Доброго дня, панове.

Хочу показати, невеличкий складний ножик, який дуже тривалий час виготовлявся. Так як вічно не вистачало на нього часу.
А передісторія така, що залишалося у мене десь 85 мм сталі S30V, та було бажання зробити для себе складничок. Так і з*явилася ідея цього малюка. А потім було трошки ескізів, відправка на термічку Інструментальщику. та виготовлення інших деталей. Малу по малу почав народжуватися він. Багато в чому накосячив, так як у виготовленні складнів не такий велий досвід у мене, запоров один лайнер, прийшлось переробляти, так як не попав в осях, прийшлось пересверлювати весь пакет (лайнер, клинок, лайнер) на новий отвір, тому осьовий вийшов трошки "котигорошком" 6,5 мм в діаметрі

Потім, трошки відходить, чомусь, G-10 на одній стороні біля клинку, лінійка показала, що пластина трошки крива. Як так з ним вийшло досі не розумію

Це не той матеріал який може "повести". З горем пополам дійшловсе до фінішу і ось виношу на ваш розгляд.
Значить ТТХ:
Клинок CPM S30V - 61 Hrc 2,8х23х70 (до руків*я), термічив Інструментальщик
Руків*я: G-10 Orange, лайнери - титан ноунейм з сухариком із 40х13. Фурнітура - 40х13. Довжина руків*я 90 мм
Шайби - латунь.
Ну і фото: