перед гопниками.
И пусть ответит на вопрос - какого хуя Глава государства вместе с министром внутренних дел имеют КС в кармане не имея на это разрешения???????
Они - лучше остальных? Или сумели спиздить получить кроме бабла вседозволенность???????
« Останнє редагування: 21 Вересня 2015, 21:22:54 від Fes »
"Я зранку випив самогону - бо в світі справедливості нема.."

Offline Nutty

• Эксперт
  • Розташування: Гайсин
  • 098-59-39-183
Что ни през - то враг народа какой-то...
самі таке обираємо {sm} Нічьо не поробиш...
Перфекцехуист - человек, который хотел бы сделать идеально, но сойдет и так

Offline Mamba

• Новичок
  • Розташування: Кировоград
Цитувати
Андрій Тетерук: «Суспільство не готове до законодавчого права мати короткоствол»
Тому суспільство має короткостволи безо всякого права, за 200 бакінських. Тільки відстежити його потім неможливо, на відміну від зареєстрованих.

Offline Fes

• Администратор
  • Эксперт
    • НОЖиК
суспільство має короткостволи безо всякого права, за 200 бакінських.
Це так - потриндіти? "Хтось казав", чи є конкретно - де таке взяти і за скільки?
Якщо це не триндьож - прошу в приват, ці пости витру.
Дам не 200, а 250 - 50 (1000 грн) Ваші.
Чекаю.

Offline Fes

• Администратор
  • Эксперт
    • НОЖиК
ЗІ
Якщо це не триндьож...
А якщо таки триндьож - то нехай пости висять, і нехай всі бачать хто просто ляпає язиком... Типу як "шоколадний"...

Offline Mamba

• Новичок
ЗІ
Якщо це не триндьож...
А якщо таки триндьож - то нехай пости висять, і нехай всі бачать хто просто ляпає язиком... Типу як "шоколадний"...
))) ну да, триндьож.... кому треба той знайде. А мені таке щастя і задарма не потрібне.

___sanya___

• Гість
Доки писав, трохи змінилось. До Ответ #177
з останнім абзацем згоден повністью. Ющенко так і не зрозумів, що майдан був проти чогось, а не для того щоб саме він став презиком. Схоже в Петра та ж біда.. як можна вилізти на хвилі майдану, завдячуючи хлопцям з дерев,яними щитками, коктейлями і чим Бог послав, а зараз - ні... не готові... порядок хай забезпечують мєнти, понти... у нашому маленькому місті кожен день грабунки, в моєму маленькому мікрорайоні 2-3 на місяць. Грабіжників не знаходять. Як не на часі?? Пожежники потрібні коли горить і небезпечно, а не коли потухло. Богобоязна людина я і проти насилля, але ж Бог створив світ де діє третій закон Ньютона (в 2 словах сила дії викликає рівну протидію). Тобто це питання часу і така картина вічно не буде.
ПС: якщо на заваді культура володіння зброєю, то вона з неба не впаде і немає чого чекать.
1)Або вона появиться під час володіння зброєю масами, зрозуміло із жертвами (і 200-ми , і відбуваючими покарання) (цілком це розумію - ледь не застрелили на рибалці, одного разу дробь мисливця поруч від лодки лягла);
2) або впровадженням культури поводження зі зброєю має займатись держава починаючи від телебачення (буржуйських пізнавальних передач про зброю - вагони)... курси... гуртки.. потрібно лише, щоб наші кормчі боялись окупантів більше ніж аборигенів

Offline Fes

• Администратор
  • Эксперт
    • НОЖиК
ну да, триндьож....
Тоді навіщо писати це тут, в досить серйозній темі?

кому треба той знайде.
Я не можу й за 500. Твій "триндьож" - як у бабців на лавці? Аби язиком потеревенити?

А мені таке щастя і задарма не потрібне.
Чого тоді вліз в тему? Більше нічого й ніде писати? 25 постів за майже півтора роки, але тут вирішив відзначитися? НАВІЩО???  (_23)

Offline Mamba

• Новичок
Ти пан Fes якби уважніше читав, то може і зразу зрозумів би про що я триндю тут.
Поясню - поки державні мужі вирішують чи можна мати законно зброю холопам, то деякі люди, вирішують цю проблему самостійно. Не треба мабуть казати що виникають, м'яко кажучи, розбіжності з КК.
В тему вліз, бо цікавить законне володіння.
Якщо ти не взмозі знайти, то може воно тобі і не потрібно? Бо такі речі в кого попало на форумі не купують.
Що стосується кількості повідомлень - не знав що тут прийнято мірятися.

