Автор Тема: Зареєстровано законопроект "Про вогнепальну зброю цивільного призначення".  (Прочитано 122342 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Offline s-shasha

• Осваиваюсь
  • **
  • Розташування: Украина
Понятно. Лишь бы ляпнуть...

Offline СК

• Старожил
  • Розташування: Одесса
"Никогда не спорьте с идиотами. Вы опуститесь до их уровня, где они Вас задавят своим опытом."(Марк Твен)

Offline Паганель

• Андрій
  • Эксперт
  • Розташування: Кременчук
« Останнє редагування: 11 Червня 2016, 19:47:18 від pagandrey »
In me omnis spes mihi est

Offline Mentor

• Эксперт
  • Розташування: г. Калуш
Ну дык, все закономерно - дать это право всем, значить нивелировать свою исключительность и монополию. Толку тогда с награждения Томпсонами и Маузерами? Ублюдки, что еще сказать? Не будет у нас легального короткоствола и закона об оружии нам не видать....
Кому я понадоблюсь - ищите на Фейсбуке

Offline СК

• Старожил
За вільне володіння зброєю 68%
Ага, а эти твари говорят, что нас только "11%"  ()
"Никогда не спорьте с идиотами. Вы опуститесь до их уровня, где они Вас задавят своим опытом."(Марк Твен)

Offline Паганель

• Андрій
  • Эксперт
  Ну так всього проголосували 28569 чоловік.   {))}

Offline Fes

• Администратор
  • Эксперт
  • Розташування: Дніпро
    • НОЖиК
тогда с награждения Томпсонами
Томпсон - это автомат, и владение им в частных руках запрещено по всему миру. Так что в любом случае исключительность сохраняется - давно ведь говорил, что у нас общество кастовое. Только каст всего две - брахманы и быдло...
"Я зранку випив самогону - бо в світі справедливості нема.."

Offline ukt

• Старожил
  • Розташування: днепр
Томпсон - это автомат, и владение им в частных руках запрещено по всему миру.
- Насчёт первого не согласен, в той же Америке не везьде, не всем- но можно. Насчёт второго-
давно ведь говорил, что у нас общество кастовое. Только каст всего две - брахманы и быдло...
- так оно ("+" "-") к сожалению и есть.

Offline Fes

• Администратор
  • Эксперт
    • НОЖиК
в той же Америке не везьде, не всем- но можно
Читаем внимательно
Цитувати
С 1986 года в США запрещено продавать полностью автоматическое оружие
http://safegun.ru/info/usa-rule.html
 ;)

Offline ukt

• Старожил
Читаем внимательно
-
Цитувати
С 1986 года в США запрещено продавать полностью автоматическое оружие (однако, автоматы, пулеметы и пр., выпущенные до 1986 года, могут оставаться во владении людей и продаваться ими частным порядком)
- Это не считая того что в разных штатах очень разные и своеобразные законы относительно владения и ношения.Так в одном штате (вот не запомнил в каком, ихтам много) нельзя владеть просто так обрезом, но заплатив за разрешение 200$ можно. Также человек может оформить лицензию коллекционера что даст ему расширенные права.Фестиваль Knob Creek Machine Gun Shoot 2014.  http://www.youtube.com/watch?v=DZH_9mhLAZ0#t=230

Offline влад-ч

• Эксперт
  • Розташування: Чернигов
  • 063 71-68-263
у нас общество кастовое. Только каст всего две - брахманы и быдло...
Ну так закономерно, совок по многим параметрам был фактически неорабовладельческим государством, ну а после рабовладельческого строя следующим идет феодальный.

Offline Fes

• Администратор
  • Эксперт
    • НОЖиК
Так в одном штате...
Вы федеральный закон от закона штата отличаете? Вы понимаете фразу "в США запрещено продавать полностью автоматическое оружие", или опять про штаты будете вспоминать?

Offline ukt

• Старожил
Так в одном штате...
-Эта моя фраза относится только к аспектам законного обладания обреза (к примеру двустволки) в каком-то штате, не вырывайте из контекста.
Цитувати
Федеральный закон устанавливает, что продаваемое оружие должно обладать определенными характеристиками. С 1986 года в США запрещено продавать полностью автоматическое оружие (однако, автоматы, пулеметы и пр., выпущенные до 1986 года, могут оставаться во владении людей и продаваться ими частным порядком).
-эта цитата из приведённой Вами же ссылки- http://safegun.ru/info/usa-rule.html и из неё следует что на определённых условиях граждане США могут владеть автоматическим оружием и даже продавать его в частном порядке.
Томпсон - это автомат, и владение им в частных руках запрещено по всему миру.
-Не говоря конкретно о пп Томпсона а вообще об автоматическом оружии- Швейцария это то что скорее всего приходит на ум из цивилизованных стран.Хотя и там начинают закручивать гайки.

