Автор Тема: міні-сокира, для походів  (Прочитано 5925 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline ukt

• Старожил
  • Розташування: днепр
Re: міні-сокира, для походів
« Reply #25 : 20 Серпня 2015, 21:41:31 »
это маркетинг!  ))) {_08}
- В крылатые выражения! {_11} Рядом с выражением- "Потому что "перпендикуляр" ".
Малые пехотные лопатки придумали чтобы на пузе окапываться.
- А так же чтобы почти каждый воин мог её с собой просто носить и не за {cenz}я в носке как в случае с полномерной лопатой.На нём и так добра понавешано...

Offline Лука

• Володимир
  • Эксперт
  • Розташування: Кам'яний Брід- Кельн
  • Человеку надо мало, чтоб искал и находил.....
« Reply #26 : 20 Серпня 2015, 21:44:00 »
 Індіанці північної америки мали обсидіанові та кременеві сокири. А після Колумба ті, що принесли європейці.
   Фіни виробляють з десяток видів дерев"яних, найкращих у світі сокирищ. Але, як замічено, насьогодні майже весь дизайн світу виробляють гоміки. Від авто до сокирищ {gig}.
  Еге. Малі лопатки щоб в шкарпетках ховать, а короткі сокирища, щоб в дуплах врубуватись )))
О вкусах не спорят. По вкусам судят.
"Ирония-непременная эстетическая составляющая мышления"

Offline ukt

• Старожил
« Reply #27 : 20 Серпня 2015, 21:56:06 »
Вы легко и просто наклеили ярлыки на то что лично не нравится или не понимается...
Еге. Малі лопатки щоб в шкарпетках ховать, а короткі сокирища, щоб в дуплах врубуватись )))
- Феерично! {fp}
А в нашій місцевості замість сокирища приварюють квадратну трубу. А на тильник, впоперек, вила.
  {fp}

Offline Fes

• Администратор
  • Эксперт
  • Розташування: Дніпро
    • НОЖиК
« Reply #28 : 20 Серпня 2015, 22:04:42 »
Представил Луку в трехдневном походе с полноразмерной лопатой и таким же топором в рюкзаке - чуть со стула не упал  ))) {_08}
"Я зранку випив самогону - бо в світі справедливості нема.."

Offline ukt

• Старожил
« Reply #29 : 20 Серпня 2015, 22:20:18 »
Не надо
в трехдневном походе
- Вполне достаточно в выходе на пол дня- соловья там послушать, костёрик для чая сотворить, червячков подкопать для рыбалки...

Offline novak

• Будемо жити!
  • Бывалый
  • Розташування: Тернопіль
  • Головне - не проспати своє життя.
« Reply #30 : 20 Серпня 2015, 22:33:52 »
Ну чого, не тільки на пів дня: син поїхав у вело похід на три дні, взяв з собою малу саперну і цю міні-сокирку. Щоправда, він подивився на неї скептично і хотів взяти більшу, але я його відмовив, тому що і ця навряд чи знадобиться, бо швидше за все, їжа буде готуватися не на дровах, а на мультипаливному пальнику, на гасі. Просто минулого походу пальник відмовив і тепер пічку взято для підстраховки. А сокирку до неї вдодачу.  {gig} Одним словом - майже півтора кг зайвої ваги.
Ніколи не здавайся! Вихід завжди є!

Offline Лука

• Володимир
  • Эксперт
  • Розташування: Кам'яний Брід- Кельн
  • Человеку надо мало, чтоб искал и находил.....
« Reply #31 : 20 Серпня 2015, 22:36:20 »
 Якщо похід тривалий, то зрозуміло, що в глиб лісу, а не в приміський парк. Там сушняку можна наломати на полкову кухню. А не дрочить отим недопорозумінням.
 Я в ліс беру добре виправлену совіцьку ножовку і стоміліматрову фінку. Нащо тягати недосокиру і лопату?
  Фес. А ніхто не помітив, де взялася купка дров на недавній гулянці в Вапнярці? Не до того було :D
« Останнє редагування: 20 Серпня 2015, 22:45:01 від Лука »
О вкусах не спорят. По вкусам судят.
"Ирония-непременная эстетическая составляющая мышления"

Offline novak

• Будемо жити!
  • Бывалый
  • Розташування: Тернопіль
  • Головне - не проспати своє життя.
« Reply #32 : 20 Серпня 2015, 22:41:42 »
Лука, в поході невеличка група, буде стоянка, тре два туалети організувати. Тут і саперка знадобиться: викопати ямки, а потім прикопати все те "добро".
Ну а сокирка... може в дерево покидають, перевірять міцність "гачка"  {gig}
Ніколи не здавайся! Вихід завжди є!

Offline Fes

• Администратор
  • Эксперт
  • Розташування: Дніпро
    • НОЖиК
« Reply #33 : 20 Серпня 2015, 22:50:04 »
2Лука - У Вапнярці?  {_07} Не знаю навіть де це - мене там не було. Спитай тих, хто там був (мо ти сам-один - х/з)
Про "недосокиру" - супер!
Ти назву теми читав?
І ти вважаєш, що таки Новак спровокував цей флейміще, а не ти сам - з першої ж відповіді?
Не подобається компактне й легке - твоя справа. Але вважати тих, кому подобається і кому зручно за придурків, котрі ведуться на "менеджмент" - не коректно як мінімум.
Я, особисто, маленьким Фіскарсом можу зробити все те, що ти зробиш великою сокирою. Навіть дерево звалю - але воно потрібно в поході?
"Совіцька ножовка" й "стоміліматрова фінка" - форева. Чи ти вважаєш, що ножів окрім тебе ніхто не носить? Ти "совіцькою ножовкою" пиляєш прутики 5-20 мм діаметром? Ну, тоді най щастить...
Про що мовити...
"Я зранку випив самогону - бо в світі справедливості нема.."