Offline Gipson

• Бывалый
  • Розташування: Запорожская обл.
Парни  - нормальный президент будет тогда, когда снимут неприкосновенность со всех. С этой точки нужно начинать доверие и более менее равноправие, если этого нет, то толку спорить или проводить дискуссию. А пока видите шо делается. (_23)

Offline SASHA

• Эксперт
  • Розташування: Киев
має короткостволи безо всякого права, за 200 бакінських.
Нет таких цен  -) Разве что самовывоз из лугандона, но тогда ЗНАЧИТЕЛЬНО дешевле.

В том же лугандоне разрешили регистрировать короткоствол, что то я не вижу сообщений из разряда "Житель Луганска убил сто_пятсот соседей", понятно, что это политический ход, да и необходимость в конце то концов (там стволов больше, чем населения). Только в моем районе Киева более 2000 (двух тысяч) "наградного" короткоствола, опять же - не вижу на улицах дикого запада  ()

Буквально 30 минут назад закемарил и приснилось мне, что вышел я за сигаретами в ближайший ночной ларек, подошли ко мне двое и спросили не курю ли я, ответил - в данный момент не курю, после этого были стандартные фразы и закончилось тем, что у первого я проверил зрение стробоскопом фонаря, а у второго проверил безусловные рефлексы правой ноги (типа как молоточком под коленку, но молоточка не было, пришлось обойтись каблуком ботинка...). Даже будь у меня короткоствол, я бы его тупо не доставал, не было смысла, как резерв - да, хотелось бы его иметь, мало ли что приснится, разная физ.подготовка и т.д., но выхватывать его по первому желанию смысла не вижу. 

Offline Fes

• Администратор
  • Эксперт
    • НОЖиК
Ти пан Fes якби уважніше читав, то може і зразу зрозумів би про що я триндю тут.
Я читаю уважно
суспільство має короткостволи безо всякого права, за 200 бакінських.
Це про яке суспільство йдеться? Я такого не знаю. А ти?

Поясню - поки державні мужі вирішують чи можна мати законно зброю холопам, то деякі люди, вирішують цю проблему самостійно.
Не треба пояснювати тим, кого вважаєш тупішими - я маю законно зброю в кількості 4 одиниць. А ти?
Мова йде про КС - ти сам писав вище про "деяких людей". Кого мав на увазі? Босяків? З ними спілкуєшся? Вони тобі видали ціну 200 бакінських? Навіщо брехню постити в тему? Ти таки бабця на лавці? Вибач, але цей форум не для бабців і не для брехунів  ((

В тему вліз, бо цікавить законне володіння.
Я (повторюю) читаю уважно
..мені таке щастя і задарма не потрібне.
Черговий раз пояснювати не треба - я все розумію. Тобі для "задарма" треба щастя на тарілочці...

Що стосується кількості повідомлень - не знав що тут прийнято мірятися.
Ще одна така підколка - будеш "мірятися" на інших форумах.
Компрене?  ;)

Offline Adik

• Местный
  • Розташування: Кам'янське
Из АП решили немного смягчить обстановку, вот, мол, столько работы у них, что они "...не смогли в срок рассмотреть...". Занятые наши. А Шимкив даже лично попросил прощения у всех, кто подписал петицию за задержку с ответом.
http://apostrophe.com.ua/news/politics/government/2015-09-23/u-poroshenko-poseyali-intrigu-naschet-petitsii-ob-orujii/36168
Пообещали доработать  {23}. Теперь будем перерегистрировать каждый год?

