Мої вітання шановному товариству! 
Чергова робота і знову мій олюблений
клинок від Ігоря Кононова. Замовник - мисливець, просив невеличкого ножа для роботи по дичині, щось на зразок скінера, але не такий яскраво виражений, отже було прийнято рішення зробити нож з клинком, щось на зразок клисичного хантера, але розміром більш характерним для скінерів. Клинок від Ігора приїхав в його класичній формі і був успішно підслісарений по обуху до класичних обрисів "хантера". Форма руків"я можна вже сказати, моя класична для "кононових". Стабілка від
Михайла.
Бюджет був дуже обмежений, ні копійки лишньої, отже було прияйнято рішення зекономити на ножнах, тому вони простої форми і з шкіри краст чорного кольору, ну так би мовити, те що було в наявності. Шкіра вже була фарбована з завода, тому чорна. Грошей на рослинну і на покраску в зелений колір не дали...
ТХТ:
Клинок: 101/27/4мм ШХ15 (60HRC) від І.Кононова., протравлений в ХЗ, хвостовик 100мм.
Руків"я: 120мм больстер - титан, деревина - стабілізований кап клена від Михайла (наполегливо рекомендую, хто ще не пробував його стабілку), мозаічний пін, гільза в тильніку ))
Ножни: Шкіра "краст" 5мм, докрашена італійською проф. фарбою на спиртовій основі, просякнута рідким воском, аппретура на фініші, торці затерті карнаубським воском, жорсткий підвіс.
ФОТОальбом

Дуже тоненько зведений, десь 0,1-0,15мм, заточений теж дуже якісно в 32 градуси, фініш на природних камінчиках, реально волосину загострює на відстні 1см (ну так як "перевіряють" бритви), пробував на обличчі )) бриє!. Взагалі працювати з точити клинки від Ігоря це просто одне задоволення!!!