Мої вітання вельмишановному товариству
Представляю вам першу в 2015-му році роботу.
Ніж по мотивам ножів Тоні Карлссона, але звичайно ж не копія )), віддаленно схожий. Слесарка від
Олексія Ляха.
Хочу звернути увагу нашого товариства на деревину )) це так-би мовити дебют на робота мого доброго товариша, нашого комрада Михайла "
Михаил", він не так давно вирішив плотно зайнятись стабалазуванням деревини. Сбабілізує но досить якісному обладнанні, рідина стабілізації німецького виробництва - "
Резінол". Власне я не маю дуже здоровенного досвіду спілкування з стбалкою, але з того що мені попадалось в роботу це певно найкращий екземпляр, неймовірно плотна, твердюча, прекрасно полірується, дуже зручно шлуфавати в плані переходів між металом і деревиною, через високу твердість. Одним словом дуже мені сподобалась його стабілка і ярекомендую колегам ну принаймі спробувати попрацювати з брусками від Михайла. Десь на днях він обіцяв створити тему для продажу, поки напрацьовував ассортимент. Я тепер буду його постійним покупцем, крута стабілка!
ТХТ:
Клинок: 130/28/3,6 мм., Х12МФ (62HRC), метал і ТО від Інструментальщика, хвостовик 95мм
Руків"я: 133 мм., больстер -
титан, проставки
ельфорін, деревина -
стаб. кап клена.
Ножни: шкіра рослинного дубління 3мм, дерев"яна вставка - бук, трохи фактурки, покраска і просякнуто всілякими ніштяками.
ФОТОальбом

Ось такий получився комплектик. Дуже гострий, ріже як скажений.
Нож поїде до барахолки.
Переставил фото для компактности.