Offline Fes

• Администратор
  • Эксперт
    • НОЖиК
В Швейцарии армейское (автоматическое) оружие могут хранить дома только резервисты. Причем это оружие не покупается в магазине, а выдается государством.
Впрочем сдался - Томпсон продается везде, и у нас в т.ч.  :D (не, ну если кролику подарили/продали - это ведь прецедент? Значит можно  {))})

Offline ukt

• Старожил
Томпсон это ещё фигня-https://www.rbc.ua/styler/zhizn/razresheniem-noshenie-tsenyuka-nashli-27-1463565387.html
Куля в лоб,так куля в лоб!Это Аваков над ним стебётся так- он может этот Максим хранить и носить (носить!!! Не катить!!!  62 кило на станке без воды,впрочем можно носить только тело пулемёта и снять щиток).Один из вариантов ношения-

Offline Fes

• Администратор
  • Эксперт
    • НОЖиК
Сука вороватая.... И это премьер  {_18}

Offline Паганель

• Андрій
  • Эксперт
 Тю, а гранатометами їх не нагороджують? Чи на черзі БТР-и і танки?

Offline Yurikus

• Эксперт
фоточка его с Максимом есть
http://rian.com.ua/politics/20160518/1010185749.html

как написала его секретарь:
Цитувати
"МВД действительно наградило Арсения Яценюка оружием, как это свойственно их практике. Пафос надписи в приказе — это, конечно, советский рудимент. Хоть побратимский смысл не теряется. Арсений ценит эту награду. Одновременно пулемет Максима не является собственностью Яценюка. Он будет возвращен государству в свое время", — написала Лаппо в своем Facebook.
"Если страна, выбирая между войной и позором, выбирает позор, она получает и войну, и позор." Уинстон Черчилль

Offline ukt

• Старожил
а гранатометами їх не нагороджують?
   {_17} Куля в лоба, а не граната чи снаряд.Над ним таким чином стебуться та знущаються, вин нещастна та затуркана Аваковим людина  {_10}. Не слид заздрити чужому горю...

Offline Aleks

• Активный участник
  • Розташування: Киев
2 Fes
Нынешний премьер не лучше. (_23)

Offline Fes

• Администратор
  • Эксперт
    • НОЖиК
Я говорил в соседних ветках что он еще хуже. Так что камень не в мой огород...