Offline Nehai

• Don't buy a rifle, own a MAUSER.
  • Global Moderator
  • Эксперт
  • Розташування: Київ - Бровари - Шостка
Ну-ну... (_24)
Хуль там дорабатывать, Шоколадный уже свою позицию озвучил. {jopa}
Москаля ху@ч в голову! Господь відділить агнців від козліщ.
Nehai's stabwood&bone
Сергій Одіяненко in Fasebook

Offline lenpeh

• Старожил
  • Розташування: г.Сумы
Григорьевич, полностью поддерживаю Вашу точку зрения относительно ублюдства наших рукамиводителей. Не согласен лишь с незаконностью ими носки КС, уверен на все много процентов, что у них, как у охраняемых лиц данное разрешение имеется. Более того, одним из видов гос наград является награждение именным оружием, не будем обсуждать за какие заслуги - упустим, так вот под эту лазейку в законодательстве уже столько КС выдано...  {_18}. Так что де-юре там тот КС уверен что законно. Другой вопрос в моральной стороне этого дела. Здесь, увы, как и большая часть нашего законодательства, те самые законы писаны все для власть имущих, а нас же держат за стадо которое должно находится в строго отведенном для него (стада) стойле. И конечно же они боятся дать простому народу оружие, ведь тогда этому самому народу будет проще себя защитить, и от власти в том числе. А вообще, ни один из них не думает о простых людях, все они лезут в политику и власть ради собственной материальной выгоды и вседозволенности, но я все-таки надеюсь что туго, со скрипом и не в ближайшем времени мы все-таки что-то в этой бля...й системе сможем сменить.

Offline SASHA

• Эксперт
  • Розташування: Киев
Если рассматривать вопрос личной выгоды, то поверь - только на распродаже тех же ПМ, Наганов, ТТ и т.д. которые вроде как еще есть у нас на складах можно наварить очень нехилый куш. Я молчу про раритеты наподобие лендлизовских Кольтов, Парабеллумов и т.д. Их вроде тоже хватает, лежат мертвым грузом  {y}

Offline corsar_s

• Местный
  • Розташування: Харків, Україна.
С уважением, Сергей!

Offline demetrid

• Debes, ergo potes
  • Бывалый
  • Розташування: г.Вараш (Кузнецовск)
  • le mieux est l’ennemi du bien
Ганапольский против... Ганапольский мудак! Они поспрашивали... и показали только те интервью, которые ми удобно... И Порох засцал (извините за мой французский) дать людям оружие в свободное владение. В принципе я так и думал, но надежда теплилась :(
…ай, нож!
Синей стали. Кони встали вдоль клинка. Видно, в скачке подустали и застыли на века. Бликом возле острия отраженье: я? не я?! – и мерцают "я-не-я" те, далеко от рукояти. По изгибу ножевому режет солнце по-живому.©

Offline Adik

• Местный
  • Розташування: Кам'янське
Е@#анутый  долбо@Б, просто сказочный мудак этот Гандонопольский!
"Боевой пистолет" - палец держит на спуске, да хоть в нем и нет боеприпаса, потом отошел, положил пистолет, отвернулся спиной (выпустил из поля зрения) - по башке табуреткой этому придурку и контрольный с занесением в грудную клетку. Дальше этот цирк даже не смотрел - дебильный клоун.
Таким точно нельзя доверять не только иметь, но и говорить про оружие.

Offline Gipson

• Бывалый
  • Розташування: Запорожская обл.
В принципе я так и думал, но надежда теплилась :(
Ну я и предполагал что не дадут, ну и не ошибся. Будем посмотреть дальше. {23}

Offline Titanium

• Новичок
  • Розташування: Львів
Сьогодні з'явилась офіційна відповідь на петицію

Коротко
1. Щодо доповнення статті 27 Конституції "звернувся до Голови Конституційної Комісії, Голови Верховної Ради України В.Гройсмана ініціювати скликання засідання робочої групи Конституційної Комісії з прав, свобод та обов'язків людини і громадянина із залученням до цієї роботи автора електронної петиції, представників різних політичних сил, державних органів, інститутів громадянського суспільства, вчених-правознавців, експертів."
2. "Стосовно вимоги щодо негайного ухвалення Закону України "Про цивільну зброю і боєприпаси" (реєстр. № 1135-1 від 5 лютого 2015 року) повідомляю, що прийняття законів належить до повноважень Верховної Ради України (пункт 3 частини першої статті 85 Конституції України)"

Offline sso

• Бывалый

Offline alter ego

• Осваиваюсь
  • **
  • Розташування: м.Прилуки, Чернігівськая обл.
"Завмираю від блиску сталі.
Мій спокій - спокій океану
В очікуванні хвиль."