2 seraotztТак на пальці сліди укусу. глубоченько і біля нігтя, )) боляче, це якраз зупинив кров і продовжив фоткати ))
згоден, що лицевий спил певно кращий (я робив раніше ножа з малюнком на боках
ось цей) але брусочки в мене тільки такі залишились, повернути не получиться бо брусок 25мм/35мм, 25 семе там де малюнок.
Проте є і інший ефект від такого положення. Колись раніше при роботі з тим ножом що ссилка вище, я звернув увагу на цікаву особливість Венге (ну можливо це відомий факт, але я сам до цього прийшов), отже світліші прожилки в венге помітно м"якші ніж чорні, і якщо вже відполіроване руків"я, перед перед пропиткою, добряче пошурувати металевою ватою, то вата вибирає м"якшу деревину, і получається тіпа природна фактура, потім ще раз полірую вже до "зеркала" получається що наче і полірована поверхня, бистить, а на дотик шершава, дуже круто в руці. За цей ефект дуже люблю працювати з венге, Навіть батько коли взяв в руку одразу сказав що прикольне руків"я фактурне (хоча я не загострював на цьому увагу).
Так до чого веду, коли основний малюнок на боках, ця фактурка не так круто відчувається бо там получається кільця не рабрами виходять, а пластами, а от на такому боковому спилі такі відчуття приємні від тої ребристости.