Не думав що когось заінтересують мої експеременти.Думав,що буде питання по глибокому рильєфу(медальони)так як витиснути звичайно ти рильєф піде вниз шкіри і не буде видно рисунку.Тепер відповідаю по порядку-1)шкіра РД,я тілки з нею працюю,-2)шкіру мочу по інакшому ніяк-3)ставлю на ніч,но думаю під двома тоннами і години хватить.Ставлю на ніч, бо хочу щоб вона трохи підсохла під прессом-4)фарбую після пресовки...Малий рильф як бачите на фото,монети ,хрестики тисню звичайно,а медальони вже інший підхід.Беру тонку шкіру,кажеться козяча,чи бараняча тоже РД

.Мочу її,вона скоро намокає і ставлю її на медальон,зверху шкіри ставлю пінопласт будівельний ,синій товщина 5 см. і трохи він твердіший від білого,по бажанню можу фото виставити.На пінопласт ставлю дощечку і цей весь сендвіч ставлю на ніч під пресс.Зранку виймаю з під пресса медальон,но шкіру з нього не знімаю до повного висихання.Коли шкіра висохла знімаю з медальона і з тильної сторони заливаю клейом ПВА,тоже фото є.Коли все висохне крашу.Думаю використовувати як аплікатори на сумки,кошельки,ключниці,форму після пресовки з круглої можу підігнати під виріб,вона може бути вже люба наскільки фантазія позволить.