Загалом сподобалась робота, класичні форми, на мою думку, правильний переріз при вигляді зверху. Зібрано акуратно. Піхви чуть не дотягують до рівня ножа.
Та я вже й перестав шось доказувати на рахунок клиночків від Кононова, просто люди коли бачать ШХ15 одразу сприймають як шось дешеве, справа в тому, що ШХ від Кононова краще ріже і на голову краще тримає заточку ніж наприклад М390, це вже перевірено і не раз... і тестами на канаті і простими користувачами, мисливцями...
Я поважаю Ігора як майстара, працював з його клинками, тестив їх і використовував їх на робочих ножах (з ШХ15, У8, Х12МФ), і, дійсно, різ гарний, агресивний, видно, що він витягує максимум з сталі. Я не хотів би сперечатись, але порівнювати ці сталі, зокрема ШХ15, з сучасними порошковими недоречно, ні по можливостях, ні по хім. складу ні по ціні. Це просто різні вагові категорії. Ці висновки в мене з власного досвіду, бо з "порошками" також стикався.
Щодо нитки і аппретури, то я зазвичай покриваю піхви кольоровою аппретурою до шиття, а після шиття повторно покриваю вже безколірною аппретурою, зазвичай нитка тоді не вимащується. Хоча, дійсно, отримати чистий яскравий колір нитки після пошиву не так вже й просто.