Offline Mentor

• Эксперт
  • Розташування: г. Калуш
Відкритий лист до Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова
Цитувати
     Арсене Борисовичу, на відміну від Вас, мене не так часто цитують загальноукраїнські ЗМІ, тому сподіваюсь, що Ви дізнаєтесь про мій лист із соцмереж, якими так активно користуєтесь.
    Я не мав жодних сумнівів, що після моєї розмови з Вашим радником Зоряном Шкіряком на засіданні Громадської ради при МВС, буде якась реакція з Вашого боку.
Скажу чесно – відповідь абсолютно прогнозована і передбачувана, бо нормальних радників, судячи з усього, у Вас бракує.
   Я маю на увазі інтерв’ю, в якому Ви висловили ВЛАСНИЙ погляд щодо права громадян України на збройний захист (Господи, коли вже професійна термінологія стане звичною і для журналістів також). «На сьогодні у суспільстві триває дискусія щодо того, чи дозволити всім охочим володіти зброєю. Я противник цього! З тієї простої причини, що на тлі емоційної дестабілізації суспільства – це буде, м'яко кажучи, ризиковано. І це не вирівняє всіх у правах – це лише затвердить право сильного! А потім відбудуться одна-дві-три трагедії і суспільство протверезить».
    Дозволю собі прокоментувати це Ваше висловлювання. Ніде на професійному рівні не йдеться, що всі бажаючі повинні володіти зброєю. Більш того, хочу Вас запевнити – ми виступаємо категорично проти ВІЛЬНОГО обігу зброї, про який із маніакальною впертістю постійно повідомляють деякі ЗМІ та соціологи.
   Користуючись нагодою, хочу повідомити – ми виступаємо виключно за ЗАКОННИЙ обіг зброї серед цивільного населення. Саме тому, зброярська спільнота наполягає на ухваленні Закону «Про цивільну зброю і боєприпаси», який завдяки і Вашим зусиллям вже понад півтора року лежить у ВРУ без розгляду.
Саме Закон дозволить визначити – хто, з якого віку, за умови проходження якого навчання, складання яких іспитів, зможе володіти зброєю і якою саме. А зброя, в свою чергу, має продаватися виключно в спеціалізованих магазинах.
   Далі, Ви визначили стан українського суспільства, як емоційно дестабілізований. Натомість неадекватна та занадто емоційна поведінка Вашого радника Шкіряка, нагородженого особисто Вами зброєю, дозволяє припустити, що Ви не в змозі об’єктивно оцінювати емоційний стан всіх українців.
   Про «право сильного» – погану людину зі зброєю може зупинити тільки хороша людина зі зброєю. Це абсолютна істина, і «право сильного» тут не працює. Тепер про трагедії. Насправді, одна-дві-три трагедії, про які Ви казали, вже відбулися і повністю протверезили суспільство.
   Перша– це те, що в Україні від рук злочинців тільки на місці злочину гинуть щороку не менше 10 тисяч наших співгромадян. Про кількість зґвалтованих, пограбованих та тих, хто вмирає в лікарнях унаслідок отриманих поранень годі й казати.
   Друга– це багаторічна практика влади нагороджувати пістолетами, автоматами та кулеметами своїх помічників, колег та друзів, до якої причетні і Ви особисто.
Тут так само хочу нагадати Вам про багаторівневу корупційну схему, яка, порушуючи Конституційні права громадян України, побудована навколо розповсюдження за хабарі травматичної зброї. Офіційні умови її придбання – сором’язливо приховані у внутрішньо-відомчому Наказі №379ДСК (для службового користування) і возведенні у ранг державної таємниці.
    Третя– це найбільший в Європі ринок нелегальної зброї, попит на яку щоденно підживлюється нашими співгромадянами. Відчуваючи повну безпорадність поліції, побоюючись за власне життя і не маючи можливості придбати життєво необхідну зброю самозахисту, українці змушені йти на нелегальний ринок. Вони формують попит на цю «чорну» зброю, а з пропозицією, як Вам добре відомо, в країні, що веде бойові дії, проблем немає.
Ну, а тепер про головне.
Арсене Борисовичу, громадяни України вже висловили свою думку з цього питання, підписавши ПЕРШОЮ в історії України Петицію до Президента: «Законодавчо затвердити право громадян України на захист».
    Жодна з Петицій не набрала такої кількості голосів, та ще й в такий рекордний термін. На тлі цього, профанації провладних ЗМІ та соціологів виглядають просто жалюгідно.
Ігнорування Вами цього факту, на мою думку, абсолютно неприпустиме, адже Ви особисто отримуєте зарплатню з кишень платників податків, тобто громадян України, і маєте діяти виключно в їхніх інтересах. У цьому тривалому протистоянні поміж громадянами та владою вже час ставити крапку, бо поточний стан речей загрожує не тільки внутрішній але й зовнішній безпеці України.
    Ми вчергове пропонуємо Вам стати на шлях конструктивного діалогу і, користуючись нагодою, хочемо запросити Вас відвідати наш щорічний відкритий стрілецький захід, що відбудеться 18 червня в ССК «Сапсан», м. Бровари.
Певен, що попри всі протиріччя, спілкування з чисельною спільнотою власників зброї та їхніми родинами надасть Вам краще розуміння справжнього емоційного стану суспільства, що буде надзвичайно корисним для всієї країни.

З повагою,
Георгій Учайкін
Голова наглядової ради
Української асоціації власників зброї

Кому я понадоблюсь - ищите на Фейсбуке

Offline Fes

• Администратор
  • Эксперт
    • НОЖиК

Offline Nehai

• Don't buy a rifle, own a MAUSER.
  • Global Moderator
  • Эксперт
  • Розташування: Київ - Бровари - Шостка
Поддерживаю. {y}
Толку один хрен не будет.
Аваков же сказал (читаем между срок, я выделил синим): "Я противник цього! З тієї простої причини, ...що це знищить... право сильного!"
Страшно не хочется нашим отцам-керівникам быть керівниками у народа, у каждого представителя которого может быть по пистолету. Страааашно! {^shock} Оббирать и наёб {cenz} вать чревато такой народ - пристрелить могут. () А сейчас нормально. :D
Москаля ху@ч в голову! Господь відділить агнців від козліщ.
Nehai's stabwood&bone
Сергій Одіяненко in Fasebook

Offline СК

• Старожил
Если педики выйдут на парад под лозунгом "Дайте нам оружие, нас убивают, мы хотим иметь право на защиту" и разрешат КС для всех, то пусть ходят  {gig}