Вітаю шановне товариство 
Зробив парочку ножів для бійців з вінницької территоріально оборони, які захищають наш мирний сон в зоні АТО.
Ескіз робився по мотивам ножа для АТО від
Олівера, наразі взяв форму клинка, а далі малював сам. Меньший ніж вписував в вузьковату полосу.
Ножі робились дуже нашвидкоруч, бо семе приїхали на ротацію і хотілось віддати особисто в руки а не пересилати через волонтерів.
Трішки є косячків (ну наприклад на одному стяжки не зовсім на місці), але думаю це абсолютно в данному випадку не мають значення.
Клиночки люб"язно відслесарив
Олексій Лях (як завжди, для АТО) безкоштовно, за що йому велика подяка!
Практично всі матеріали так чи інакше були надані, або безкоштовно, або по мінімальній ціні!ТТХ:
Більший.
Клинок: 263/136/29/4,6мм сталь 9ХС (61HRC) (полоса сталі була притбана зі значною знижкою)
Накладки текстолит, монтаж на стяжки типу "корбі" які теж безкоштовно надав мій хороший товариш Віталій (
garrisson07)
Ножни: шкіра чепрак 3,6мм, ножні з комбінованим підвісом, для кріплення на пояс або на "розгрузку" з кріпленнями типу MOLLE.
Меньший.
Клинок: 250/130/25/3,8мм сталь Х12МФ (59HRC) (данна полоска сталі теж була наданна мені безкоштовно для доброї справи, кимось з форумчан, нажаль не пом"ятаю хто, але якщо він читає, то знайте полоса пішла за призначенням!)
Накладки і ножни такіж як вище.